Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
όχι και σημαία μας μερικά πραγματα δεν τα ακουμπάς … δεν του αρεσε του κασελακι!!!!!! Ουστ από εδώ…, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ήμαστε όλλοι αδερφές… και κάθε αντίθετη άποψη την ονομάζουν Ακροδεξιά … άντε από εδώ σηχαματα !!!!σταματαω εδω για θα φάω μπαν!!!!!! https://www.iefimerida.gr/ellada/antiparathesi-gia-ti-roz-simaia?amp

όχι και σημαία μας μερικά πραγματα δεν τα ακουμπάς … δεν του αρεσε του κασελακι!!!!!! Ουστ από εδώ…, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ήμαστε όλλοι αδερφές… και κάθε αντίθετη άποψη την ονομάζουν Ακροδεξιά … άντε από εδώ σηχαματα !!!!σταματαω εδω για θα φάω μπαν!!!!!! https://www.iefimerida.gr/ellada/antiparathesi-gia-ti-roz-simaia?amp
Δεν ξέρω αν αυτές οι κοτσάνες, γίνονται σε άλλες χώρες. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, μόνο εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.

Δεν ξέρω αν αυτές οι κοτσάνες, γίνονται σε άλλες χώρες. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, μόνο εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.
Η καλλιτέχνιδα, με αυτό το έργο επιχειρεί, όπως αναφέρει, να ευαισθητοποιήσει το κοινό μέσω μίας χειροποίητης σημαίας που δημιουργήθηκε εννοώντας σεντόνια που της έδωσαν κακοποιημένες γυναίκες.

Η καλλιτεχνιδα !

Τούτος ο λαός είναι τόσο ηλίθιος που στο τέλος θα τον πησουν ότι όσοι τους αρεσουν η γυναίκες είναι ανομαλοι … αν δείτε εστο και λίγο τηλεόραση και εκπομπές το 80 % είναι πλεσιωμενα από χαζογκομενες και γοργόνες( αντρικές)!!!! Που πλασάρουν την ροζ κουλτουρα

εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.
Είναι γενικό φαινόμενο.
Και αυτοί που είναι " πίσω" θα "προοδεύσουν' τα επόμενα χρόνια...

Last edited:
Ανακοινώνει ο υπουργός επικρατείας του Πακιστάν ότι συμφώνησε με τον μπουμπούκο για να έρθουν 500 χιλιάδες εργάτες για κατασκευαστικά εργα!
Ο μπουμπούκια το διαψεύδει...
Εγώ μια φορά, τον μπουμπούκο πιστεύω...

Και στην Ε Ε συμφώνησαν, λέει, ότι οι χώρες που δεν θέλουν να πάρουν μετανάστες , να πληρώνουν 20 χιλιάρικα το κεφάλι στη χώρα πρώτης εισαγωγής...
Σε πληρώνω δηλαδή, και σε κάνω σκουπιδοτενεκε ...
Γιατί αυτό δε γίνεται από το 1990+ επί Σαμαρά και Βέτα Γιωργάκη που υπόγραψαν να έρχονται εδώ όλοι και να μας δίνουν λεφτά οι άλλοι τώρα το μαθαίνουμε ,δεν υπάρχει σωτηρία μάλλον υπάρχει απλά ο λαός δεν τη θέλει .

https://www.msn.com/el-gr/news/national/δεν-είμαι-εγώ-ο-βασανιστής-του-όλιβερ-λέει-ο-ιδιοκτήτης-της-ταβέρνας-στην-αράχωβα/ar-AA1lQ4eG?ocid=msedgdhp&pc=HCTS&cvid=84402d7b8a66434687f31695ffb4babd&ei=33&fullscreen=true#image=2

" Στην ερώτηση, γιατί τον στοχοποιούν, ο κ. Καπλάνης απαντά ότι είναι κάτι που δεν γνωρίζει. «Ίσως επειδή είμαι κυνηγός διερωτάται. «Δεν ξέρω και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με ότι έχει συμβεί» επαναλαμβάνει. "

Status
Not open for further replies.
Back