Ευτυχως....ποτε δεν ειχα προβλημα Λαμπη . Μονο σε επιχαλκωμενα την εχω ''πατησει''....γι'αυτο δεν
τα θελω φιλε....ξεβαφαν στα χερια μου!!!![]()
Πρωτη φορα το ακουω.Σε καθε παρτιδα ομως υπαρχουν και παραμορφωμενα.Ασε Αλεξ.....απ'οπου και να αγορασεις....η απαντηση ειναι ιδια .....''δεν τα κατασκευαζω εγω''....αυτο σου
λενε. Απο τον Κενταυρο που ψωνιζω προβλημα ποτε δεν ειχα....οποτε ψωνισα απο τοπικο μαγαζι...
για βοηθησω τον ντοπιο.....την ''εφαγα'' .....
Κάποιοι που είχαν αγοράσει εμπορικά nickel με μπογιατισμένα σκάγια βλέποντας αυτό το συννεφάκι μετά την ντουφεκιά μιλούσαν εντυπωσιασμένοι για τις απεριόριστες ιδιότητες των nickel σκαγιών ..Πρωτη φορα το ακουω.Σε καθε παρτιδα ομως υπαρχουν και παραμορφωμενα.
Τα διαχωριζω και τα "σκαρτα" τα γεμιζω για επιβλαβη.Ειναι μ@λακια να ψαχνεις
ποσοστα συγκεντρωσης πανω απο τα 60 μετρα εχοντας το προβλημα ηδη μεσα
στο οπλο σου![]()
Μια φορα ειχα πεσει σε μια παρεα που ειχε αλευρωσει τα πευκα απο τις ντουφεκιες.Κάποιοι που είχαν αγοράσει εμπορικά nickel με μπογιατισμένα σκάγια βλέποντας αυτό το συννεφάκι μετά την ντουφεκιά μιλούσαν εντυπωσιασμένοι για τις απεριόριστες ιδιότητες των nickel σκαγιών ..![]()
Και μετα αρχιζεις και κατηγορεις πυριτιδες,κυαθια τσοκ οσο τρως τα νυχια σου....Οταν πεσεις σε ''μουφα'' σκαγια....τα 60 μετρα....ειναι ονειρο απατηλο.....ουτε στα 40 μετρα δεν εχεις
την συγκεντρωση που πρεπει.....φτανεις στον στοχο και ξυνεις την κεφαλη σου για να καταλαβεις
τι εγινε......
Αυτες τις μερες που καθομαι,στηνω μια πατεντα για σφαιροποιηση-γυαλισμα σκαγιων.
Οταν την τελειωσω θα την ανεβασω.Ειναι με περιστροφη και σμυριδι.
Δεν φτανει φιλε , θελει πατενταΜιχάλη,
Σου επιτρέπει η γυναίκα σου να χρησιμοποιήσεις το φούρνο?
Θα κάνουμε.Για λέγε.Δεν φτανει φιλε , θελει πατεντα
Η θερμοκρασιαΔηλαδή?
Αν δεν κερασεις καφε δεν ξερω τπτ φιλεΘα κάνουμε.Για λέγε.
Μακη δεν παιζει κατι σοβαρο πανω σε αυτο.Αν πας να "βαψεις" σκαγιαΓια σκληρηνση εχεις τιποτα.....![]()
4 κατω και μια στην θαλαμη.....τα 2 τελευταια μονοβολα.....Μιχάλη,
Σου επιτρέπει η γυναίκα σου να χρησιμοποιήσεις το φούρνο?