Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα. Την ομιλία της Εύας Καιλη στο ευρώ κοινοβούλιο την ακούσατε ; Το άτομο αυτό ποιους εκπροσωπεί και από ποιους ελέγχεται;
Ολοι οι ευρωβουλετες , ανεξαρτητως κοματος ή χωρας , επηρρεαζονται απο τα λομπι των τεραστιων συμφεροντων (οικονομικων και οχι μονο ) . Το ιδιο γινεται και στα δυο αμερικανικα σωματα . Και αυτο ειναι νομιμο.
Οταν μια κυβερνηση χωρας , δεν ειναι σιγουρη απο ποιους επηρρεαζεται ενας ευρωβουλευτης της χωρας , βαζει την ΕΥΠ να τον παρακολουθει , οπως εγινε με τον Ευρωβουλευτη Ανδρουλακη και τις επαφες του με τους κινεζους. Νομιμο και αυτο.
Ο κοσμος ηταν παντα πολυπλοκος.

Οτι και να αλλάξει ,δεν θ αλλάξει τίποτα ! Ημουνα νιος και γέρασα και απ το κακό στο χειρότερο.
Πέφτει για μια ακόμη φορά στο τραπέζι αφου ειναι και κρυφός πόθος των κυβερνόντων. Μαγειρεύεται με μαεστρία και σκάει κατά καιρούς εδώ και 4 χρόνια .Πρώτα έρχεται η πλήρης απαξίωση του ΕΣΥ που ετσι κι αλλιώς στον τίτλο υπάρχει μόνο εδω και πολλά χρόνια .Γέμισε ο τόπος ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και παρ ολα αυτα δεν βρίσκεις ραντεβού να κανεις τις εξετάσεις που σου γραφει ο γιατρός με αποτέλεσμα να περάνει το 20ημερο και να τις χάνεις .
Οτι και να γίνει ,όπως και να γίνει ,αν δεν έχεις χρήμα ,δεν έχεις κανει ιδιωτική βαρβάτη ασφάλιση , δεν υπάρχει σωτηρία. απλά ταλαιπωρήσαι με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ τους οποίους τους φρενάρουν και δεν τους αφήνουν να σου γράψουν περα απο μια ακτινογραφία στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Αν εχεις περάσει δυσκολίες και συγγενικά πρόσωπα και εχεις φαει τρεξίματα στα νοσοκομεία , τότε το καταλάβαίνεις
Αστα ,χέστα! Μεγάλη κουβέντα .

Πολιτικός,κληρικός, ηθοποιός, μουσικός κτλ θα έπρεπε να σημαίνει φώς .Αλλά δυστυχώς σημαίνει πολύ βρωμιά με τη σειρά βαρύτητας που αναλογεί όπως την έχω γράψει κατά προσωπική άποψη.
Πολιτικός πάντως, φως σημαίνει,απλά είναι κόκκινο😆

Οτι και να αλλάξει ,δεν θ αλλάξει τίποτα ! Ημουνα νιος και γέρασα και απ το κακό στο χειρότερο.
Πέφτει για μια ακόμη φορά στο τραπέζι αφου ειναι και κρυφός πόθος των κυβερνόντων. Μαγειρεύεται με μαεστρία και σκάει κατά καιρούς εδώ και 4 χρόνια .Πρώτα έρχεται η πλήρης απαξίωση του ΕΣΥ που ετσι κι αλλιώς στον τίτλο υπάρχει μόνο εδω και πολλά χρόνια .Γέμισε ο τόπος ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και παρ ολα αυτα δεν βρίσκεις ραντεβού να κανεις τις εξετάσεις που σου γραφει ο γιατρός με αποτέλεσμα να περάνει το 20ημερο και να τις χάνεις .
Οτι και να γίνει ,όπως και να γίνει ,αν δεν έχεις χρήμα ,δεν έχεις κανει ιδιωτική βαρβάτη ασφάλιση , δεν υπάρχει σωτηρία. απλά ταλαιπωρήσαι με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ τους οποίους τους φρενάρουν και δεν τους αφήνουν να σου γράψουν περα απο μια ακτινογραφία στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Αν εχεις περάσει δυσκολίες και συγγενικά πρόσωπα και εχεις φαει τρεξίματα στα νοσοκομεία , τότε το καταλάβαίνεις
Αστα ,χέστα! Μεγάλη κουβέντα .
1. Ακόμα είναι νομοσχέδιο και όχι νόμος
2. Δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά με την ισχύουσα πρακτική! Σχεδόν όλοι οι γιατροί του ΕΣΥ έχουν τα ιδιωτικά ιατρεία τους, στα οποία δέχονται το απόγευμα ιδιωτικώς τους ασθενείς που είδαν το πρωί στο δημόσιο νοσοκομείο, πληρώνονται έξτρα και πολλές φορές ακόμα και όταν δεν ζητούν φακελάκι - τις προάλλες μου έλεγε μια θεία μου 84 ετών: του έδινα ένα πενηντάρικο και επειδή δεν το έπερνε του τόβαλα στην τσέπη, αλλοιώς θα γινόμουν ρεζίλι. Μερικοί μάλιστα κόβουν και απόδειξη όταν πληρώνονται.
3. Εγχειρήσεις, το ίδιο: σε βλέπει στο ιδιωτικό ιατρείο, σου κλείνει ραντεβού στο νοσοκομείο, όπου και σε χειρουργεί αφού πάρει το φακελάκι.

