Πολύ δύσκολα.Αν κρίνω από άλλα όπλα αερίων που είχαχρειάζονται καθάρισμα? βουλλώνουν αυτές οι τρυπούλες?
Πολύ δύσκολα.Αν κρίνω από άλλα όπλα αερίων που είχαχρειάζονται καθάρισμα? βουλλώνουν αυτές οι τρυπούλες?
Η εταιρεία λέει όχι. Περνάει φλόγα μέσα από τις τρύπες, όχι σκέτα θερμά αέρια...χρειάζονται καθάρισμα? βουλλώνουν αυτές οι τρυπούλες?
Το τρίτο στόχαστρο ήταν αυτό! Το τρίτο!Στις τάπες των σπειρωμάτων για διόπτρα. Κάθε τρεις και λίγο σηκώνονταν σαν την π...
Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω δεν ειμαι εγω για τετοια...βαρος νομιζω 3600 ειναι με 66 καννη
Άστα αυτά! Σε είδα όταν έγραφα που μιλούσες με τη ΓιαδικιαρογλουΕγώ για τις τρυπούλες στην κάνη έγραψα.
Οι φωλιές είναι εύκολες.
Καλή θέληση να υπάρχει! Όλα γίνονται! Με σάλιο και υπομονή... Ο κ.... Γίνετε μ.... ι έλεγε ένας γέρονταςΟλα καθαρίζονται.
Και τέταρτο, και πέμπτο... 4 τάπες είχε το ρημαδι.Το τρίτο στόχαστρο ήταν αυτό! Το τρίτο!
Δεν ξέρω ... Η Rem λέει όχι.χρειάζονται καθάρισμα? βουλλώνουν αυτές οι τρυπούλες?
Ναι βρε ,αναμφίβολα κ άλλοι....αλλλλλλα τουφεκιές τους δεν είδαμεΜια εχει φιλος του Γιαννη κυνηγου, μια φιλος του Leo και αλλη μια ο 1050bar που δεν γραφει πλεον, αυτες τουλαχιστον ξερω.
Αυτό το lepre, το έριξα '97-'98 στο λαγό.Καθονταν τα σκάγια σαν τσιμπούρια. Ο,τι χειρότερο έχω ρίξει . Αργότερα,δεν έτυχε και δεν επιδίωξα να δω τι και πώς,.
Ο Ντοκ Χόλιντεϊ θα είναι κ αυτός στο ok coralΜέσα κι εγώ να κρατάω τα μποσικα.Αν η διαφορά είναι πάνω από 6-7 ⁰/⁰, οι μπύρες δικές μου..Αν όχι,ποιος κερνάει;
Αφού δεν αγόρασες κ ψαλιδακι για τις βλεφαρίδεςμη μιλάςΚι εγώ τέτοιο σετάκι είχα αγοράσει. Συν ειδικά Άλεν για αμερικάνικες βίδες, συν γαλλικά κλειδιά γιατί δεν βρήκα αμερικάνικα, συν κόλλες σπειρωμάτων, συν συν συν
Το νερό μάλλον με ούζο θα το έπινεΔεν το δοκιμασα ποτε μου στο λαγο φιλε,γιατι ειχα ριξει δυο σε χαρτονι να δω συγκεντρωση και μετα σε τενεκε, στον τενεκε εριξα κλαμα ουτε νο6 να ηταν...
Ενας μπαρμπας μου επινε νερο στο ονομα του αλλα εγω μ'αυτα που ειδα του εριξα κοκκινη καρτα με τη μια.
Κάνε παιδιά να δεις καλόε αμάνΤο χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ? Δεν τα είχα πάρει για μένα. Τα είχα πάρει για τον πατέρα μου. Εκεί να δεις γκρίνια μετά.
Έχω λύσει το όπλο έχω βάλει και το ´´χεράκι ´´ μου λίγο σε κάποια μέρη, τα πιστόνια δεν τα άνοιξα ποτε. Δεν έχω ρίξει και πολλά με αυτό το όπλο και τα περισσότερα σκοπευτήριο. Ίσως χίλια φυσίγγια όλα μαζί. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα ανοίξω απο περιέργειαΔεν ξέρω ... Η Rem λέει όχι.
Η συζήτηση ξεκίνησε από το πόσο συχνά χρειάζονται άνοιγμα για καθάρισμα τα πιστόνια.
Να υποθέσω δεν τα έχεις ανοίξει ποτέ.
Εδώ ο αφαλός ,κάθε τρεις κ λίγο θέλει άδειασμα ,ένα κάρο μαλλί μαζεύειχθες βρήκα ένα 5€κ οι τρυπουλες δεν θα βουλωσουνχρειάζονται καθάρισμα? βουλλώνουν αυτές οι τρυπούλες?
Να σου στείλω το σετ;Έχω λύσει το όπλο έχω βάλει και το ´´χεράκι ´´ μου λίγο σε κάποια μέρη, τα πιστόνια δεν τα άνοιξα ποτε. Δεν έχω ρίξει και πολλά με αυτό το όπλο και τα περισσότερα σκοπευτήριο. Ίσως χίλια φυσίγγια όλα μαζί. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα ανοίξω απο περιέργεια
Έχει ΩΚαλή θέληση να υπάρχει! Όλα γίνονται! Με σάλιο και υπομονή... Ο κ.... Γίνετε μ.... ι έλεγε ένας γέροντας
Στείλε …χρειάζεται και σετ δλδ;Να σου στείλω το σετ;
Καλά, με δουλεύεις; Με το ΚΤΕΛ θα στα στείλω. Τόσα εργαλεία θα σε σκίσει το κούριερ λόγω βάρους.Στείλε …χρειάζεται και σετ δλδ;