Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τα παιδάκια της Ουκρανίας τα φιλοξενούμε σε παιδικές κατασκηνώσεις και σήμερα μας είπαν και τα κάλαντα ( και σωστά γιατί τα παιδάκια δεν φταίνε σε τίποτα ) .
Τα παιδάκια της Παλαιστινης;;
Δεν είναι παιδιά αυτά ;
Είναι αποπαιδια ;
Ντρέπομαι για το πόσο ζώα έχουμε γίνει.

Και αυτόν τον άνθρωπο φίλε Πασχάλη τον ψηφίζουν 70.000 κόσμος. Αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν δυστυχώς.
Τι να λέμε τώρα?
Η κάθε κυβέρνηση θέλει ένα πουλημένο κορμί σουργελο χωρίς ηθικά όρια για να αποδομει-ξεφτιλιζει σοβαρά θέματα προκαλώντας αναγουλα.Ειναι εργαλείο αποστροφής του κόσμου.

https://www.newsbreak.gr/ellada/548...hanatoys-as-kanoyn-oi-goneis-test-sta-paidia/
Αυτός είναι καθηγητής του Πολυτεχνείου,όχι γιατρός και μάλιστα έπεφτε συνήθως ΕΞΩ στις προβλέψεις του! Γιατί τον βγάζουν ακόμα στα ΜΜΕ; .think.
Εχεις δει κανενα σοβαρο ανθρωπο στα MME? κι' ομως αυτους τους ΄΄ανθρωπους'' ο πολυς κοσμος τους εχει για θεους.....

https://www.newsbreak.gr/ellada/548...i-o-dikigoros-toy-kidemona-toy-chaski-oliver/

Από τον πρώτο καιρό συνάδελφοι κάτι δεν μου ''κολλούσε'' στην υπόθεση:καθυστερήσεις,αοριστολογίες συν αυτό που άκουσα στην tv ότι ΤΡΕΙΣ φορές πήγε αυτόπτης μάρτυς για κατάθεση και ΠΑΝΤΑ απουσίαζε ο υπεύθυνος της ΕΛ.ΑΣ για να πάρει την κατάθεση!!Συν η πραγματογνωμοσύνη της ΠΡΩΤΗΣ κτηνιάτρου που εξέτασε το ζωάκι...Με κίνδυνο να λαθεύω,θεωρώ πιο πιθανή την συγκάλυψη παρά όντως να σκότωσαν τον Όλιβερ άλλα ζώα!Ίσως επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν των συγκαλύψεων... :mad:

https://www.newsbreak.gr/ellada/548...i-o-dikigoros-toy-kidemona-toy-chaski-oliver/

Από τον πρώτο καιρό συνάδελφοι κάτι δεν μου ''κολλούσε'' στην υπόθεση:καθυστερήσεις,αοριστολογίες συν αυτό που άκουσα στην tv ότι ΤΡΕΙΣ φορές πήγε αυτόπτης μάρτυς για κατάθεση και ΠΑΝΤΑ απουσίαζε ο υπεύθυνος της ΕΛ.ΑΣ για να πάρει την κατάθεση!!Συν η πραγματογνωμοσύνη της ΠΡΩΤΗΣ κτηνιάτρου που εξέτασε το ζωάκι...Με κίνδυνο να λαθεύω,θεωρώ πιο πιθανή την συγκάλυψη παρά όντως να σκότωσαν τον Όλιβερ άλλα ζώα!Ίσως επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν των συγκαλύψεων... :mad:
Σε μια εποχή που όλοι έχουν κινητά με κάμερα ευκρίνειας και φωτογραφίζονται ακόμη και όταν φτερνιστούν,
δεν αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία με το σημείο που δήθεν δέχτηκε μαχαιριά το σκυλί;
Έστω περιμετρικά του ζώου όπου κακοποιήθηκε;
Λογική χρειάζεται για να καταλάβεις αν αποζητούσε λίγα λεπτά δημοσιότητας;

Η πρώτη που πήρε στα χέρια της το βασανισμένο σκυλάκι ήταν η κτηνίατρος.
Είδε ότι πρόκειται για έγκλημα αφού διέγνωσε μαχαιριές και σπασμένα πλευρά .
Οπότε τα έχει φωτογραφήσει όλα αυτά, εχει φτιαξει αρχειο μαζι με το βιβλιαριο του ζωου, τα εμβολια του και το τσιπακι του και όποιον αμφιβάλει για την γνωματευση της θα τον "κολλήσει" στον τοίχο παρουσιαζοντας ολα αυτα τα στοιχεια...
Εκτός αν είχε τελειώσει η μπαταρία στο κινητό της ....
... οπότε τα στοιχεία του εγκλήματος πετάχτηκαν μαζί με το κουφάρι του άτυχου σκυλιού μέσα στη σακούλα σκουπιδιών κάτω από το γεφυράκι......
Σε αυτην την περιπτωση δεν θα πρεπει να λογοδοτησουν γιατι πεταξαν στα ¨σκουπιδια¨στοιχεια που αποδεικνυουν οτι εκει εξω κυκλοφορει ενας δολοφονος ?

Last edited:
Φεύγει τρέχοντας Στέφανε.
Μάλιστα μας δηλώνει ότι η παραίτηση του είναι "ηχηρή"!!!
Στοιχεία δεν βλέπω πουθενά εγώ, ενώ λόγια πολλά!

