Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτά είναι‼️βάλτε πορτοκαλι παίδες μπας κ γλιτώσετε από κάναν σναιπερ‼️
Πορτοκαλί πάντα Γιάννη, αλλά για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι έφταιξε αυτό, πολύ πιθανόν ίσως το πιθανότερο να φόραγε το θύμα γιατί είναι γεγονός ότι πλέον η μεγάλη πλειοψηφία βάζει πορτοκαλί
Έριξε τρία φυσίγγια ο άλλος χωρίς να έχει δει τι είναι αυτό στο οποίο ρίχνει τι να πούμε μετά από αυτό
Κρίμα για τον άνθρωπο και για τις οικογένειες και των δύο ........

Εχω φάει σκάγια από άνθρωπο που κυνηγούσαμε μαζι. Τον βλέπω και πετάγεται πίσω από ένα πυκνό γυρίζει το όπλο προς το μέρος μου και νομίζω ότι κάνει πλάκα . Σε δεύτερο χρόνο φεύγει η τσίχλα την τουφεκαει και κάποια από τα σκάγια με βρισκουν και καρφωνονται καρφωθεί στο πόδι μου .
Τρεις ή τέσσερις φορές είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα που κοινός γνωστός ήταν ο ξάδερφός μου .
Από τότε δεν ξαναπήγα

Last edited:
Ποιες πανελλήνιες και ποιός ΑΣΕΠ. Ας όψονται οι εκλογές
Α ρε Ελλαδαρα ,δε θα αλλάξεις ποτε. Αλίμονο σε όσους πιστεύουν οτι άλλαξε κατι. Το περιτύλιγμα αλλάζει πάντα.
Και πως θα μπορούσε να αλλάξει άλλωστε αν δεν αλλάξουμε σε πολλα πρώτα .εμεις .
https://www.ethnos.gr/greece/articl...adesmonimoisepyrosbestikhlimenikokaiastynomia

Last edited:
Ποιο είναι το ακριβές γράμμα του νόμου,γνωρίζουμε❓γνωρίζω πάντως ότι αν καταδικαστεί τέρμα το κυνήγι για αυτόν ,αν ασκούσε το κυνηγι
Μπορεί να ήταν κυνηγός , αλλά με την ευκαιρία προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό του νομοθέτη που επιτρέπει την απόκτηση κυνηγετικού όπλου χωρίς την προυπόθεση κατοχής κυνηγετικής άδειας ή σκοπευτή , απεναντίας όπως με πληροφόρησαν τα παιδιά εδώ πρέπει να κατέχεις κυνηγετικό όπλο για να βγάλεις άδεια κυνηγίου !

Άντε τώρα τι να πεις φταίει η δεν φταίει.
Α ρε Αμέρικα είσαι μπροστά σε αυτά τα πράγματα μπήκες μέσα στην περιουσία μου χωρίς προειδοποίηση στην έριξα και νόμιμα.
Διαφωνώ φίλε , δεν είναι αναλογική πράξη να πυροβολείς κάποιον που μπήκε να κλέψει και που μάλλον ήταν άοπλος.

Διαφωνώ φίλε , δεν είναι αναλογική πράξη να πυροβολείς κάποιον που μπήκε να κλέψει και που μάλλον ήταν άοπλος.
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πάντα ότι είναι άοπλος
Βάλε και το άγχος όταν ακούς κάποιον μέσα στην νύχτα να προσπαθεί ή να έχει μπει στο σπίτι σου Σπύρο και δεν αργεί να γίνει το φονικό

Σπύρο με όλο το σεβασμό, να σε ρωτήσω αν έρχονταν στο δικό σου το χώρο θα του άνοιγες την πόρτα διάπλατα και θα του έλεγες κάνε τη δουλειά σου δεν τρέχει τίποτα ;;;

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πάντα ότι είναι άοπλος
Βάλε και το άγχος όταν ακούς κάποιον μέσα στην νύχτα να προσπαθεί ή να έχει μπει στο σπίτι σου Σπύρο και δεν αργεί να γίνει το φονικό
Και να συμπληρώσω, από το να είμαι μακαρίτης εγώ,. Θα του την ανάψω για να είναι αυτός, και να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Status
Not open for further replies.
Back