gvp9000
Banned
Ωραία έκλεισε ... να κάνεις και καμιά βλητική γιατί εγώ βαριέμαι ...Λες να την παρω να την έχω στο χωριό για καμία φασα
Πες του 100€.
Ωραία έκλεισε ... να κάνεις και καμιά βλητική γιατί εγώ βαριέμαι ...Λες να την παρω να την έχω στο χωριό για καμία φασα
Λες εΩραία έκλεισε ... να κάνεις και καμιά βλητική γιατί εγώ βαριέμαι ...
Πες του 100€.
Γιώργο του έστειλα μήνυμα τώρα και έτσι μου είπε 1930 τι να πω δε ξέρωΝομίζω πως τότε αν δεν κάνω λάθος η ασφάλεια ήταν μπροστά στην σκανδαλοθήκη
Κοίτα και τους αριθμούς πρίν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο View attachment 69032
Αυτός μπορεί να λέει γιατί έτσι του είπαν του ανθρώπουΓιώργο του έστειλα μήνυμα τώρα και έτσι μου είπε 1930 τι να πω δε ξέρω
Είναι και χωρίς ρίγα η άτιμηΓιώργο του έστειλα μήνυμα τώρα και έτσι μου είπε 1930 τι να πω δε ξέρω
Για πες ρε Γιώργο δε μπορώ να διακρίνω στη κάνη κάτι νούμερα μήπως αυτό είναι χρονολογία σειριακος αριθμόςΑυτός μπορεί να λέει γιατί έτσι του είπαν του ανθρώπου
Με λίγο ψάξιμο βρίσκεται
Σπάστης την παρθενιά πρώτα να δεις αν δουλεύει και μετά αποφάσισε ...Λες ε
Δεν είμαι σίγουρος,θέλει ψάξιμο από κοντά Χάρη ή περισσότερες φωτογραφίες στα σημεία που μπορεί να δηλώνουν έτος κατασκευήςΓια πες ρε Γιώργο δε μπορώ να διακρίνω στη κάνη κάτι νούμερα μήπως αυτό είναι χρονολογία σειριακος αριθμός
Είναι πεντακάθαρο ατουφεκιστη λέω και είναι φιλος Κυνηγος δε γίνονται αυτά είναι και μπενελακιαςΣπάστης την παρθενιά πρώτα να δεις αν δουλεύει και μετά αποφάσισε ...
Με 100€ τον κλέβεις αν είναι αμεταχείριστη ... που δεν νομίζω ότι είναι οπότε ψέμα αυτός κλεψιά εσύ ... όλα κομπλέ.
Ρίξε και μια ματιά στην κάνη μην βρεις κανένα αυγό δεινόσαυρου.
Είναι καλό όπλο βαρύ καρτεράτο αλλά ούτε τζάμπα δεν θα το έπαιρνα.
Έλεγχο θέλει οπωσδήποτεΣπάστης την παρθενιά πρώτα να δεις αν δουλεύει και μετά αποφάσισε ...
Με 100€ τον κλέβεις αν είναι αμεταχείριστη ... που δεν νομίζω ότι είναι οπότε ψέμα αυτός κλεψιά εσύ ... όλα κομπλέ.
Ρίξε και μια ματιά στην κάνη μην βρεις κανένα αυγό δεινόσαυρου.
Είναι καλό όπλο βαρύ καρτεράτο αλλά ούτε τζάμπα δεν θα το έπαιρνα.
Επίσης θα πρέπει να πάρεις πτυχίο μηχανολογίας για να την λύσεις.Είναι πεντακάθαρο ατουφεκιστη λέω και είναι φιλος Κυνηγος δε γίνονται αυτά είναι και μπενελακιας
Βασίλη με αυτές δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Γίνεται της πουτανας με τις auto5. 7 εκατομμύρια εκδόσεις και άλλες τόσες χώρες κατασκευής.Ας ξεκινήσει με 3000€
Μπορεί να βρεθεί κανένας τρελός αν είναι πραγματικά άθικτη.
Λογική τιμή κανένα 500-800άρι αν είναι πραγματικά άθικτη.
Ο @kollias είναι μανούλα σε αυτά ... εγώ τυχαίες τιμές είπα.
Ορισμένα σημάδια χρήσης τα έχει εάν κοιτάξεις καλάΕίναι πεντακάθαρο ατουφεκιστη λέω και είναι φιλος Κυνηγος δε γίνονται αυτά είναι και μπενελακιας
Δε ξέρω αξίζει να δώσεις χρήματα για ένα τέτοιο όπλοΕπίσης θα πρέπει να πάρεις πτυχίο μηχανολογίας για να την λύσεις.
Την έχει ένας φίλος και με παρακαλάει να την καθαρίσω και όλο το αποφεύγω.
Τι να σου πω ... αν την χρειάζεσαι πάρτην.
Πόσο στην δίνει ?
Εγώ σου λέω .. .ούτε τζάμπα ... και δεν κάνω καθόλου πλάκα.Δε ξέρω αξίζει να δώσεις χρήματα για ένα τέτοιο όπλο
Υπάρχουν και εγώ είδα στο κουτί Auto 5 απο αμερικα την έφερε και δεν βγήκε καθόλου έξωΈχω δει στο tube μια στο κουτί της ολοκαίνουργια που πουλιόταν πανάκριβα. Δεν είχε συναρμολογηθεί ποτέ.
Αυτό είναι θέμα γούστουΔε ξέρω αξίζει να δώσεις χρήματα για ένα τέτοιο όπλο
Ήταν μία,δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμα,στην πένα και με δύο κάννες η μία ήταν 81 πόντουςΈχω δει στο tube μια στο κουτί της ολοκαίνουργια που πουλιόταν πανάκριβα. Δεν είχε συναρμολογηθεί ποτέ.