Θα γράψω κάτι που μπορι να διαφωνήσουν πολλοί…αυτοί που αγγίζουν παιδιά θέλουν μια σφαίρα τίποτα άλλο μόνο έτσι θα σπάσει αυτή η σαπίλα που ζουμε… ( δεν έχω παιδιά αλλά έχω δυο πανέμορφες ανιψιές)
Όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν έπρεπε αν είχαν Τσίπα απανο τους.. να πάνε σπητι τους για πλήρη αποτηχεια στο έργο τους…είμαστε μια κοινονια σε παρακμήΗ σαπιλα σε όλο της το μεγαλείο
Ακριβώς επειδή τους εμπιστεύομαστε....Γιατί πάντα πρέπει να μας προδίδουν όσοι εμπιστεύομαστε ;
Εμένα αυτή η φάτσα με την χωριστρουλα στην μέση και τα μπουκλακια να ανεμίζουν
Ηλία δεν ξέρω τι μπορεί να προλάβει μια κυβέρνηση μέσα σε μια τετραετία για να καθαρίσει το τοπίοΌσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν έπρεπε αν είχαν Τσίπα απανο τους.. να πάνε σπητι τους για πλήρη αποτηχεια στο έργο τους…είμαστε μια κοινονια σε παρακμή
Η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται και η αιτία θα είναι ο υπερβολικός <<προοδευτισμός>> τηςαυτή είναι τελικά η πολιτισμένη Ευρώπη που μας πασάρουν τόσα χρόνια ;
Ότι υπήρχαν υπήρχαν σε μικρότερη έκταση το πιό πιθανόΤέτοιες ανωμαλίες δεν υπήρχαν στο παρελθόν
Γιατί τους άλλους δεν τους εμπιστευόμαστε Σπύρο.Γιατί πάντα πρέπει να μας προδίδουν όσοι εμπιστεύομαστε ;
Γιατί δεν έχουμε την γνώση και την σωστή πληροφόρηση ώστε να ξεχωρίσουμε και να αξιολογήσουμε ποιούς πρέπει πραγματικά να εμπιστευόμαστε και ποιούς να απορρίπτουμε με το καλημέρα.Γιατί πάντα πρέπει να μας προδίδουν όσοι εμπιστεύομαστε ;
Εδώ, είναι όλο το ζουμί.Σιγά σιγά να ξεβρωμίζει ο τόπος από τις εγκληματικές οργανώσεις με το περίβλημα της ΜΚΟ, Στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα, προκειμένου να ελεγχθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βρίσκεται πλέον ο φάκελος της ΜΚΟ Human Rights 360, καθώς και άλλων οργανώσεων που έχουν αντικείμενο το μεταναστευτικό.
Το ένα ακολουθεί το άλλο
Γιατί μου θυμίζει ψηφοφόρους;Το ένα ακολουθεί το άλλο
Έχω ακούσει περίπτωση στο παρελθόν που τα κυνήγησε σκυλί και πήδηξαν στον γκρεμό επειδή κάποιο έκανε την αρχή
Γι'αυτό και το χειρότερο ελάττωμα σε σκυλί είναι να έχει τάσεις να κυνηγήσει πρόβατα, μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά