Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Maxus. Απροβλημάτιστη, χαμηλή ανακρουση παρότι ελαφριά, φανταστικό το σύστημα speed loading, καλές τουφεκιές. Τι άλλο να ζητησεις; Το όπλο το έχω τουφέκισει αρκετά, δε μου άρεσε το inflex 1 πελμα που φοράει και κατι μου φταιει στο κοντακι ισως να ειναι μικρων διαστασεων, αλλα αν φτιαξεις κοντακι, τι το συζηταμε; μόνο maxus. Αν έγραφες κι sx3 θα υπήρχε ένα δίλημμα τώρα δεν υπάρχει!

Ανάμεσα σε Maxus,A5 και SX4 τι θα επιλέγατε και γιατί;
maxus υπερέχει κάποια σκαλοπάτια από τις άλλες το εχω σκεφτεί πολλές φορες να δώσω την sx3 να την πάρω άλλα με ξύλινα μερί να φτιάξω κοντάκι γιατί με τα συνθετικά σπαστικά πολύ γαμώ τις φλάντζες μου μέσα γαμώ .fiurius..hair.
επισεις θα κοίταγα κ τι fabarm xlr ,ls4 κ τι rem v3 πιστεύω ότι έχουν πιο άπλα συστήματα λειτουργίας κ στη συντήρηση καθαρισμό πολύ πιο εύκολα από maxus, sx3 προσωπικά δεν την παλεύω άλλο με το καθάρισμα τις sx3 αρχησαν να με πειράζουν κ τα χημειών λόγο δουλειάς :(:(

maxus υπερέχει κάποια σκαλοπάτια από τις άλλες το εχω σκεφτεί πολλές φορες να δώσω την sx3 να την πάρω άλλα με ξύλινα μερί να φτιάξω κοντάκι γιατί με τα συνθετικά σπαστικά πολύ γαμώ τις φλάντζες μου μέσα γαμώ .fiurius..hair.
επισεις θα κοίταγα κ τι fabarm xlr ,ls4 κ τι rem v3 πιστεύω ότι έχουν πιο άπλα συστήματα λειτουργίας κ στη συντήρηση καθαρισμό πολύ πιο εύκολα από maxus, sx3 προσωπικά δεν την παλεύω άλλο με το καθάρισμα τις sx3 αρχησαν να με πειράζουν κ τα χημειών λόγο δουλειάς :(:(
Οι φαμπαρμ τα ίδια και χειρότερα είναι στο καθάρισμα (οπλαρες)

Πλάκα πλάκα Βασίλη μου φαίνεται θα πάρω καμία κάννη 71εκ από XLR και θα μείνω με την Fabarm.....xm. :D

Γιώργο την V3 την έχεις αποκλείσει;
Δεν την έχω δει καθόλου Χρήστο.
Δεν λέω ότι είναι κακό όπλο απλά είναι άγνωστο για εμένα.

Στην άπλη hunter δε μου αρέσουν καθόλου τα ξύλα. Λες και είναι σανίδι μοιάζουν
Συμφωνώ απόλυτα πολύ χάλια τα ξυλα της.Αυτο που επίσης δε μου κάθεται στο μάτι, είναι που δεν έχει βίδα στη παπια....μπορει να ειναι πιο πρακτικο αλλά μου φαινεται ασχημο.Η sx4 νομίζω είναι πιο όμορφη.

Κι εγώ fabarm θα πρότεινα αλλά είδα ότι οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες. Αν έβαζες μέσα και τη fabarm θα σου έλεγα κατευθείαν xlr5.

Τάσο Fabarm έχω (H38) οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πήγαινα μόνο για κάννη.
Είναι και αυτό στο μυαλό μου αλλά δεν έχω ιδέα πόσο πάει μια κάννη..xm.

Γιατί ρωτάς, έχεις τίποτα στο μυαλό σου Γιώργο .my man.
Μεταξύ Maxus και SX4 ............ Maxus.
Για το Α5 δεν έχω άποψη.
Maxus ! Το speed loading όλα τα λεφτα! Α5 Μακρια, τουλαχιστον στα δικα μου ματια δείχνει πολυ ψευτικο κ απο ντουφεκιες απο οτι ακούγετε δεν τα πάει καλα

Status
Not open for further replies.
Back