Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Δεν ξερω τι εχει συμβει.
Το μονο που ξερω ειναι οι πολλες συμπτωσεις...
Ατυχος ο νεος βγηκε βολτα και χαθηκε και πεθανε , ατυχοι οι μαρτυρες σκοτωθηκαν σε αυτοκινητιστικα, ατυχοι οι μαρτυρες του noor one πεθαναν ολοι !!! 12, 13 δεν ξερω ποσοι ηταν....πολυ ατυχια τελικα ...

ΥΓ και οι κυνηγοί της περιοχής που λένε ότι αν υπήρχε εκεί τόσες μέρες η σωρός θα την είχαν βρει τα σκυλιά τους ;

Last edited:
Δεν γίνεται αυτό που λες.

Αν όπως λένε πέθανε την τέταρτη μέρα μετά την εξαφάνιση θέλει χημικά και τεχνική για να κρατήσουν το σώμα από την αποσύνθεση.

Αν πάλι το κρατούσαν έτσι δεν θα μπορούσαν να τον μεταφέρουν από την δυσοσμία και αν το έκαναν θα σκορπούσε το σώμα.
Δεν πιάνεται και δεν μεταφέρεται, διαλύεται.

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να τον σκότωσαν και να τον μετέφεραν εκεί μετά από μέρες.

Όλα είναι πιθανά.

Πιστεύω όμως μιας και είχε κάποια ψυχολογικά θέματα όπως λέγεται, πως αποπροσανατολιστηκε και μη έχοντας τηλέφωνο να επικοινωνήσει χωρίς νερό και με το κρύο έμεινε εκεί που κάθισε να ξαποστάσει.

Κρίμα τον άνθρωπο που πήγε τόσο άδικα.
Πάντως και δολοφονία να μην είναι,ΟΛΩΝ το μυαλό πάει εκεί:πολλές και περίεργες τόσες συμπτώσεις....think. 😿 :mad:

Γιατι αναφέρετε συνεχως το 41% ?
Το 41% ειναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ οσων πηγαν να ψηφισουν.
Και 31% να ηταν και 21% να ηταν, αυτη θα ηταν η πλειοψηφια.
Και οι εκλογές μεσω πλειοψηφίκού αποτελέσματος ειναι οι πιο δίκαιες (εναλλακτικα υπάρχει η Δικτατορία, η Μοναρχία κλπ)
Περισσότερο θα έπρεπε να ανησυχούμε για το... 59%.
(το με το τονισα για να μην προλαβετε και με κατηγορησετε οτι ανηκω στο 41% 😁 )

Γιατι αναφέρετε συνεχως το 41% ?
Το 41% ειναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ οσων πηγαν να ψηφισουν.
Και 31% να ηταν και 21% να ηταν, αυτη θα ηταν η πλειοψηφια.
Και οι εκλογές μεσω πλειοψηφίκού αποτελέσματος ειναι οι πιο δίκαιες (εναλλακτικα υπάρχει η Δικτατορία, η Μοναρχία κλπ)
Περισσότερο θα έπρεπε να ανησυχούμε για το... 59%.
(το με το τονισα για να μην προλαβετε και με κατηγορησετε οτι ανηκω στο 41% 😁 )
Το έχουμε πει και προσωπικά εγώ παλαιότερα οι χειρότεροι είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση μη ψηφιζοντας.

Το έχουμε πει και προσωπικά εγώ παλαιότερα οι χειρότεροι είναι αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση μη ψηφιζοντας.
Aυτό βέβαια προπαγανδίζεται και εντέχνως από πονηρούς και φυσικά βαλτούς κονδυλοφόρους... :mad:

• Like
Reactions: jnp
Δεν γίνεται αυτό που λες.

Αν όπως λένε πέθανε την τέταρτη μέρα μετά την εξαφάνιση θέλει χημικά και τεχνική για να κρατήσουν το σώμα από την αποσύνθεση.
Ή κατάψυξη . Ξέρω είναι ακραίο σενάριο αλλά όλα είναι πιθανά.
Πιστεύω όμως μιας και είχε κάποια ψυχολογικά θέματα όπως λέγεται, πως αποπροσανατολιστηκε και μη έχοντας τηλέφωνο να επικοινωνήσει χωρίς νερό και με το κρύο έμεινε εκεί που κάθισε να ξαποστάσει.

Κρίμα τον άνθρωπο που πήγε τόσο άδικα.
Θέλω να πιστεύω και εγώ πως κάτι τέτοιο έγινε . Αν ήταν σχέση με τα τεμπη δεν είχαν λόγο να τον σκοτώσουν γιατί τώρα τίποτα δεν σταματάει την μάνα. Εκτός και αν ήταν απαγωγή και κάτι πήγε στραβά.

Τι να ψηφισουμε? Ποιον???? Υπαρχει κομμα καθαρο που θα μπει στη βουλη και δεν θα κανει οτι τους διαταξουν?
Δηθεν εκλογες εχουμε!!!!!!!

