Σκάγια

Όταν με το καλό καταργηθούν τα μολύβια.......με τον αγριοχοιρο τι θα γίνει?......και αυτός με ατσάλινα? Επίσης τι θα γίνει γενικά ανά τον κόσμο με την χρήση ραβδωτου....απ ότι ξέρω ο πυρήνας του βλήματος είναι μόλυβδος. Απορία...........

Όταν με το καλό καταργηθούν τα μολύβια.......με τον αγριοχοιρο τι θα γίνει?......και αυτός με ατσάλινα? Επίσης τι θα γίνει γενικά ανά τον κόσμο με την χρήση ραβδωτου....απ ότι ξέρω ο πυρήνας του βλήματος είναι μόλυβδος. Απορία...........
Θα "βρεθεί" ανάλογο υλικό!
Λίγο πιο ακριβό...
5,6 φορές πάνω από το μολύβι.....

στα ραβδωτά από το 90 έχει αρχίσει μία μετάβαση σε μη μολυβδουχα βλήματα, βασικά χάλκινα ή μπρουτζινα, τα οποία με ελάχιστες εξαιρέσεις υπερέχουν των μολυβδινων, στα σκάγια η γνωστή ιστορία. Ηδη σε πολλές περιοχές απαγορεύεται η χρήση βολιδων που περιέχουν μόλυβδο, όπως Καλιφόρνια, Δανία κλπ. στα ατσάλινα σκάγια και δραμια πέρα από την βλητική κατωτεροτητα, το σημαντικότερο για εμάς επιχειρημα θα πρέπει να είναι η επικινδυνοτητα λόγω εξοστρακισμων στο βραχώδες ελληνικό τοπίο.

το σημαντικότερο για εμάς επιχειρημα θα πρέπει να είναι η επικινδυνοτητα λόγω εξοστρακισμων στο βραχώδες ελληνικό τοπίο.
Το οποίο θα αντικρουστει με επιχείρημα τύπου"η χρήση διόπτρας αυξάνει το βεληνεκές του όπλου"!
Η "μην πάτε για κυνήγι στα βράχια!"...
Ακόμη καλύτερα,"να απαγορευτούν οι βραχώδεις περιοχές!!"🥴

Back