Αφιερώσετε μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας και παρακολουθήστε μια , οποιαδήποτε, ομιλία στη Βουλή...
Δεν ξέρω αν αυτές οι κοτσάνες, γίνονται σε άλλες χώρες. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, μόνο εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.όχι και σημαία μας μερικά πραγματα δεν τα ακουμπάς … δεν του αρεσε του κασελακι!!!!!! Ουστ από εδώ…, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν ήμαστε όλλοι αδερφές… και κάθε αντίθετη άποψη την ονομάζουν Ακροδεξιά … άντε από εδώ σηχαματα !!!!σταματαω εδω για θα φάω μπαν!!!!!! https://www.iefimerida.gr/ellada/antiparathesi-gia-ti-roz-simaia?amp
Η καλλιτέχνιδα, με αυτό το έργο επιχειρεί, όπως αναφέρει, να ευαισθητοποιήσει το κοινό μέσω μίας χειροποίητης σημαίας που δημιουργήθηκε εννοώντας σεντόνια που της έδωσαν κακοποιημένες γυναίκες.Δεν ξέρω αν αυτές οι κοτσάνες, γίνονται σε άλλες χώρες. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, μόνο εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.
Τούτος ο λαός είναι τόσο ηλίθιος που στο τέλος θα τον πησουν ότι όσοι τους αρεσουν η γυναίκες είναι ανομαλοι … αν δείτε εστο και λίγο τηλεόραση και εκπομπές το 80 % είναι πλεσιωμενα από χαζογκομενες και γοργόνες( αντρικές)!!!! Που πλασάρουν την ροζ κουλτουραΔεν ξέρω αν αυτές οι κοτσάνες, γίνονται σε άλλες χώρες. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, μόνο εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.
Είναι γενικό φαινόμενο.εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ή είναι και οι άλλοι λαοί έτσι και απλά δεν τα διαβάζουμε.
Σε ποιον ; Στην Σούπερ Κατερίνα ;
Γιατί αυτό δε γίνεται από το 1990+ επί Σαμαρά και Βέτα Γιωργάκη που υπόγραψαν να έρχονται εδώ όλοι και να μας δίνουν λεφτά οι άλλοι τώρα το μαθαίνουμε ,δεν υπάρχει σωτηρία μάλλον υπάρχει απλά ο λαός δεν τη θέλει .Και στην Ε Ε συμφώνησαν, λέει, ότι οι χώρες που δεν θέλουν να πάρουν μετανάστες , να πληρώνουν 20 χιλιάρικα το κεφάλι στη χώρα πρώτης εισαγωγής...
Σε πληρώνω δηλαδή, και σε κάνω σκουπιδοτενεκε ...
Στην ''ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη''...Σε ποιον ; Στην Σούπερ Κατερίνα ;
Μας γλεντανε....( εμας τους πολιτες )
Και καλα μας κανουν.
καλαααα μας αποκαλουσεε στο τραγουδι ο σφακιανακης προβαταααααΣτην ''ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη''...