Ποιά η διαφορά με το σήμερα;;;

2. Δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά με την ισχύουσα πρακτική! Σχεδόν όλοι οι γιατροί του ΕΣΥ έχουν τα ιδιωτικά ιατρεία τους, στα οποία δέχονται το απόγευμα ιδιωτικώς τους ασθενείς που είδαν το πρωί στο δημόσιο νοσοκομείο, πληρώνονται έξτρα και πολλές φορές ακόμα και όταν δεν ζητούν φακελάκι - τις προάλλες μου έλεγε μια θεία μου 84 ετών: του έδινα ένα πενηντάρικο και επειδή δεν το έπερνε του τόβαλα στην τσέπη, αλλοιώς θα γινόμουν ρεζίλι. Μερικοί μάλιστα κόβουν και απόδειξη όταν πληρώνονται.
3. Εγχειρήσεις, το ίδιο: σε βλέπει στο ιδιωτικό ιατρείο, σου κλείνει ραντεβού στο νοσοκομείο, όπου και σε χειρουργεί αφού πάρει το φακελάκι.

Ισως οτι θα ακυρωθει η ´´μαυρή´´ φυση στα φακελακια;……

Το ένα ακολουθεί το άλλο
Έχω ακούσει περίπτωση στο παρελθόν που τα κυνήγησε σκυλί και πήδηξαν στον γκρεμό επειδή κάποιο έκανε την αρχή
Γι'αυτό και το χειρότερο ελάττωμα σε σκυλί είναι να έχει τάσεις να κυνηγήσει πρόβατα, μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά
Η ουσία είναι στο ...«Φαίνεται ότι τα πρόβατα αυτά είναι στην συγκεκριμένη στάνη για μεγάλη περίοδο και αυτό μπορεί να τα έχει οδηγήσει σε μια στερεοτυπική συμπεριφορά με τον επαναλαμβανόμενο κύκλο λόγω του στρες που τους έχει δημιουργήσει ο επί μακρόν περιορισμός τους»
Έτσι και κάποια άλλα ...όντα, μετά αρκετό κλείσιμο στο σπίτι για το "καλό μας" θα ακολουθούμε την ουρά του μπροστινού μας. Πως??? Δεν έχουμε ουρά? Σιγά σιγά και καθισμένοι μέσα θα μεγαλώσει και η δική μας (ως συνέχεια του ιερού οστού)

Last edited:

Η διαφορα τωρα ειναι,οτι τους το κανει νομιμο...
Οι δημοσιοι γιατροι δεν δικαιουνται να ιδιωτευουν...
Εκτος απο τους στρατιωτικους γιατρους...

Οπως ειπε και ο έτερος Θοδωρής ,οι γιατροί του ΕΣΥ δεν ιδιωτικά να έχουν ιδιωτικά ιατρεία.
Οσο για το ποια η διαφορά με το σήμερα ,δεν ξερω πως θα εξελιχθει το πράγμα,αισιόδοξος για καλύτερες μέρες δεν είμαι ,αλλα το σήμερα ειναι βασανιστικό εως εκδικητικό.

FYI - Απλή πληροφόρση - Για όσους θέλουν να ξέρουν πού βρισκόμαστε και πώς φτάσαμε εδώ (Le Monde Diplomatique: Gas pipelines and LNG carriers)
Απορροίας άξιον είναι γιατί μόλις ξεκίνησε ο Tourkstream, μειώθηκε δραματικά η παροχή αερίου μέσω Ουκρανίας (2020).
1669476614046.png
EDIT: και ακριβώς αμέσως μετά τα εγκαίνια του αγωγού Νορβηγίας - Πολωνίας (Σεπτ. 2022, δεν φαίνεται στον χάρτη) ανατινάχθηκε ο Nord Stream 2!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back