Δεν είμαι απαισιόδοξος ,αλλάΈρχονται εκλογεεεεες ιδού η ευκαιρία για να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει κάτι.Αλλα πιστεύω από το πολύ σανό καθώς ισχύει το είμαστε ότι τρώμε μάλλον θα παραμείνουμε πρόβατα και όση και ισχύ να έχουμε στο χέρι μας αν δε δουλεύει ο εγκέφαλος χεστα και άστα που έλεγε ο συνχωρεμενος ο πατέρας μου.
Οι φελλοί πάντα επιπλέουν.
Για αυτό έχει χαθεί το νερό και βλέπεις μόνο φελούς ;Οι φελλοί πάντα επιπλέουν.
Το παλιο ορθοδοξο Πασοκ
Δεν ξέρω αν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, το σίγουρο είναι ότι το φαινόμενο έχει πολύ βαθιές ρίζες. Μια ζωή ξεφτίλες θα είναι οι περισσότεροι πολιτικοί μας. Ούτως ή άλλως το διαπιστώνουμε καθημερινά σε πολλά θέματα της ζωής μας.Το παλιο ορθοδοξο Πασοκ![]()
Που ξέσκισε τη χώρα και όλοι ήταν χαρούμενοι συνάμα γιατί ένιωθαν φιλελεύθεροι και με λεφτά μόνο που ήταν άλλων .Το παλιο ορθοδοξο Πασοκ![]()
Ετσι ακριβως..Με τις πολυκατοικιες που εφτιαξε τοτε ο πατερας μου την περναω ακομηΠου ξέσκισε τη χώρα και όλοι ήταν χαρούμενοι συνάμα γιατί ένιωθαν φιλελεύθεροι και με λεφτά μόνο που ήταν άλλων .
... και αν το ψάξεις βαθύτερα, θα καταλάβεις γιατί κάποιες χώρες - ευρωπαϊκές(*) μεν, αλλά οχι μέλη της ΕΕ - προώθησαν την παρακολούθηση και άλλων σοσιαλιστών ευρωβουλευτών (λένε οι φήμες)Είχα γράψει στις 22/11 για μια ομιλία της στο ευρώ κοινοβούλιο, όπου εξέθετε τον εαυτό της και το κόμμα της.
Αυτή που είναι και πολύ ικανή και διάνοια σχεδόν είπε ότι παίρνει μίζες από το Κατάρ σε επίσημη ομιλία
Αφού δίνει το ΟΚ η μαμά ΗΠΑ ας βγούνε γρήγορα και οι σφουγγοκωλάριοι των Βρυξελλών να συμφωνήσουν για να μην διαρραγεί η συμμαχίαΜόλις διάβασα κάτι πάρα πολύ ανησυχητικό:
Οι ΗΠΑ προφανώς δίνουν το «πράσινο φως»: Η Ουκρανία σύντομα θα επιτίθεται όλο και περισσότερο σε ρωσικό έδαφος;
Το Πεντάγωνο δεν επιμένει πλέον να μην επιτεθεί η Ουκρανία σε στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία, δήλωσε στους Times άγνωστη πηγή στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.
Οι Times ανέφεραν ότι αυτή η εξέλιξη είναι ένα «πράσινο φως» για επιθέσεις ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε ρωσικό έδαφος. Είναι πλέον αναμενόμενο ότι οι ΗΠΑ θα προμηθεύσουν το Κίεβο με όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας. «Τίποτα δεν είναι από το τραπέζι», φέρεται να είπε ένας στρατιωτικός αξιωματούχος στην εφημερίδα.
...
Πηγή: Online εφημερίδα tagesspiegel.de, Institute for the Studz of War: Russian Offensive Campaign Assessment, December 10
Σφουγγάρισμα ξεσκονισμα το κελί του Τσοχατζόπουλου η το κορίτσι θα φιλοξενηθεί στο Βέλγιο.Γιαυτο δεν θέλουν τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων , αλλά έτσι τους έπιασαν.