Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί?Ότι καλός είναι ότι είναι.Εμενα γιατί μου ζαλίζεις τα καλαμπαλικια?Έρχομαι εγώ με πανό η οτιδήποτε και σου λέω ζωή στα μανιτάρια φάτε προβατίνα?
Τις μόδες μου μεσα
Εχεις απόλυτο δίκιο. Ολοι αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν στους άλλους την προσωπική τους επιλογή. Κανε ότι πιστεύεις εσύ σωστό αλλά μην προσπαθείς να το επιβαλλεις στους άλλους. Εχω προσωπική εμπειρία από φιλικό ζευγάρι βιγκαν. Μιλαμε για πρήξιμο μεγατόνων! Ειδικα ο άντρας που δεν με ήξερε ήρθε να κάνει κήρυγμα υπέρ του βιγκανισμου!!! Κουνια που τον κούναγε τον αρπαγμενο...

Εχεις απόλυτο δίκιο. Ολοι αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν στους άλλους την προσωπική τους επιλογή. Κανε ότι πιστεύεις εσύ σωστό αλλά μην προσπαθείς να το επιβαλλεις στους άλλους. Εχω προσωπική εμπειρία από φιλικό ζευγάρι βιγκαν. Μιλαμε για πρήξιμο μεγατόνων! Ειδικα ο άντρας που δεν με ήξερε ήρθε να κάνει κήρυγμα υπέρ του βιγκανισμου!!! Κουνια που τον κούναγε τον αρπαγμενο...
Αφού τρώς τις προβατίνες που είναι βίγκαν και ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο με αυτούς καλά σου κάνουν

Εσύ πολύ κόντρα πάς στην διαφορετικότητα και δεν σε βλέπω καλά
Ξεκίνα να μαθαίνεις το άσμα καλού κακού.....
Ποια διαφορετικότητα ρε Γιώργο?Πουστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.Κουμπαραδες, κουραμπιέδες και χορτοφάγοι μας έχουν σκοτισει τα στουμπια ότι είναι νορμάλ.Κανε την δουλειά σου ρε φίλε 5 μέτρα μακριά και τέλος.Πρεπει να σε αποδεχτώ κιόλας?Αϊ σιχτηρι μαλακισμένα!

Πρεπει να σε αποδεχτώ κιόλας?
Δεν έπρεπε να βάλεις ερωτηματικό,βεβαίως και θα το αποδεχτείς
Γιατί τώρα πρέπει να σου επιβληθεί με <<δημοκρατικές>> πάντα διαδικασίες η σωστή άποψη που τυγχάνει να είναι η δική τους
Στο USA τιμωρήθηκαν σε πανεπιστήμια μία καθηγήτρια και μία φοιτήτρια επειδή είπαν ότι μόνο όσες γεννήθηκαν γυναίκες μπορούν να έχουν περίοδο, και πώς μόνο οι γυναίκες γίνεται να έχουν αιδοίο
Απορώ πως τόλμησαν να πούν κάτι τέτοιο οι ρατσίστριες-φασίστριες

Γιατί τώρα πρέπει να σου επιβληθεί με <<δημοκρατικές>> πάντα διαδικασίες η σωστή άποψη που τυγχάνει να είναι η δική τους
Στο USA τιμωρήθηκαν σε πανεπιστήμια μία καθηγήτρια και μία φοιτήτρια επειδή είπαν ότι μόνο όσες γεννήθηκαν γυναίκες μπορούν να έχουν περίοδο, και πώς μόνο οι γυναίκες γίνεται να έχουν αιδοίο
Λες να δούμε να αγοράζουν σερβιετες οι εγχειρισμενοι για ξεκαρφωμα?.sarcastic.

Φασιστριες αυτές που απλά είπαν την φυσική αληθεια των πραγμάτων. Ενω αυτοί που επιβάλλουν την ανωμαλία τους με το έτσι θέλω στους άλλους και μάλιστα σου αρνούνται το δικαίωμα να διαφωνείς είναι δημοκράτες με όλη την σημασία της λέξεως. Παμε εντελώς κατά διαόλου. Πιτσιρικαδες βιάζουν συνομηλίκους με σκουπόξυλο. Αλλοι θεωρούν φυσικό να σκοτώσουν για το γαμημενο το οπαδιληκι και έχουμε τώρα και τα φρικιά να λένε πουστροπαραμυθια σε πενταχρονα παιδιά. Α ρε ένας Κιμ που μας χρειάζεται....

Τον τρανς μπορώ να τον καταλάβω φίλε. Δεν φταίει για αυτό που είναι αν το σκεφτείς. Τον βιγκαν όσο και να προσπαθήσω δεν θα τον καταλάβω ποτέ. Ανθρωπος που δεν τρώει μοσχοβολιστη προβατίνα στο κάρβουνο και την αλλάζει με μανιτάρι πορτομπελλο γεμιστό με "τυρι" από σόγια, σίγουρα δεν είναι καλά στα μυαλά του και τον θεωρώ ψυχοπαθή!
Μην ζοριζεται τον κόσμο να ακολουθήσει το σωστό μονοπάτι
Τι θες Μάστορα να περιδρομιασεις ζωχους και μανιτάρια ;
απάνω τους ξερίζωσε τα και με την μασέλα άμα λάχει
αρκεί να μην μου λείψουν εμένα τα κοκκορια και τα κοψιδια
σε λίγο θα έχουμε έλλειψη λεμεεεε :confused:

