Θα ξεκολλήσουν λες;
Θα ξεκολλήσουν λες;
Ότι σε βολεύει αν ήταν για άλλο πράμα θα σου λεγα ότι και 2 πόντοι παίζουν ρόλο στη εδώ τι να σου πω όπως τη νιώθεις καλύτερα στα χέρια σου δοκίμασε και με τις δύο κανεςΚαλησπέρα παιδια.Ερωτηση.71 η 66 πόντους σε αερίων λόγο μικρότερης βασης?
Καλησπέρα παιδια.Ερωτηση.71 η 66 πόντους σε αερίων λόγο μικρότερης βασης?
Καταρχήν το σχόλιό μου δεν είναι για σένα...το έχεις πάρει πολύ προσωπικά το θέμα!!! Το ότι σε έχει βολέψει εσένα κανένα θέμα!!!Δεν ήταν προσωπικό εγώ μίλησα για την εταιρία!!! Μιλάμε για τις διαστάσεις ενός κοντακιού και μου έκανε εντύπωση η διάστασή του γιατί σίγουρα δεν είναι φυσιολογική!!!Για το πλαστικό σου απάντησα αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες! Το συγκεκριμένο κοντάκι είναι κατασκευασμένο για να φοράει το παλιό σύστημα kick off που του δίνει+3cm μήκος!!! Είναι λογικό να είναι τόσο κοντό με ένα απλό πέλμα!!!
Καλησπέρα παιδια.Ερωτηση.71 η 66 πόντους σε αερίων λόγο μικρότερης βασης?
ΣωστόςΓια καρτερατο κυνήγι 71. Για περπατητο 66
Συμφωνώ με το 36,5Η beretta όλα τα κοντάκια της είναι στα 36,5 τώρα για τα πλαστικά δεν γνωρίζω γιατί παίρνουν πλαστικές προσθήκες...το ξύλινο επειδή την είχα σίγουρα είναι 36,5 γιατί τα δικά μου τα φέρνω στα 35,5 που είμαι 1,68 και της 390 μου ήταν μεγάλο!!!
Το ξύλινο σίγουρα είναι κομμένο, φαίνεται κι από το πέλμα που δεν ταιριάζει σωστά!!!
Το σχόλιό μου αναφερόταν στη beretta ή στον εισαγωγέα που εισάγουν ή μαϊμουδεύουν τα όπλα!!!!Ναι αλλα μαζι μου μιλαγες....και οχι με την μπερετα....και εμμεσως πλην σαφως...με αποκαλασες ''γκομενα''...
δεν ξερω εαν το καταλαβες...αλλα αυτο εκανες.
Ασχετα εαν εγω το περασα ντουκου....γιατι δεν μου αρεσουν οι φασαριες..
Και εφοσον ξερεις απο κοντακια η Φαμπαρμ η χραπα γιατι εχει το ιδιο μηκος σε κοντακι ??
Και μην μου αρχισεις τα περι ρασπας κτλ...γιατι το κοντακι ειναι απο την μαμα του....και δεν εχει πειραχτει !!!
View attachment 60328
Συμφωνώ με το 36,5
Τόσο είναι η δική μου 390 και με το πέλμα 38
Αφού έχεις αερίων δοκίμασε αυτή την φορά αδρανειας.monte η m2MONTEFELTRO COMFORT
1187 SPS SUPER MAGNUM CAMO
BELLMONTE I CAMO
A300 OUTLANDER SYNTHETIC
M2 SYNTHETIC TC
Μιας και ειμαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να μαθω τι εχει το δικο μου , ας κανουμε μια δημοσκοπηση για τα παραπανω οπλα . Ειναι τι μου αρεσαν σε σχεση φυσικα με αυτα που θελω να δωσω σε χρηματα . Γενικα τα καμο οπλα μου αρεσαν περισσοτερο σε οψη . Εχουμε καποιες εμπειρες γνωμες?
Ακόμα και τα 71 εκ θεωρούνται κοντά για compak sportingΈνα δικανο με κάννες 66εκ, όμως αρκετά βαρύ είναι οκ για compak sporting; Έχω σταμπαρει ένα skb 505 για αυτό ρωτάω. Το είχα επωμισει μια φορά και το ένιωσα πολύ καλά. Μου άρεσε.
81 πολύ απολαυστική κανη κυριολεκτικά αν μπορείς να την κουμαντάρεις σωστά.ΑλιωςΑκόμα και τα 71 εκ θεωρούνται κοντά για compak sporting
Thanks. Γκρεμιστηκαν τα ονειρα μου.Ακόμα και τα 71 εκ θεωρούνται κοντά για compak sporting
Πωλείται ένα 525 sporting εδώ στο φόρουμ το οποίο είναι απλά εξαιρετικό. Μην πας σε ημίμετρα.Thanks. Γκρεμιστηκαν τα ονειρα μου.
Το ειδα Leo. Αν το εχει απουλητο (που δεν το ευχομαι καθολου) και βρω χρημα το χω παρει.Πωλείται ένα 525 sporting εδώ στο φόρουμ το οποίο είναι απλά εξαιρετικό. Μην πας σε ημίμετρα.