Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλες εταιρείες ή δεν συμβαίνε, αυτό όμως που έχω να πω για τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι πρόκειται περι ενός ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ με κεφαλαία !Καλο σας απογευμα παικτες.
Προς ενημερωσιν σας, εστειλα ενα τσοκακι αντικαταβολη σε ενα νησι μεσω Speedex (επιθυμια παραληπτη). Το τσοκακι παρεδοθη
κανονικα. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τα κεντρικα της εταιρειας, εγω θα παρω τα χρηματα μετα τις 28/Φεβρ. παρακαλω.
Τα συμπερασματα δικα σας...
Βλεπεις τον καπνο, θες να δεις και τη φωτια για επιβεβαιωση?Αυτο που διαβαζω οτι βρεθηκε νεκρος ο 39χρονος που ειχε εξαφανιστει στον Πηνειο και οτι ειναι γιος εισαγγελεως που ασχολειται με το δυστυχημα των Τεμπων , ειναι γεγονος ή παραμύθια ?
Επισης οτι εχουν σκοτωθει δυο μαρτυρες - υπαλληλοι του οσε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα ?? Αληθευει ?
Αληθεύουν.Αυτο που διαβαζω οτι βρεθηκε νεκρος ο 39χρονος που ειχε εξαφανιστει στον Πηνειο και οτι ειναι γιος εισαγγελεως που ασχολειται με το δυστυχημα των Τεμπων , ειναι γεγονος ή παραμύθια ?
Επισης οτι εχουν σκοτωθει δυο μαρτυρες - υπαλληλοι του οσε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα ?? Αληθευει ?
Τρωτε με μετρο…… οκ αυτο γινεται ευκολακιΤρώτε με μέτρο και από λίγο από όλα ,πηδάτε πολύ,κυνηγάτε πολύ ,ψαρεύεται πολύ , δουλεύεται λίγο .Ο οδηγός της μακροζωίας μια προσφορά από τον Γιάννη κυνηγό.
Όποιος δεν δουλεύει,τα ξεχνάει τα υπόλοιπα...Τρωτε με μετρο…… οκ αυτο γινεται ευκολακι
Για ολα τα αλλα
Απλα κλαιγαμε και θελαμε….
Παντως παει και αναποδα αυτο
Οποιος μπορει καο ζει δουλευοντας λιγο κανει ολα τα αλλα σε πόλυ!
![]()
Φάτε ότι γουστάρετε κι ευχαριστιεστε!Το τρώτε με μέτρο είναι απαραίτητο για τη μακροζωία
Στη Βορεια Κορεα να δεις......Δυστυχώς οι πολιτικοί της χώρας πλέον έτσι λειτουργούν ,απλά το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως φανερά έχουν σχέσεις και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις και δεν ανοίγει μύτη ,είναι τόσο σίγουροι .Μεγάλη κατάντια του λαού δυστυχώς .