Πιο τουρκικο πεθαινειςΚαι το δίκαννο είναι Τούρκικο;
Πιο τουρκικο πεθαινειςΚαι το δίκαννο είναι Τούρκικο;
Πάρε μια benelli beccacia να ξεμπερδεύεις.Εγώ σκεφτόμουν σε benelli σε 53 πόντους κάννη η μ2 που είδα προχτές σε παραλλαγή σε 61 πόντους και μου άρεσε πολύ αλλά μου αρέσει και ποζε σε baical με τσοκ πλαγιο παλυ με τσοκ αλλά μαγκνουμ
Κοιτα το brow team να δεις τι ετοιμαζωΟ μόνος που μπορεί να απαντήσει είναι ο Κώστας. Μόνο αυτός σκέφτεται διαρκώς να αγοράσει
Ο Κώστας μπορεί να βοηθήσει όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τουΟ μόνος που μπορεί να απαντήσει είναι ο Κώστας. Μόνο αυτός σκέφτεται διαρκώς να αγοράσει
Τσεκαρε franchi affinity 3 πλαστικιαΕγώ σκεφτόμουν σε benelli σε 53 πόντους κάννη η μ2 που είδα προχτές σε παραλλαγή σε 61 πόντους και μου άρεσε πολύ αλλά μου αρέσει και ποζε σε baical με τσοκ πλαγιο παλυ με τσοκ αλλά μαγκνουμ
Γιάννη δεν ξέρω για BENELLI, αλλά επειδή έχω Α400 σου λέω ότι έχει πολύ καλή ντουφεκια. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να την ρίξειςΠαρέα καλησπέρα ανάμεσα σε αυτά τα δύο όπλα πάντα με ξύλινα μέρη ποιώ θεωρείται καλύτερο για γενικο κυνήγι και με καλύτερη ντουφεκια Benelli RAFFAELLO POWERBORE, Η Beretta Α400 ευχαριστώ.
Κώστα ποία Α400 έχειςΓιάννη δεν ξέρω για BENELLI, αλλά επειδή έχω Α400 σου λέω ότι έχει πολύ καλή ντουφεκια. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να την ρίξεις
Τι καινουργιο της εχεις βαλει? Swarovski στη σκανδαλοθηκη?Γιάννη δεν ξέρω για BENELLI, αλλά επειδή έχω Α400 σου λέω ότι έχει πολύ καλή ντουφεκια. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να την ρίξεις
Α400 xplor unico kick offΚώστα ποία Α400 έχεις
Αυτή είχα και εγώ υπόψινΑ400 xplor unico
Σέ λίγο θα την πουλήσω για συλλεκτική 65000 ευρώ όπως τις 302 303Τι καινουργιο της εχεις βαλει? Swarovski στη σκανδαλοθηκη?
Βρες μια να ρίξεις γιατί όλες οι απόψεις είναι και υποκειμενικέςΑυτή είχα και εγώ υπόψιν
Ωχ ωχ ωχ . . . Α400Παρέα καλησπέρα ανάμεσα σε αυτά τα δύο όπλα πάντα με ξύλινα μέρη ποιώ θεωρείται καλύτερο για γενικο κυνήγι και με καλύτερη ντουφεκια Benelli RAFFAELLO POWERBORE, Η Beretta Α400 ευχαριστώ.