Άστο,γιατί αυτός είχε κι άλλη μέθοδο...Να εφαρμόσετε τη μέθοδο του γέρου Καραμανλή ,14 μπουκιές και τέλος αυστηρά .Εγώ που είμαι Ολυμπιακός λέω να τρώω 7 την ώρα .
Ήταν κωλόμπος...
Άστο,γιατί αυτός είχε κι άλλη μέθοδο...Να εφαρμόσετε τη μέθοδο του γέρου Καραμανλή ,14 μπουκιές και τέλος αυστηρά .Εγώ που είμαι Ολυμπιακός λέω να τρώω 7 την ώρα .
Απ' το φαί δεν πέθανε κανένας, έλεγαν οι παλιοί.Το τρώτε με μέτρο είναι απαραίτητο για τη μακροζωία
Είπες τη σωστή κουβέντα οι παλιοί,αλλά πριν το γράψεις έπρεπε να αναρωτηθείς τι έτρωγαν οι παλιοί και τι εμείς.Οι σημερινοί διαιτολόγοι το πρώτο που λένε είναι κόψε το ψωμί και οι παλιοί μεγάλωσαν με ψωμί καί λάδι.Εξάλου το μέτρον άριστον είναι παλαιότερο πολλών και ισχύει μπορώ να σου πω ακόμη στο συναίσθημαΑπ' το φαί δεν πέθανε κανένας, έλεγαν οι παλιοί.![]()
Συμφωνώ σε όλα Γιάννη. Χαριτολογώντας το έγραψα.Είπες τη σωστή κουβέντα οι παλιοί,αλλά πριν το γράψεις έπρεπε να αναρωτηθείς τι έτρωγαν οι παλιοί και τι εμείς.Οι σημερινοί διαιτολόγοι το πρώτο που λένε είναι κόψε το ψωμί και οι παλιοί μεγάλωσαν με ψωμί καί λάδι.Εξάλου το μέτρον άριστον είναι παλαιότερο πολλών και ισχύει μπορώ να σου πω ακόμη στο συναίσθημα
NAI σε όλα δυστυχώς...Αυτο που διαβαζω οτι βρεθηκε νεκρος ο 39χρονος που ειχε εξαφανιστει στον Πηνειο και οτι ειναι γιος εισαγγελεως που ασχολειται με το δυστυχημα των Τεμπων , ειναι γεγονος ή παραμύθια ?
Επισης οτι εχουν σκοτωθει δυο μαρτυρες - υπαλληλοι του οσε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα ?? Αληθευει ?
Και μάλιστα και οι δύο σκοτώθηκαν σε (μυστηριώδη ) τροχαία πολύ κοντά χρονικά μεταξύ τους...Όσο για τους δύο μάρτυρες:Ο ένας ήταν διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ (σκοτώθηκε σε τροχαίο)κι ο άλλος Σταθμάρχης.
Kαποια πραγματα τα ακουω και αρνουμαι να πιστεψω οτι μπορει να αληθευουν...NAI σε όλα δυστυχώς...
Όχι κτήνη αλλά δυστυχώς πρακτικές πραγματικής Μαφίας!Kαποια πραγματα τα ακουω και αρνουμαι να πιστεψω οτι μπορει να αληθευουν...
Δεν μπορω να κατανοησω οτι εχουμε γινει κτηνοι σε καιρο ειρηνης...
Συμπτωση.......
Σαλουφα φάε σκ@τ@ εσυ και άσε τα παιδάκια.Δεν πιστεύω,να φάτε τίποτα παλιοκρέατα, αύριο...
https://ihunt.gr/mpompolaki-na-min-fane-ta-paidakia-soyvlakia-tin-tsiknopempti-sta-scholeia/
Ρατσιστης, σαλουφοφοβικος....Σαλουφα φάε σκ@τ@ εσυ και άσε τα παιδάκια.
Ένοχος!!! Ενοχοοοοοςςς!Guilty as charged....Ρατσιστης, σαλουφοφοβικος....
Το πουταναριό !Δεν πιστεύω,να φάτε τίποτα παλιοκρέατα, αύριο...
https://ihunt.gr/mpompolaki-na-min-fane-ta-paidakia-soyvlakia-tin-tsiknopempti-sta-scholeia/
Ούτε φάσα,,να ήτανε...Το πουταναριό !![]()
Αν εκανε σεξ για λεφτα καλα θα ηταν. Αλλα μαλλον δεν τα παει καλα με το ''σπορ'', οποτε δημιουργουνται αλλα προβληματα...Το πουταναριό !![]()