Όπως τα λες Δημήτρη, μπαταρία της Ευρώπης όσο αναφορά την ενέργεια και σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης όσο αναφορά την "βιοποικιλότητα" και της κάθε καρυδιάς - καρύδι που μας "φόρτωσαν".
Στον δρόμο βγαίνοντας από εθνική, από Θήβα προς Λειβαδιά τις έχουν στο πλάι του δρόμου ( ανεμογεννήτριες) κομμάτι κομμάτι και τις φυλάνε κιόλας. Το σχέδιο τους δεν πρόκειται να το αλλάξουν, ίσως το καθυστερήσουν λίγο αλλά και πάλι.....
Ο Χρήστος
@PredatoZ είχε πει τις προάλλες κάτι για Ερέτρια. Ο Δημήτρης
@Γράμμος κάθε τόσο μας ενημερώνει ότι υπάρχουν σχέδια για όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τις νέες γενιές το κράτος θέλει είτε επαγγελματικά είτε μέσω δραστηριοτήτων να τους διώξει από την ύπαιθρο.
Εν έτη 2024 περνώ 800€ αλλά εάν κάνω καμιά ώρα υπερωρία μαύρη ή δεν πληρώσω τον φόρο όσο μικρός κι εάν είναι, τότε είμαι φοροφυγας και παράνομος.
Μπαίνω στο λεωφορείο το πρωί και το 90 % είναι ξένοι κι εάν κάνω τον σταυρό μου έξω από εκκλησία με κοιτάνε λες κι έβρισα αλλά εάν πω τίποτα τότε είμαι ρατσιστής, ναζιστης κ.α.
Βλέπω μες τη μέση του δρόμου δύο νταγλαρεδες να φιλιούνται αλλά άμα πεις τίποτα είσαι ομοφοβικός.
Προσωπικη άποψη: Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει η Ελλάδα έτσι όπως την ξέρουμε. Όχι όπως την γνωρίσαμε και την θυμόμαστε, όπως την ξέρουμε τώρα. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε αχαρτογραφητα νερά.....
Μακάρι να βγω ψεύτης.....
Κούρασα με την έκθεση........