Kinigos
Moderator
Αυτές που είχα ναιΜε τα μαμά τα τσοκ εισουνα?
Αυτές που είχα ναιΜε τα μαμά τα τσοκ εισουνα?
Benelli montefeltro extra light.Ακριβώς φίλε μου ελαφρύ αυτογεμες έχεις να προτείνεις κάτι
Έχω δει ένα βιντεάκι του target focus life που την κάνει ένα review και ήταν άστα να πάνε.Χαλι μαύρο.Και ζητάει ένα νεφρό για να το αποκτησειςΣκέφτεται κανείς να αγοράσει Savage Renegauge;
Τιμές Ιταλίας:
https://www.bignami.it/it/493-semiauto_A100_294_AQ1?q=Marca-SAVAGE+ARMS
Θα μας ρωτάνε τι όπλο έχουμε και δεν θα μπορούμε να το προφέρουμε.Σκέφτεται κανείς να αγοράσει Savage Renegauge;
Τιμές Ιταλίας:
https://www.bignami.it/it/493-semiauto_A100_294_AQ1?q=Marca-SAVAGE+ARMS
Σαβετζ ρενεγκεϊτζ.Καλο ακουγεταιΘα μας ρωτάνε τι όπλο έχουμε και δεν θα μπορούμε να το προφέρουμε.
Θα προτιμήσω ένα πιο εύηχο ...
Αστείο ...
Αφού η άποψη σου είναι ότι ήταν νεροσωληνες μην κοιτάς με τίποτα benelli .Του Σωτήρη την έπιασα την μπουκωσα κιόλας κάθεται τέλεια και τέλειο βάρος...Η κάννη της με καιει εμένα μην είναι νερό σωλήνα κάηκα δύο φορές από benelli
Ή θα πας σε άκλικη αδράνεια και παίρνεις benelli ή σε αέρια και παίρνεις beretta.
Πάρε μπενελλι, ας γλιτώσει κ κάνα θηραμαΤου Σωτήρη την έπιασα την μπουκωσα κιόλας κάθεται τέλεια και τέλειο βάρος...Η κάννη της με καιει εμένα μην είναι νερό σωλήνα κάηκα δύο φορές από benelli
Μπα κι γιατί να Παρ μπιρετα κι να μη Παρ ΜπράουνινγκΑπού Μπι ξικναει κι μαςΉ θα πας σε άκλικη αδράνεια και παίρνεις benelli ή σε αέρια και παίρνεις beretta.
Ανάλογα την όρεξή σου να καθαρίζεις.
Αφού δεν σε πάει η benelli πάρε beretta.
Αν καταλήξεις σε εταιρία το μοντέλο είναι εύκολο.
Αφού το θές για γενικό κυνήγι πιάνει από τσίχλα μέχρι γουρούνι, από απλά φυσίγγια μέχρι μάγκνουμΣε τι εννοείς θα βολέψει καλύτερα στο θέμα τρίτο φυσίγγι
σωστα ,συμφωνω!Αφού το θές για γενικό κυνήγι πιάνει από τσίχλα μέχρι γουρούνι, από απλά φυσίγγια μέχρι μάγκνουμ
Δεν έχεις την ανάκρουση που έχει το δίκαννο που εάν πας σε μεγάλες γομώσεις χρειάζεται αυξημένο βάρος όπλου για να μην σου φύγει ο ώμος
Εκεί η καραμπίνα υπερτερεί,ρίχνεις άνετα τα πάντα και με μικρότερο βάρος όπλου χωρίς να σε κουράζει
Το τρίτο φυσίγγι υπάρχουν κυνήγια ή περιπτώσεις που θα χρειαστεί
Για γενικό κυνήγι πιστεύω είναι καλύτερα καραμπίνα και αυτός είναι και ο λόγος που σε μεγάλο βαθμό έχει επικρατήσει
επρεπε να ψαχτεις παραπανω.Αυτές που είχα ναι
Ποια A400?Παρέα καλησπέρα ανάμεσα σε αυτά τα δύο όπλα πάντα με ξύλινα μέρη ποιώ θεωρείται καλύτερο για γενικο κυνήγι και με καλύτερη ντουφεκια Benelli RAFFAELLO POWERBORE, Η Beretta Α400 ευχαριστώ.
Δεν ψαχτηκα και αυτό το έχω μετανιώσειεπρεπε να ψαχτεις παραπανω.
Σαν εμφάνιση μου αρέσει η xplor unico και η action απλώς την θέλω σε 66 cmΠοια A400?
Έχει την Xplor action και την Upland.
Η Upland είναι πολύ όμορφη.
Και η Rafaello κούκλα.
Καλύτερα πήγαινε επώμησέ τα και δες τα και από κοντά!
Επίσης έχουν και σημαντική διαφορά στην τιμή
Ε πάρε την σε 66 τότε!Σαν εμφάνιση μου αρέσει η xplor unico και η action απλώς την θέλω σε 66 cm
δεν ξερω αν θα παρεις Beccacia αλλα θα σου πω την γνωμη μου μετα απο 2 μηνες χρηση,μεγαλη προσοχη σε καθαρισμα και ειδικα υγρασιες και νερα μολις μυρισει νερακι θελει καθαρισμα και λαδακι αλιως αμεσως πεταξε σκουρια.παναλαβρη καθεται ευκολα σε στο ματι .Ξεχνας οτι ηξερες βλητικα σε σχεση με φυσιγγια και αρχιζεις δοκιμες πινακες μεχρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει γιατιν επιλεγει φισιγγια και τσοκ.το 3αρι μαμα δουλευει καλυτερα απο το 4 και 5αρι γνωμη μου.δεν ξερω για τσοκ του εμποριου αν αξιζει ισωσ στο μελλον να το κοιταξω αν και απο δοκιμες σου λεω με το καταλληλο φυσιγγι πιστευω οτι θα εισαι οκ.και το σημαντικοτερο.οτι και να παρεις εσυ θα το χειριζεσαι αρα μην πιστευεις οτι εχει και τοσο μεγαλη διαφορα απο οπλο σε οπλο.αλιως υιοθετησεμε να ερχομαι μαζι σου και οτι περνουμε δικα σου εγω την βολτα θελω χα χα χαΔεν ψαχτηκα και αυτό το έχω μετανιώσει