Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και δεν είμαι υπερβολικός, τον ιατροδικαστή που είδε την κοπέλα τον είχα καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη.
Αν ξέρατε κι εσείς τι της έκανε πριν την κάψει ζωντανή το ίδιο θα λέγατε και εσείς.
Εγώ το ίδιο λέω και μόνο έχοντας διαβάσει την περιγραφή του εγκλήματος του δαιμονισμένου!! :mad: .hair.

Δεν χρειαζεται να τον φυλακισεις,ουτε να τον σκοτωσεις...
Τον αφηνεις ελευθερο χωρις περιορισμους...
Απλα προηγουμενως,του ακρωτηριαζεις χερια και ποδια,ολα τα ακρα δηλαδη και του ριχνεις βιτριολη στη μαπα,να παθει εγκαυμα 3ου βαθμου...
Κατοπιν,τον αφηνεις μια χαρα ελευθερο να ζησει τη μιζερη και κατεστραμμενη ζωη του...
Φυσικά και θα του άξιζε κάτι τέτοιο.Όμως αποκλείεται να επιβληθεί στην Ελλάδα ποτέ τέτοιου είδους ποινή,επίσημα τουλάχιστον...

Το έχω δει και εγώ και συμφωνώ μαζί σου.Όμως η Νέα Τάξη των Σόρος ,Σβαμπ κλπ προβάλλει ΜΟΝΟ τα περιστατικά βίας ενάντια σε μαύρους,ψευτοπρόσφυγες κλπ. Όταν γίνεται κάτι φρικτό σε βάρος λευκών,το αποσιωπούν τα ΜΜΕ της εξάρτησης ή το υποβαθμίζουν!:mad:.no.

Επειδή φοράει μπουφαν Ferrari ετρεχε με 210 με τον κουβά στην κατηφορα του Σχιστου ο "28" χρονος.
Πάει το 1 του πόδι πάνε και τα 2 της 22χρονης "φίλης" του και μαμάς 3χρονης κόρης. Ο μπαμπάς που ήταν?
Από την μια φοραει ζώνη και από την άλλη τρεχει με 210, 4 η ωρα το πρωί με υγρασία και σίγουρα πιωμενος.
Η "μαμά" αντί να τον σταματήσει τραβαγε βιντεο φυσικά για να το δείξει και να καμαρωνει.
Και κ@@@λωνε και δώστου γκάζι ο "Σουμάχερ".
Πάλι καλά που δεν σκοτώσανε κάποιο αθώο.
Που να πρωτοβάλει το χερι του κι ο Θεός???
https://www.in.gr/2023/12/28/greece...-troxaio-sto-perama-aleksandre-den-exo-podia/

Επειδή φοράει μπουφαν Ferrari ετρεχε με 210 με τον κουβά στην κατηφορα του Σχιστου ο "28" χρονος.
Πάει το 1 του πόδι πάνε και τα 2 της 22χρονης "φίλης" του και μαμάς 3χρονης κόρης. Ο μπαμπάς που ήταν?
Από την μια φοραει ζώνη και από την άλλη τρεχει με 210, 4 η ωρα το πρωί με υγρασία και σίγουρα πιωμενος.
Η "μαμά" αντί να τον σταματήσει τραβαγε βιντεο φυσικά για να το δείξει και να καμαρωνει.
Και κ@@@λωνε και δώστου γκάζι ο "Σουμάχερ".
Πάλι καλά που δεν σκοτώσανε κάποιο αθώο.
Που να πρωτοβάλει το χερι του κι ο Θεός???
https://www.in.gr/2023/12/28/greece...-troxaio-sto-perama-aleksandre-den-exo-podia/
Απλος τραγικό δυστηχως η νέα γενιά έχει χάσει την μπάλα…Λοιπαμε πολύ για αυτήν την παρακμή θα δουμε και αλλά απλος είμαστε στη αρχή ακόμα

Να μιλησουμε λίγο και για τη μπαριέρα η οποία όταν αρχίζει η όταν τελειώνει πρέπει να το κάνει μέσα στο έδαφος και όχι ξαφνικά να κόβεται.
Σωστο αυτο που λες, αλλα και 210χλμ στο Σχιστο και με ιμπιζα ειναι σα να θες να αυτοκτονισεις, και μενα μου αρεσει η ταχυτητα και τα γλιστρηματα αλλα υπαρχουν και καποια ορια.

Να μιλησουμε λίγο και για τη μπαριέρα η οποία όταν αρχίζει η όταν τελειώνει πρέπει να το κάνει μέσα στο έδαφος και όχι ξαφνικά να κόβεται.
Άμα πέσεις με 210 πάνω στη μπαριερα, και πακτωμενη να είναι στην αρχή και στο τέλος, μικρή σημασία έχει....

https://www.newsbreak.gr/ellada/546...machairose-ton-astynomiko-ti-tha-ischyristei/

Έκανε ένα αναίτιο και αδιανόητο έγκλημα και τώρα επικαλείται ελαφρυντικά: ΘΑΝΑΤΟΣ σε τέτοιους!!:mad:
Γνωστή η καραμέλα των ψυχολογικών προβλημάτων την ξέρουν οι εγχώριοι την μάθανε και οι εισερχόμενοι
Φυλακή αλλά για να γεμίσει καθημερινά το στομάχι σου
θα εργαστείς σε δημόσια έργα πχ : δεντροφύτευση καμμένων εκτάσεων -καθαρισμο λιμανιών
συγκομιδή αγροτικής παραγωγής
Ίσως τότε πολλοί από αυτούς θα σκέφτονταν να σηκώσουν χέρι

Status
Not open for further replies.
Back