gvp9000
Banned
Από μ@λακίες άλλο τίποτα ...Ακόλουθη την φράση ( να πούμε και καμία μ@&@@ να περνάει η ώρα)!!!!!
Από μ@λακίες άλλο τίποτα ...Ακόλουθη την φράση ( να πούμε και καμία μ@&@@ να περνάει η ώρα)!!!!!
Θα ρωτήσω και εγώ όταν ξαναπάω σε καμιά δεκαπενταριά μέρες να δώ τι θα μου πούνεΒασιλη @gvp9000 λοιπόν έχουμε νέα από την αστυνομία για την διαγραφή του οπλου. το πήγε εκεί και οι "ειδικοι" στα όπλα αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να πουλήσει τίποτα από το όπλο. Γιατι λέει γράφουν πάνω τα κομμάτια κωδικούς και το όπλο πρέπει να διαγραφεί ολόκληρο. Όχι κομμάτια του. επίσης χρειάζεται μια βεβαίωση από οπλουργο που να λέει ότι δεν είναι λειτουργικό για να το διαγράψουν.
Θα ρωτήσω και εγώ όταν ξαναπάω σε καμιά δεκαπενταριά μέρες να δώ τι θα μου πούνε
Έχεις ελληνικούς ιχνηλάτες και κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες σαν να είσαι μπίγκλδηλαδή η πάπια και το κοντάκι έχει κωδικό ?
Καλά κρασιά ...Βασιλη @gvp9000 λοιπόν έχουμε νέα από την αστυνομία για την διαγραφή του οπλου. το πήγε εκεί και οι "ειδικοι" στα όπλα αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να πουλήσει τίποτα από το όπλο. Γιατι λέει γράφουν πάνω τα κομμάτια κωδικούς και το όπλο πρέπει να διαγραφεί ολόκληρο. Όχι κομμάτια του.
Αυτό το ήξεραεπίσης χρειάζεται μια βεβαίωση από οπλουργο που να λέει ότι δεν είναι λειτουργικό για να το διαγράψουν.
Καλά κρασιά ...
Αυτό το ήξερα
Η βλητική υπεροχή πληρώνεται πες του ...Η παουερ μπορ έβγαινε ακριβά.
Εδώ εν έτη 2023 όταν πρόκειται για πώληση για να ανέβει κανένα €υρώ το όπλο αναφέρεται η χρυσή σκανδάλη σαν προτέρημα, η βλητική υπεροχή δεν θα πληρωθείΗ βλητική υπεροχή πληρώνεται πες του ...
Στο γρήγορα γρήγορα θα του έκοβες την καλημέρα ή θα του έβγαζες τα νύχια με την τανάλια μέχρι να ενδώσει
Στο γρήγορα γρήγορα θα του έκοβες την καλημέρα ή θα του έβγαζες τα νύχια με την τανάλια μέχρι να ενδώσει
Γιαννο ζεστες καννες φιλε το οπλο ειναι απλα εξαιρετικο, το συστημα αδρανειας της guerini ειναι special Οι παντοφλες ειναι guerini collection?Έλυσα την guerini .Με σιγουριά η ποιότητα κατασκευής του όπλου είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο ,τόσο χρόνων και νομίζεις κάποια από τα λίγα εξαρτήματα που έχει ότι είναι καινούρια.
περα απο καννη βαση που αλλου εχει νουμερα το οπλο .για κοιτα μεσα στο κοντακι καποιοι βαζουν διαφορα μεσα ,φυλακτα εικονες, εσωρουχα απο γκομενες κλπ Μαλλον αυτα ειδαν τα αλανια και μπερδευτικανΒασιλη @gvp9000 λοιπόν έχουμε νέα από την αστυνομία για την διαγραφή του οπλου. το πήγε εκεί και οι "ειδικοι" στα όπλα αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να πουλήσει τίποτα από το όπλο. Γιατι λέει γράφουν πάνω τα κομμάτια κωδικούς και το όπλο πρέπει να διαγραφεί ολόκληρο. Όχι κομμάτια του. επίσης χρειάζεται μια βεβαίωση από οπλουργο που να λέει ότι δεν είναι λειτουργικό για να το διαγράψουν.
Εμένα γιατί δε μου βρήκες τέτοιο σαν του Γιάννου ρε?Γιαννο ζεστες καννες φιλε το οπλο ειναι απλα εξαιρετικο, το συστημα αδρανειας της guerini ειναι special Οι παντοφλες ειναι guerini collection?
περα απο καννη βαση που αλλου εχει νουμερα το οπλο .για κοιτα μεσα στο κοντακι καποιοι βαζουν διαφορα μεσα ,φυλακτα εικονες, εσωρουχα απο γκομενες κλπ Μαλλον αυτα ειδαν τα αλανια και μπερδευτικαν
Να του πεις να σου βάλει και mp3 player.Θα μου βάλεις ράγα πικατίνι με σκοπευτικό απο κείνα τα τακτικαλ με τα φωτάκια και την οθονίτσα, βάση για φακό με διακόπτη στην παπια και αορτηρα 3 σημείων. Και πτυσσόμενο κοντάκι