Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Ότι τον έχουν κλασμένο τον έβρο γενικότερα σε όλα τα επίπεδα είναι γνωστό, ειδικά σε όσους τον έχουν επισκεφθεί.
Από υποδομές μέχρι εταιρείες τηλεφωνίας μέχρι ακόμη και την ερτ..
Τώρα έχουν παραμυθιάσει στον κόσμο ότι θα γεμίσει η αλεξανδρούπολη αμερικάνους με αυτά τα πλάνα τα οποία συζητούνται τα τελευταία χρόνια και οτι ετσι θα έρθει μία μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή και θα χεστούν στο χρήμα!
Το χωριό της γυναίκας μου είναι 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και μου έλεγε εδώ και καιρό ότι επιτέλους θα φτιάξουν τις δύο γέφυρες που είναι στη διαδρομή από Αλεξανδρούπολη.
Μη φανταστείτε τίποτα μεγάλες, πολύ μικρές γέφυρες πάνω από κάποια ρέματα. Χθες μαθαίνω ότι τελικά δεν γίνονται οι γέφυρες ,απλά γίνονται διαβάσεις Ιρλανδικου τύπου για να περάσουν τα τεράστια αυτοκίνητα που μεταφέρουν ανεμογεννήτριες του κοπελούζου.
Μόνο αυτό τους νοιάζει τίποτα άλλο.
Πονεμένη ιστορία ο Έβρος Δημήτρη , περνάω λόγω κυνηγίου από χωριά που ερημώνουν το ένα πίσω από το άλλο και πονάει η ψυχή μου, ακόμα και δίπλα από τα σύνορα που είναι κρίσιμο για την ασφάλεια της χώρας και βλέπεις απέναντι στην Τουρκία να χτίζονται εργοστάσια το ένα δίπλα στο αλλο και τρελαίνομαι ειδικά όταν διαβάζω ότι δίνουν 10.000 ευρώ σε οικογένειες για μετεγκατάσταση στον Έβρο Διδυμότειχο Σουφλί και αλλού, εδώ γελάνε και οι πέτρες με τα 10 χιλιάρικα και που θα δουλέψουν αυτοί οι άνθρωποι;
Πώς θα ζήσουν;
Δεν θέλω να γράψω αλλά γιατί μόνο καντήλια μου έρχεται να γραψω...
Τα είπε όλα ο υπουργός Γεωργίας που ήρθε προχθές και ακόμα δεν έχει παραιτηθεί, ήρθε λέει στον νομο Έβρου που είναι εκτός Ελλάδας, έλεος λυπηθείτε μας
Αυτό με τις γέφυρες το είδα και εγώ και λέω μπράβο άρχισαν να κάνουν έργα, πιθανόν αντιπλημμυρικά , μετά κατάλαβα ότι είναι για τον κοπελουζο όταν ζήτησε να περάσει από ένα χωράφι που έχουμε και να μας δώσει 500 ευρώ , γελάνε και τα δέντρα
Ένα περιφερειακό φτιάχνουν για την πόλη και θα τους πάρει 5 χρόνια για 5 χιλιόμετρα έλεος !!!!!!

Last edited:
Πονεμένη ιστορία ο Έβρος Δημήτρη , περνάω λόγω κυνηγίου από χωριά που ερημώνουν το ένα πίσω από το άλλο και πονάει η ψυχή μου, ακόμα και δίπλα από τα σύνορα που είναι κρίσιμο για την ασφάλεια της χώρας και βλέπεις απέναντι στην Τουρκία να χτίζονται εργοστάσια το ένα δίπλα στο αλλο και τρελαίνομαι ειδικά όταν διαβάζω ότι δίνουν 10.000 ευρώ σε οικογένειες για μετεγκατάσταση στον Έβρο Διδυμότειχο Σουφλί και αλλού, εδώ γελάνε και οι πέτρες με τα 10 χιλιάρικα και που θα δουλέψουν αυτοί οι άνθρωποι;
Πώς θα ζήσουν;
Δεν θέλω να γράψω αλλά γιατί μόνο καντήλια μου έρχεται να γραψω...
Τα είπε όλα ο υπουργός Γεωργίας που ήρθε προχθές και ακόμα δεν έχει παραιτηθεί, ήρθε λέει στον νομο Έβρου που είναι εκτός Ελλάδας, έλεος λυπηθείτε μας
Αυτό θέλουν ερημοποίηση και στο τέλος θα σου πουν ας πάει στην Τουρκία αφού εδώ δεν ζουν Έλληνες....την αγροτιά την σκότωσαν Τι άλλο να Κουν εκεί πάνω ...ολλα έχουν το σχέδιο τους

Αυτό θέλουν ερημοποίηση και στο τέλος θα σου πουν ας πάει στην Τουρκία αφού εδώ δεν ζουν Έλληνες....την αγροτιά την σκότωσαν Τι άλλο να Κουν εκεί πάνω ...ολλα έχουν το σχέδιο τους
Αυτό λέω και εγω Ηλία πρέπει να έχουν σχέδιο για να καταστρέψουν αυτό τον όμορφο τόπο , αλλιώς δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι άχρηστοι και ανίκανοι μαζί
Ήδη οι Τούρκοι πλημμυρίζουν την πόλη ειδικά τα σαββατοκύριακα και δεν είναι κακό γιατί έτσι δουλεύουν τα μαγαζιά ξενοδοχεία κλπ αλλά έχουν ξεκινήσει και αγοράζουν κατοικίες γη και εάν κάποτε τους δοθεί το ελεύθερο να έρχονται χωρίς βίζα στην Ελλάδα τότε θα γίνουμε μειοψηφία οι Έλληνες