Τι να ψηφισουμε? Ποιον???? Υπαρχει κομμα καθαρο που θα μπει στη βουλη και δεν θα κανει οτι τους διαταξουν?
Δηθεν εκλογες εχουμε!!!!!!!
30 κόμματα κάποιο άλλο από τα 5 συνήθη ,εδώ ξέρεις του Καραγκιόζηδες των συνήθη όταν είναι για άλλο κόμμα το περνάνε όλοι από.μικροσκόπιο και ξανά στους Καραγκιόζηδες .
Προσωπικά ψήφισα μικρό κόμμα έναν έντιμο επιστήμονα με σωστό προγραμματισμό εξαγγελίες συμβατές ,το κόμμα του καθηγητή φαρμακολογίας τον Κούβελα .Το έγινε, τίποτε και λοιπόν ούτως η άλλως δεν ξαναψηφίζω εδώ και χρόνια πολιτικούς τενεκέδες.Θα ψηφίζω πάντα μικρό κόμμα αφού προεκλογικά διαβάζω τι πρεσβεύει ,και ίδιο να είναι με τους άλλους επειδή είμαι δημοκράτης θα του δώσω ευκαιρία να δω το πολύ πολύ να είναι ίδιοι και πάλι καλό θα έχω κάνει στο τόπο να κλέψει και κανένας άλλος όλο οι ίδιοι καταντάει μαλακία και δε συνηθίζω τη μαλακιά δε μου άρεσε ποτέ.

30 κόμματα κάποιο άλλο από τα 5 συνήθη ,εδώ ξέρεις του Καραγκιόζηδες των συνήθη όταν είναι για άλλο κόμμα το περνάνε όλοι από.μικροσκόπιο και ξανά στους Καραγκιόζηδες .
Προσωπικά ψήφισα μικρό κόμμα έναν έντιμο επιστήμονα με σωστό προγραμματισμό εξαγγελίες συμβατές ,το κόμμα του καθηγητή φαρμακολογίας τον Κούβελα .Το έγινε, τίποτε και λοιπόν ούτως η άλλως δεν ξαναψηφίζω εδώ και χρόνια πολιτικούς τενεκέδες.Θα ψηφίζω πάντα μικρό κόμμα αφού προεκλογικά διαβάζω τι πρεσβεύει ,και ίδιο να είναι με τους άλλους επειδή είμαι δημοκράτης θα του δώσω ευκαιρία να δω το πολύ πολύ να είναι ίδιοι και πάλι καλό θα έχω κάνει στο τόπο να κλέψει και κανένας άλλος όλο οι ίδιοι καταντάει μαλακία και δε συνηθίζω τη μαλακιά δε μου άρεσε ποτέ.
Και η Μελονι το ''παιζε'' αντιδραση μεχρι που ανεβηκε στην εξουσια και αλλαξε το τροπαριο, τωρα οσον αφορα τα μικρα κομματα και αποκομματα, ΔΕΝ προκειται να κανουν αυτα που λενε προεκλογικα, οταν και αν μπουνε στη βουλη, ειναι αλλοι που ελεγχουν και δινουν ''γραμμη'' που δεν φαινονται.. Παραμηθακια με ηρωες, μαθαινα πιτσιρικας.......

• Like
Και η Μελονι το ''παιζε'' αντιδραση μεχρι που ανεβηκε στην εξουσια και αλλαξε το τροπαριο, τωρα οσον αφορα τα μικρα κομματα και αποκομματα, ΔΕΝ προκειται να κανουν αυτα που λενε προεκλογικα, οταν και αν μπουνε στη βουλη, ειναι αλλοι που ελεγχουν και δινουν ''γραμμη'' που δεν φαινονται.. Παραμηθακια με ηρωες, μαθαινα πιτσιρικας.......
Συνέχισε στα ίδια τότε που ξέρεις εκ των προτέρων τι θα πάθεις γιατί για τα υπόλοιπα υποθέτεις απλά.

Από το να κάνω τον αντάρτη δίχως να ψηφίζω και να ψηφίζω αποδεδειγμένα πολιτικούς ντενεκέδες προτιμώ να ψηφίζω κάτι άλλο γιατί το να μην ψηφίζω είναι εκτός ιδιοσυγκρασίας μου.Αρκει έστω και μια φορά να αποδυναμώσεις το υπάρχον πολιτικό σύστημα για να δεις ότι και οι ντενεκέδες θα αλλάξουν προς το καλύτερο άλλα δεν το βλέπω με το μυαλό του Έλληνα πολίτη δυστυχώς .

• Like
Από το να κάνω τον αντάρτη δίχως να ψηφίζω και να ψηφίζω αποδεδειγμένα πολιτικούς ντενεκέδες προτιμώ να ψηφίζω κάτι άλλο γιατί το να μην ψηφίζω είναι εκτός ιδιοσυγκρασίας μου.Αρκει έστω και μια φορά να αποδυναμώσεις το υπάρχον πολιτικό σύστημα για να δεις ότι και οι ντενεκέδες θα αλλάξουν προς το καλύτερο άλλα δεν το βλέπω με το μυαλό του Έλληνα πολίτη δυστυχώς .
ΔΕΝ μπορει να γινει αυτο, οπως εχουν τα πραγματα. Αργοτερα ισως......

Ξερω πιο πολλα απ'οσα φανταζεσαι....
Δε φαντάζομαι τίποτε για κανέναν και δε με ενδιαφέρει κιόλας το τι γνωρίζει ο κάθε ένας, δεν έχει καμία σχέση με το τι πράττει εάν όλοι ζούσαν όπως πρέσβευαν σίγουρα δε θα είμασταν έτσι επομένως το ανθρώπινο δυναμικό είναι κάτι ουσίαν ψεύτικοι και υποκριτές άνθρωποι .Είναι γενικό το κακό το θέμα είναι να εντοπίσεις τους λιγότερο.

Back