Σίγουρα δεν μας αφορά και εγώ απλός μια αναφορά έκανα.Δεν ήξερα ότι ήταν μαζί κ δεν είναι κάτι που μας αφορά.
Εγω μετέφερα ακριβώς ότι μου είπαν από το κατάστημα.
Σίγουρα δεν μας αφορά και εγώ απλός μια αναφορά έκανα.Δεν ήξερα ότι ήταν μαζί κ δεν είναι κάτι που μας αφορά.
Εγω μετέφερα ακριβώς ότι μου είπαν από το κατάστημα.
όχι να μας πεί ο μπαρμπα Μήτσους κι ου κυρ Γιανς, α που δειν εχνει χουρηγούς!...και ποιος να μας την πει;Ο αρθρογράφος ο οποίος έχει " χορηγό" τον Χ ή τον ψ;Στο παρελθόν ............
Τι καλό θα πάρεις?η έκπληξη?Καλώς έκανες και ενημερώσες γιατί τη Δευτέρα πάω για άδεια αγοράς μάλλον ίσως πάρω ένα όπλο που δεν είχα ποτε για να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος με αυτή την tribore τη φημισμένη .
XLR!!!!Καλώς έκανες και ενημερώσες γιατί τη Δευτέρα πάω για άδεια αγοράς μάλλον ίσως πάρω ένα όπλο που δεν είχα ποτε για να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος με αυτή την tribore τη φημισμένη .
Τα μαμούθ έχουν εκλείψει εδώ και λίγο καιρό ... καλύτερα αυτά για βουβάλιαΣκέφτεται κανείς να αγοράσει φυσίγγια Γαμεμπόρε για Μαμούθ;
https://gamebore.com/cartridge/game/12g-mammoth-magnum
Μαζί με μια Βερέττα Α400 για δεινόσαυρους θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για τον προϊστορικό κυνηγό!
Για κωλογουρουνα κανει αυτο ???
Για νορμάλ μάλλονΓια κωλογουρουνα κανει αυτο ???
Για καντα μια δωκιμη με πενελλι αν κανουν να παρω καμια κουτα αχαχαχαχχαΓια νορμάλ μάλλον
Άμα έπαιρνες αυτά ,θα σε λέγαμε Μπούφαλο Μπιλ
Τα παραγγειλε ξεκινα να τον φωναζεις απο τωρα αχαχαχαχΆμα έπαιρνες αυτά ,θα σε λέγαμε Μπούφαλο Μπιλ
ξερουν τι γραφουν τα γουρουνια απο την μασα εχουν γινει σαν βουβαλια
Πέρνα από βλητικές .. θα βάλω φθηνό φυσίγγι τώρα που οι καλές κάνες τα χωνεύουν.Για καντα μια δωκιμη με πενελλι αν κανουν να παρω καμια κουτα αχαχαχαχχα
Σκέψου το καλά είναι πολύ περίεργες αυτέςXLR!!!!
Δε παω γτ εκει για να πας πρεπει να πιστεψεις αυτα που θελουνε καπιοι παραδειγαμα για μια μαρκα ακουγοντε δυο πραγματα ουι σπανε συνεχεια και οτι βγαζουν πολυ καλες τουφεκιες αλλα δεν πρεπει να πιστεψω οτι σπανε αλλα μονο οτι βγαζουν καλες τουφεκιεςΠέρνα από βλητικές .. θα βάλω φθηνό φυσίγγι τώρα που οι καλές κάνες τα χωνεύουν.
Αν ακούσω την λέξη σκορποσκαγιάστρες θα βάλω και άλλες συγκριτικές ...Δε παω γτ εκει για να πας πρεπει να πιστεψεις αυτα που θελουνε καπιοι παραδειγαμα για μια μαρκα ακουγοντε δυο πραγματα ουι σπανε συνεχεια και οτι βγαζουν πολυ καλες τουφεκιες αλλα δεν πρεπει να πιστεψω οτι σπανε αλλα μονο οτι βγαζουν καλες τουφεκιες