Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Καλο σας απογευμα παικτες.
Προς ενημερωσιν σας, εστειλα ενα τσοκακι αντικαταβολη σε ενα νησι μεσω Speedex (επιθυμια παραληπτη). Το τσοκακι παρεδοθη
κανονικα. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τα κεντρικα της εταιρειας, εγω θα παρω τα χρηματα μετα τις 28/Φεβρ. παρακαλω.
Τα συμπερασματα δικα σας...

Καλο σας απογευμα παικτες.
Προς ενημερωσιν σας, εστειλα ενα τσοκακι αντικαταβολη σε ενα νησι μεσω Speedex (επιθυμια παραληπτη). Το τσοκακι παρεδοθη
κανονικα. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τα κεντρικα της εταιρειας, εγω θα παρω τα χρηματα μετα τις 28/Φεβρ. παρακαλω.
Τα συμπερασματα δικα σας...
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλες εταιρείες ή δεν συμβαίνε, αυτό όμως που έχω να πω για τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι πρόκειται περι ενός ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ με κεφαλαία !
Εκπλήσσομαι που παρέλαβε και το τσοκάκι δηλαδή :rolleyes:

Αυτο που διαβαζω οτι βρεθηκε νεκρος ο 39χρονος που ειχε εξαφανιστει στον Πηνειο και οτι ειναι γιος εισαγγελεως που ασχολειται με το δυστυχημα των Τεμπων , ειναι γεγονος ή παραμύθια ?
Επισης οτι εχουν σκοτωθει δυο μαρτυρες - υπαλληλοι του οσε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα ?? Αληθευει ?

Αυτο που διαβαζω οτι βρεθηκε νεκρος ο 39χρονος που ειχε εξαφανιστει στον Πηνειο και οτι ειναι γιος εισαγγελεως που ασχολειται με το δυστυχημα των Τεμπων , ειναι γεγονος ή παραμύθια ?
Επισης οτι εχουν σκοτωθει δυο μαρτυρες - υπαλληλοι του οσε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα ?? Αληθευει ?
Βλεπεις τον καπνο, θες να δεις και τη φωτια για επιβεβαιωση?

Αληθεύουν.
Η μητέρα του, ζήτησε να αποσυρθεί,από την υπόθεση,όσο αγνοείτο ακόμα ο γιος της.

Όσο για τους δύο μάρτυρες:Ο ένας ήταν διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ (σκοτώθηκε σε τροχαίο)κι ο άλλος Σταθμάρχης.

https://www.vice.com/el/article/nek...nths-kykloforias-toy-ose-kai-enas-sta8marxhs/

Δυστυχώς οι πολιτικοί της χώρας πλέον έτσι λειτουργούν ,απλά το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως φανερά έχουν σχέσεις και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις και δεν ανοίγει μύτη ,είναι τόσο σίγουροι .Μεγάλη κατάντια του λαού δυστυχώς .

Την ημέρα που έγινε το δυστύχημα το συζητούσα με έναν 60αρη που ασχολείται με τα κομματικά - συνδικαλιστικά .
Μου είπε :
" Δεν είναι απλο δυστύχημα αυτό , γιατί όποιος γλυκαθει στην εξουσία, στο χρήμα, και στον που*":ο, δύσκολα τα αφήνει και είναι ικανός να σκοτώσει και την μάνα του για αυτά "

Τρώτε με μέτρο και από λίγο από όλα ,πηδάτε πολύ,κυνηγάτε πολύ ,ψαρεύεται πολύ , δουλεύεται λίγο .Ο οδηγός της μακροζωίας μια προσφορά από τον Γιάννη κυνηγό.
Τρωτε με μετρο…… οκ αυτο γινεται ευκολακι

Για ολα τα αλλα
Απλα κλαιγαμε και θελαμε….
.big smile.

Παντως παει και αναποδα αυτο

Οποιος μπορει καο ζει δουλευοντας λιγο κανει ολα τα αλλα σε πόλυ!
.big smile.

Τρωτε με μετρο…… οκ αυτο γινεται ευκολακι

Για ολα τα αλλα
Απλα κλαιγαμε και θελαμε….
.big smile.

Παντως παει και αναποδα αυτο

Οποιος μπορει καο ζει δουλευοντας λιγο κανει ολα τα αλλα σε πόλυ!
.big smile.
Όποιος δεν δουλεύει,τα ξεχνάει τα υπόλοιπα...

Δυστυχώς οι πολιτικοί της χώρας πλέον έτσι λειτουργούν ,απλά το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως φανερά έχουν σχέσεις και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις και δεν ανοίγει μύτη ,είναι τόσο σίγουροι .Μεγάλη κατάντια του λαού δυστυχώς .
Στη Βορεια Κορεα να δεις......

Back