Μην ζοριζεται τον κόσμο να ακολουθήσει το σωστό μονοπάτι
Τι θες Μάστορα να περιδρομιασεις ζωχους και μανιτάρια ;
απάνω τους ξερίζωσε τα και με την μασέλα άμα λάχει
αρκεί να μην μου λείψουν εμένα τα κοκκορια και τα κοψιδια
σε λίγο θα έχουμε έλλειψη λεμεεεε :confused:
Καλά είναι τα λαχανα και τα μανιτάρια. Πολυ καλά! Αρκει να είναι συνοδευτικα σε προβατίνες, κατσίκια, μουνουχια τραγια , χοιρινό, κοτόπουλα, γαλια, μοσχαρια , τυρια και θηράματα παντός είδους!!! Εδω τα παρταλια δεν τρώνε μελι ρε παιδιά γιατί είναι ζωικής προέλευσης και το κλέβουμε από τις μέλισσες! Ετσι μου είπε ο βλακας ο γνωστός μου όταν σε επίσκεψη στο σπίτι του , του πήγα 3 βαζάκια δώρο!!! Μην ρωτάτε τι είχε το τραπέζι που μας έκανε! Απλα θα πω ότι χτυπήσαμε 2 μερίδες κοντοσουβλι και σουβλάκια μετά....

Καλά είναι τα λαχανα και τα μανιτάρια. Πολυ καλά! Αρκει να είναι συνοδευτικα σε προβατίνες, κατσίκια, μουνουχια τραγια , χοιρινό, κοτόπουλα, γαλια, μοσχαρια , τυρια και θηράματα παντός είδους!!! Εδω τα παρταλια δεν τρώνε μελι ρε παιδιά γιατί είναι ζωικής προέλευσης και το κλέβουμε από τις μέλισσες! Ετσι μου είπε ο βλακας ο γνωστός μου όταν σε επίσκεψη στο σπίτι του , του πήγα 3 βαζάκια δώρο!!! Μην ρωτάτε τι είχε το τραπέζι που μας έκανε! Απλα θα πω ότι χτυπήσαμε 2 μερίδες κοντοσουβλι και σουβλάκια μετά....
Δημήτρη κάλεσε τον στο σπίτι σου για τραπέζι και βάλε κανένα τρικιλο ζυγούρι στο κάρβουνο κάνα δυο πλεμονια
και βράσε αυγά και πληγουρι για πάρτυ του
Σε ένα πεντάλεπτο το πολύ θα δαγκώνει και την σχάρα της ψησταριάς

Δημήτρη κάλεσε τον στο σπίτι σου για τραπέζι και βάλε κανένα τρικιλο ζυγούρι στο κάρβουνο κάνα δυο πλεμονια
και βράσε αυγά και πληγουρι για πάρτυ του
Σε ένα πεντάλεπτο το πολύ θα δαγκώνει και την σχάρα της ψησταριάς
Δεν τρώει αυγά. Ουτε γαλακτοκομικα. Τιποτα που να έχει ζωική προέλευση. Την γυναίκα του λυπάμαι. Βασικα με αυτή γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Αυτος ήταν βιγκαν και την έψησε και αυτή. Χλωμιασε η κοπέλα με τον μαλακα! Μην νομιζεις , όταν έρχονται ΠΑΝΤΑ θα έχω κρεατικο η ψάρι. Την τελευταία φορά είχα ψήσει μουρμουρες και τσιπούρες πιασμένες από τα χεράκια μου. Σε αυτούς έψησα σε καθαρή σχάρα παρακαλώ καλαμποκια , μελιτζάνες και πιπεριές και εκανα και μια τοματοσαλατα. Ελιωνε την μελιτζάνα ο παπαρας και έριχνε ελαιόλαδο και του λέω, Θανάση άμα είχαν δακο οι ελιές ρε τώρα ριχνεις ζουμί από σκουληκακια στη μελιτζανοσαλατα σου. Νομιζω ότι με μισει ο τύπος.....

Δεν τρώει αυγά. Ουτε γαλακτοκομικα. Τιποτα που να έχει ζωική προέλευση. Την γυναίκα του λυπάμαι. Βασικα με αυτή γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Αυτος ήταν βιγκαν και την έψησε και αυτή. Χλωμιασε η κοπέλα με τον μαλακα! Μην νομιζεις , όταν έρχονται ΠΑΝΤΑ θα έχω κρεατικο η ψάρι. Την τελευταία φορά είχα ψήσει μουρμουρες και τσιπούρες πιασμένες από τα χεράκια μου. Σε αυτούς έψησα σε καθαρή σχάρα παρακαλώ καλαμποκια , μελιτζάνες και πιπεριές και εκανα και μια τοματοσαλατα. Ελιωνε την μελιτζάνα ο παπαρας και έριχνε ελαιόλαδο και του λέω, Θανάση άμα είχαν δακο οι ελιές ρε τώρα ριχνεις ζουμί από σκουληκακια στη μελιτζανοσαλατα σου. Νομιζω ότι με μισει ο τύπος.....
Με τόσα χόρτα κακαρατζες θα βγάζουν

Γιαννουλης: κρατικοδιαιτος δημοσιογραφισκος στην Ερτ3 που βρήκε ευκαιρία να βγει βουλευτής. Γλοιωδης....
Απο την μια δεν ξεχναω την ξεφτίλα της καραντίνας αλλά από την άλλη τι γαμω το φελεκι μου???? Τι??? ΠΑΣΟΚ ελιά κιναλ η όπως σκατα το λένε, σύριζα με όλα αυτά τα γιουρουκια που είναι εκεί, κεραλοιφες για την καράφλα η Μπαρουφα που ζει σε παράλληλη διάσταση????????

Status
Not open for further replies.
Back