Αυτό λέω και εγω Ηλία πρέπει να έχουν σχέδιο για να καταστρέψουν αυτό τον όμορφο τόπο , αλλιώς δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι άχρηστοι και ανίκανοι μαζί
Ήδη οι Τούρκοι πλημμυρίζουν την πόλη ειδικά τα σαββατοκύριακα και δεν είναι κακό γιατί έτσι δουλεύουν τα μαγαζιά ξενοδοχεία κλπ αλλά έχουν ξεκινήσει και αγοράζουν κατοικίες γη και εάν κάποτε τους δοθεί το ελεύθερο να έρχονται χωρίς βίζα στην Ελλάδα τότε θα γίνουμε μειοψηφία οι Έλληνες
Η παραγωγική δυνατότητα της χώρας σε ολα τα επίπεδα εχει μηδενιστεί με τραγικές συνέπειες τόσο στις απομακρυσμένες περιοχές αλλά και γενικότερα.
Προσφορά υπηρεσιών ,καφέ ξαπλώστρα και γκαρσόνια της ευρώπης με τον κώλο εκτεθειμένο!
Ολα τ άλλα είναι απλά για κατανάλωση. Όπως το σανό στα γελάδια δηλαδή.

Η παραγωγική δυνατότητα της χώρας σε ολα τα επίπεδα εχει μηδενιστεί με τραγικές συνέπειες τόσο στις απομακρυσμένες περιοχές αλλά και γενικότερα.
Προσφορά υπηρεσιών ,καφέ ξαπλώστρα και γκαρσόνια της ευρώπης με τον κώλο εκτεθειμένο!
Ολα τ άλλα είναι απλά για κατανάλωση. Όπως το σανό στα γελάδια δηλαδή.
.exciting..RESPECT..sex hard. κατι ξερης εση πονηρουληηηηη.yel.

Πηρε εντολη κ ο Καρατζαφέρης να λερωσει τη μνήμη των νεκρών. Απροκάλυπτα πλέον μας τρίβουν στα μούτρα το καθεστώς της μαφίας. Επειδή το μητσοκαθεστως ήρθε για να μείνει, αναμένετε να δείτε πώς θα εξαργυρωσει την υπηρεσία που προσφέρει αυτό το τομάρι

Last edited:
Ξεχασες τα ''εργα του'' οταν ηταν στη βουλη.
Εδώ και χρόνια είχα ακούσει ότι έφτιαξε το ΛΑ.Ο.Σ. με ''ευλογία'' του γέρου Μητσοτάκη για να χτυπήσει των Κώστα Β΄ Καραμανλή που ήταν τότε πρόεδρος της ΝΔ. Είχα σκεφτεί ''μπα δεν το πιστεύω''.Τώρα όμως λέω ότι ίσως ήταν αλήθεια: ο τύπος ήταν και παραμένει ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με το Μητσοτακέικο... .think.

Εδώ και χρόνια είχα ακούσει ότι έφτιαξε το ΛΑ.Ο.Σ. με ''ευλογία'' του γέρου Μητσοτάκη για να χτυπήσει των Κώστα Β΄ Καραμανλή που ήταν τότε πρόεδρος της ΝΔ. Είχα σκεφτεί ''μπα δεν το πιστεύω''.Τώρα όμως λέω ότι ίσως ήταν αλήθεια: ο τύπος ήταν και παραμένει ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με το Μητσοτακέικο... .think.
Μεσα στην ''παρεα'' ειναι ολοι αυτοι......αλλιως δεν μπαινεις στη βουλη....

Έχουν δίκιο όμως οι Ευρωπαίοι....
Σου λέει, εμείς ως γνήσιοι νεκροθάφτες μετά το αίμα που ήπιαμε από την ελλαδιτσα , γλυκαθηκαμε και επενδύσαμε στο πτώμα της Ουκρανίας και στα πτώματα του πολέμου.
Δώσαμε τόσα δις ευρώ και περιμέναμε ποτέ θα γίνει ο τεμαχισμός των φιλέτων και έρχεται τώρα ο κοκκινοτριχης να μας πάρει την μπουκιά από το στόμα ;

Αίμα στάζουν τα χέρια τους ....αίμα αθώων παιδιών.

Έχουμε αφήσει την ζωή μας , και την ζωή τών παιδιών μας , δυστυχώς σε λάθος ανθρώπους εδώ και χρόνια . Το χρήμα πολύ, και το αγαπάνε όλοι. Το θέμα είναι ότι το αφήσαμε και μεγάλωσε το απόστημα , και θέλει πολύ αγώνα και κόπο να το ξηλώσουμε τώρα , πρέπει όμως κάποια στιγμή να σφίξουμε γροθιά και δόντια , και να ξεκινήσουμε. Βέβαια μια πολύ βασική προϋπόθεση για κάτι τέτοιο, είναι να ξηλώσουμε από εμάς πρώτα , το ατομικό ( οικογενειακό ) συμφέρον. Το ξέρω ότι όλοι από θεωρίες είμαστε πρώτοι, πρέπει όμως, επιβάλλεται μάλλον θα πω , για το καλύτερο αύριο της χώρας μας , και των παιδιών μας , να δούμε τα γεγονότα πιο καθαρά , και αντικειμενικά. Εγώ από την μέρα που άρχισα να θυμάμαι τον εαυτό μου , συνέχεια από αυτές τις ταλαιπωρημένες, και δυστυχισμένες κυβερνήσεις, που μας αγαπουν και μοχθούν όλα αυτά τα χρόνια για το καλό μας , την ευημερία μας , και την καλύτερη ποιότητα ζωής μας , δεν το κατάφερε ποτέ καμία , γιατί άραγε όμως , με τόση αγάπη που έχουν για εμάς.

Back