Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εφτασε ο αγιος Βασιλειος νωριτερα για εμενα φιλοι μου...
LANBER 2087 IMPERIAL HUNTER με αριστερο κοντακι. Οι πρωτες επωμισεις αριστες με φοβερη σκοπευτικη γραμμη και καταπληκτικο ζυγισμα. Πολυ ομορφα ξυλα και γενικα πολυ προσεγμενο οπλο. Τα υπολοιπα στο κυνηγι για πιο ασφαλη συμπερασματα...

καλορίζικο και καλοτούφεκο!!! Και ίδιο όνομα και αριστερός..αν είχαμε και ίδιο όπλο,θα έλεγα ότι κάτι παίζει...

LANBER 2087 IMPERIAL HUNTER με αριστερο κοντακι. Οι πρωτες επωμισεις αριστες με φοβερη σκοπευτικη γραμμη και καταπληκτικο ζυγισμα. Πολυ ομορφα ξυλα και γενικα πολυ προσεγμενο οπλο. Τα υπολοιπα στο κυνηγι για πιο ασφαλη συμπερασματα...

Πέτρο καλορίζικο και καλοτουφεκο! Να είσαι καλά να το χαρείς!:)

Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....

Σημερα το πρωι επιασα στα χερια μου μια armsan phenoma.Aν και δεν τα γουσταρω τα τουρκικα οπλα, το συγκεκριμενο οπλο μου εκανε εντυπωση για την ποιοτητα κατασκευης του Πολυ καλη δουλεια στην βαση αλλα και στον μηχανισμο του οπλου,Επισης τα ξυλα και τα πλαστικα που ειδα ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας

Tουρκικο και καλο δεν γινεται.... μην ξεγελιοσαστε με την εμφανιση.
Νομος το οτι πληρωσης παιρνεις.
Baikal mp153 την βρίσκεις καινούργια απο 450 μέχρι 550 € . Τεστ στην Ιταλία σε 5 μέρες 50.000 φυσίγγια, 10.000 φυσίγγια συνεχόμενα την ημέρα, μετά το τεστ το όπλο ήταν απόλυτα λειτουργικό,χωρίς κάποια ένδειξη φθοράς, αυτό το τεστ πολλά μεγάλα ονόματα με πολύ πιο ακριβά όπλα,δεν μπόρεσαν να το τελειώσουν με επιτυχία..οπότε δεν ισχύει πάντα ο νομός ότι δίνεις παίρνεις..

Σημερα το πρωι επιασα στα χερια μου μια armsan phenoma.Aν και δεν τα γουσταρω τα τουρκικα οπλα, το συγκεκριμενο οπλο μου εκανε εντυπωση για την ποιοτητα κατασκευης του Πολυ καλη δουλεια στην βαση αλλα και στον μηχανισμο του οπλου,Επισης τα ξυλα και τα πλαστικα που ειδα ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας
Εχω την 612 10 χρωνια πολυ καλη τουφεκια και φοβερη σκανδαλη ανωτερη απο μπερετα μου εσπασε το συδιροδρομο μια φορα τον αλαξα με 60 ευρω το οπλο εχει ριξει 10000 φυσηγγια

όσο και να μην μας αρέσει κ να μας κάθεται στραβά για τις τούρκικες οπλοβιομιχανιες έχουν μπει χοντρά στην αγορά παίρνοντας μεγάλο κομμάτι επεκτησαν τεχνογνωσία από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου που έκαναν εργοστάσια στη χωρά τους του έδωσαν κ δικαιώματα να φτιάχνουν πιστά αντίγραφα με δικά τους ονοματα που συναιχια τα βελτιώνουν πχ όταν βλέπεις εταιρία να σου μετρά με δικό τις κοντακα να σου δίνει cerakote βαφές κ να πληρώνεις 1000 κ πιο φτηνά που σε εταιρίες άλλες θα ήθελες (πολλα τα λεφτα Αρι).sarcastic.και για τι μαμά ρωσια κ αυτή δεν πάει πίσω μια χαρά του έδωσε τα δικαιώματα να βγάλει αντίγραφο από πασίγνωστο οπλακι κ τώρα πάει η διαφήμιση σύννεφο......ghe..,,,,,.

Πέρασα σήμερα μια βόλτα από Καλκαντζάκο και έριξα μια ματιά σε sx4 και m2 comfort! Οι εντυπώσεις και από τα δύο όπλα μπορώ να πω ότι μου έρχονται και τα δύο πολύ καλά με ένα προβάδισμα στην m2 αλλά επειδή έχω benelli rafaello 66cm θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα διαφορετικό όπλο με κάνη 71cm και με διευρυμένο αυλό πιο πολύ για φάσσα και τσίχλες στα περάσματα!!! Πέρυσι πούλησα το franchi alcione και τη fabarm euro lion και έχω μείνει με ένα όπλο το οποίο μου κάνει όλα τα χατήρια μου κάθεται πολύ καλά και μετά τον κώνο το έχω ερωτευθεί ακόμα πιο πολύ αλλά υπάρχει κενό στον οπλοβαστό το οποίο θα συμπληρωθεί πιστεύω πριν κλείσει η σεζόν!!!
Πάντως εαν η α5 έβγαινε με κυρτή ράχη θα την έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί συνδυάζει αδράνεια διευρυμένο αυλό εργοστασιακό κώνο αλλά το σχήμα της βάσης ρε παιδιά δεν μου αρέσει με τίποτα!!!

Πέρασα σήμερα μια βόλτα από Καλκαντζάκο και έριξα μια ματιά σε sx4 και m2 comfort! Οι εντυπώσεις και από τα δύο όπλα μπορώ να πω ότι μου έρχονται και τα δύο πολύ καλά με ένα προβάδισμα στην m2 αλλά επειδή έχω benelli rafaello 66cm θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα διαφορετικό όπλο με κάνη 71cm και με διευρυμένο αυλό πιο πολύ για φάσσα και τσίχλες στα περάσματα!!! Πέρυσι πούλησα το franchi alcione και τη fabarm euro lion και έχω μείνει με ένα όπλο το οποίο μου κάνει όλα τα χατήρια μου κάθεται πολύ καλά και μετά τον κώνο το έχω ερωτευθεί ακόμα πιο πολύ αλλά υπάρχει κενό στον οπλοβαστό το οποίο θα συμπληρωθεί πιστεύω πριν κλείσει η σεζόν!!!
Πάντως εαν η α5 έβγαινε με κυρτή ράχη θα την έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί συνδυάζει αδράνεια διευρυμένο αυλό εργοστασιακό κώνο αλλά το σχήμα της βάσης ρε παιδιά δεν μου αρέσει με τίποτα!!!
Η α5 δεν έχει και πολύ μεγάλο κονο ...κάπου στα 3 εκ

Φίλε και εμένα οπτικά δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα της βάσης της Α5,αλλά βοηθάει απίστευτα στην σκόπευση.
Από τα λίγα όπλα που έχω επωμήσει και το νιώθω τόσο οικείο.
Γιωργο την εχω επωμισει και εγω. Απλα ποιημα...οταν την βλεπεις λες αποκλειεται να σημαδεψω με το σκαλοπατι. Μολις ομως επωμισεις βγαζει γουστα..επισης η λαβη του καντακιου ειναι φοβερη

Η α5 δεν έχει και πολύ μεγάλο κονο ...κάπου στα 3 εκ
Κατά τη γνώμη μου σε διευρυμένο αυλό είναι υπεραρκετός, και ναι σε σχέση με τους συμβατικούς κώνους του ενός εκατοστού τα τρία θεωρείται μακρύς!Και οπτικά να τον δεις η διαφορά είναι οφθαλμοφανέστατη!

Status
Not open for further replies.
Back