Άμεσα,στα επιβλαβή...Οι κολωγυφτοι μπουκαραν στη μαννα μου και στη νυφη μου .Γυριζαν και καλα για τα καλαντα .Πηραν και λεφτα και πραγματα . Πως δεν χτυπησαν τη μαννα μου .Θα εγραφαν οι εφημεριδες
Άμεσα,στα επιβλαβή...Οι κολωγυφτοι μπουκαραν στη μαννα μου και στη νυφη μου .Γυριζαν και καλα για τα καλαντα .Πηραν και λεφτα και πραγματα . Πως δεν χτυπησαν τη μαννα μου .Θα εγραφαν οι εφημεριδες
Αυτό το ξόανο που το βρήκαν πάλιΩρε αυτός δεν είναι ο μπαμπούλας?!!! Τον πήγαν στα παιδάκια για να τα φοβησουν να κάθονται καλά!!!!!!
Είναι τα ξόανα της διαφορετικότητας φίλεΑυτό το ξόανο που το βρήκαν πάλι
https://antimedia.gr/vinteo-i-drag-queen-paradechetai-oti-pidaei-15chrona/Είναι τα ξόανα της διαφορετικότητας φίλε![]()
Αφεντικό έχουν τα σκυλιά.
Σωστος!!!!Αφεντικό έχουν τα σκυλιά.
Δεν είναι κακό να γράψουν εργοδότης...
Λυπάμαι συνάδελφε αλλά οι περισσότεροι εργοδότες στην Ελλάδα συμπεριφέρονται σαν αφεντικά!!!!Αφεντικό έχουν τα σκυλιά.
Δεν είναι κακό να γράψουν εργοδότης...
Για τα σκυλιά μιλούσα συνονοματε!Λυπάμαι συνάδελφε αλλά οι περισσότεροι εργοδότες στην Ελλάδα συμπεριφέρονται σαν αφεντικά!!!!
Το έχω δει κρίμα πήγε όπως ο Σουμάχερ στα χιόνια και αυτόςΣήμερα μετά από θανατηφόρο ατύχημα με snowmobile σκοτώθηκε ο Ken Block γνωστός για τα Drift που έκανε...