Σε μια εποχή που όλοι έχουν κινητά με κάμερα ευκρίνειας και φωτογραφίζονται ακόμη και όταν φτερνιστούν,
δεν αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία με το σημείο που δήθεν δέχτηκε μαχαιριά το σκυλί;
Έστω περιμετρικά του ζώου όπου κακοποιήθηκε;
Πώς φαίνεσαι τόσο σίγουρος;Εδώ έχουμε δει συγκαλύψεις σε πολύ σοβαρότερα θέματα.Πολύ πρόσφατα:οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και που τόσον καιρό μετά ΠΟΤΕ δεν ανακοίνωσαν έστω ενδεικτικά αριθμό νεκρών!Επίσης το δυστύχημα(έγκλημα) στα Τέμπη με το μπάζωμα αμέσως μετά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να λογοδοτήσει!Ακόμη και παλαιότερα η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ Νovartis,για την οποία η εταιρία πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια στις ΗΠΑ για εξωδικαστικό συμβιβασμό,στα ελληνικά ΜΜΕ αποκαλούνταν ''ΣΚΕΥΩΡΙΑ Νοvartis!!''.Λες να κολλούσαν στο σκυλάκο;Εγώ δεν είμαι σχεδόν για ΤΙΠΟΤΕ σίγουρος,όσο και αν εσύ φαίνεται να είσαι... .think.

Η πρώτη που πήρε στα χέρια της το βασανισμένο σκυλάκι ήταν η κτηνίατρος.
Είδε ότι πρόκειται για έγκλημα αφού διέγνωσε μαχαιριές και σπασμένα πλευρά .
Οπότε τα έχει φωτογραφήσει όλα αυτά και όποιον αμφιβάλει, θα τον "κολλήσει" στον τοίχο ...
Μάλιστα, λογικά, έχει και όλα τα στοιχεία που αποδεικνυουν ότι το σκυλάκι είχε βιβλιάριο, εμβόλια, τσιπ κλπ, ότι προβλέπει ο νόμος..
Εκτός αν είχε τελειώσει η μπαταρία στο κινητό της οπότε τα στοιχεία του εγκλήματος πετάχτηκαν μαζί με το κουφάρι του άτυχου σκυλιού μέσα στη σακούλα σκουπιδιών κάτω από το γεφυράκι......
Τόσο καλά κρυμμένο μυστικό σε μια εποχή που βγαίνουν στη φόρα ακόμη και κρατικά μυστικά;
Φεύγει τρέχοντας Στέφανε.
Μάλιστα μας δηλώνει ότι η παραίτηση του είναι "ηχηρή"!!!
Στοιχεία δεν βλέπω πουθενά εγώ, ενώ λόγια πολλά!
Το ζώο είχε πεθάνει, οπότε οποιαδήποτε τρεχάλα είναι για το θεαθήναι.

Πώς φαίνεσαι τόσο σίγουρος;Εδώ έχουμε δει συγκαλύψεις σε πολύ σοβαρότερα θέματα.Πολύ πρόσφατα:οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και που τόσον καιρό μετά ΠΟΤΕ δεν ανακοίνωσαν έστω ενδεικτικά αριθμό νεκρών!Επίσης το δυστύχημα(έγκλημα) στα Τέμπη με το μπάζωμα αμέσως μετά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να λογοδοτήσει!Ακόμη και παλαιότερα η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ Νovartis,για την οποία η εταιρία πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια στις ΗΠΑ για εξωδικαστικό συμβιβασμό,στα ελληνικά ΜΜΕ αποκαλούνταν ''ΣΚΕΥΩΡΙΑ Νοvartis!!''.Λες να κολλούσαν στο σκυλάκο;Εγώ δεν είμαι σχεδόν για ΤΙΠΟΤΕ σίγουρος,όσο και αν εσύ φαίνεται να είσαι... .think.
Συγκρίνεις ανόμια πράγματα:
Από τη μία ολόκληρη την πολιτική μαφία
και από την άλλη το βουτηράκι για τον όποιον ξεφουσκωμένο δικαστή.

Σε κάποιο ιστότοπο διάβασα ότι είχε αδήλωτο το κυνηγετικό, ως συνήθως θα πω εγώ, έρχεται σύντομα ο πέλεκυς της κυβέρνησης επάνω στους νομοταγείς πολίτες ! Θα μας πάρουν και τους αορτήρες και τις θήκες σάλιο δε θα μείνει ... Σαφώς για τα παράνομα-αδήλωτα δε θα κάνουν τίποτα. Παράνομο κυνήγι και οι 2 ήρθε ο άλλος απο ιταλια έκατσε και έβγαλε και άδεια για 5 μέρες χα χα? Κρίμα ναι αλλά να τα λέμε όπως είναι

Οι πολιτικοί κήρυξαν πόλεμο στους αγρότες περικόπτοντας τις επιδοτήσεις.
Να κάνουν τη γεωργία μη βιώσιμη για να μπορούν να κλέψουν τη γη τους
Θέλουν να δημιουργήσουν μια τεχνητή έλλειψη τροφίμων (σκοτώνοντας το γεωργικό κλάδο), να ακολουθήσει μια πείνα... και όταν είναι "έτοιμη η αγορά"...
..θα εμφανιστούν οι σωτήρες με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Και οι αγρότες ξεσηκωθηκαν

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back