Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Θελω να παρω αυτο αλλα πως τρικανο εχουμ ξεφυγει οι γητονες
http://www.akkar.com.tr/mammut-312-silver,2,477
Θόδωρε, εσύ στην Αμερική θα μπορούσες να το βρεις σχετικά εύκολα, πιστεύω. Οι Τούρκοι πουλάνε πολύ στην Αμερική από όσο ξέρω...

Αυτό φαντάζομαι θα το σηκώνεις για επωμιση και θα κάνεις και γυμναστική στο αριστερό χέρι. Θα ναι μολύβι μπροστα.
Τάσο, βαρύ είναι 3,750 κιλά, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και μπροστόβαρο. Παρά τις 3 κάννες, μπορεί να είναι πολύ καλά ζυγισμένο, επειδή έχει ογκώδη μπάσκουλα, μονομπλόκ και κλειδιά, οπότε μπορεί να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του βάρους στο μέσον, ανάμεσα στα χέρια. Εξάλλου και στην κεντρική Ευρώπη (Αυστρία - Γερμανία) είναι παράδοση τα τρίκαννα όπλα, και μάλιστα με τη μία ή 2 κάννες σε μεγάλο ραβδωτό διαμέτρημα, χωρίς να υστερούν σε ζύγισμα από τα δίκαννα !!!
Ωραίο πάντως φαίνεται το παραπάνω, και σε μικρότερο διαμέτρημα 20 ή 28 θα ήταν ακόμη πιο όμορφο και κομψό. Και κάτι άλλο που προσωπικά μου αρέσει πολύ είναι η εντελώς σκέτη μπάσκουλα χωρίς το παραμικρό σκάλισμα !!! ;)

Στελιο για την ελλαδα το θελω στη αμερηκη το κυνηγι ειναι λιγο αποστηρομενο πηγενω σηνεχια αλλα δεν ειναι οπως εδω παντος αν ερθει ποτε ελλαδα θα το παρω μονο για βάλτο ξερεις τι εναι να εχεις τρια διαφορετικα τσοκ το βαρος δενε ενοχλει καλητερα δεν θα κλωτσαει

Μετά από πολύ σκέψη όπως είχα πει τελικά πούλησαν τα δυο baikall. Όπως είχα πει παλαιότερα θα πήγαιναν για καινούργιο όπλο. Είχα εστιάσει στο lanber 2087 το οποίο και τελικά παραγγειλα.... Νεότερα και φωτο μόλις το πάρω στα χέρια μου!!!

Μετά από πολύ σκέψη όπως είχα πει τελικά πούλησαν τα δυο baikall. Όπως είχα πει παλαιότερα θα πήγαιναν για καινούργιο όπλο. Είχα εστιάσει στο lanber 2087 το οποίο και τελικά παραγγειλα.... Νεότερα και φωτο μόλις το πάρω στα χέρια μου!!!
Καλο ρυζικο Πετρο με το καλο να ερθει στα χερια σου!Αναμενουμαι φωτο

Πέτρο πολυ καλα τα lanber και τίμια οπλα.καλοριζικο αλλά έτσι απο περιεργεια πως και δεν πηγες στο sporting?το εχω τουφεκισει στο σκοπευτηριο και είναι ωραιοτατο.απλή περιεργεια

Πέτρο πολυ καλα τα lanber και τίμια οπλα.καλοριζικο αλλά έτσι απο περιεργεια πως και δεν πηγες στο sporting?το εχω τουφεκισει στο σκοπευτηριο και είναι ωραιοτατο.απλή περιεργεια
Είχα εστιάσει σε αυτό δεν ήμουν υπέρ του σπορτινγκ και για το βάρος του αλλά το συγκεκριμενο είναι από την εταιρεία σαν έκδοση καθαρά κυνηγετική...

Πέτρο με το καλό να φτάσει στα χέρια σου! Καλορίζικο!

Καλησπερα σε ολους!! εχω στο μυαλο μου να παρω ενα δευτερο οπλο για αποκλειστικη χρηση σε καρτερι τσιχλας. το μονο χαρακτηριστικο που θετω, να ειναι οσο πιο καταλληλο γινεται για μακρινες βολες αφου η χρηση του στην πλειοψηφια θα ειναι πουλια στα 35+ μετρα.. καινουριο η μεταχειρισμενο, αυτογεμες η δικανο, αδρανειας η αεριων ολες οι αποψεις ειναι ευπροσδεκτες, απο τιμες λογικες.. η εμπειρια ολων σας θα μου φανει χρησιμη στο να καταληξω σε 4-5 διαφορετικα ωστε να τα βρω για δοκιμη απο κοντα και να επιλεξω οποιο θεωρησω πως με βολευει και μου αρεσει πιο πολυ. σας ευχαριστω προκαταβολικα!!

Καλησπερα σε ολους!! εχω στο μυαλο μου να παρω ενα δευτερο οπλο για αποκλειστικη χρηση σε καρτερι τσιχλας. το μονο χαρακτηριστικο που θετω, να ειναι οσο πιο καταλληλο γινεται για μακρινες βολες αφου η χρηση του στην πλειοψηφια θα ειναι πουλια στα 35+ μετρα.. καινουριο η μεταχειρισμενο, αυτογεμες η δικανο, αδρανειας η αεριων ολες οι αποψεις ειναι ευπροσδεκτες, απο τιμες λογικες.. η εμπειρια ολων σας θα μου φανει χρησιμη στο να καταληξω σε 4-5 διαφορετικα ωστε να τα βρω για δοκιμη απο κοντα και να επιλεξω οποιο θεωρησω πως με βολευει και μου αρεσει πιο πολυ. σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
Άρη, θα βοηθήσει τους συναδέλφους αν αναφέρεις τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις για την αγορά όπλου.

μονο αυτο εχει σε 76 Τεο αλλα το περναει στο χιλιαρικο
http://www.artemis-sport.gr/kunigi/opla/super-pose/lanber-el/lanber-2089-el.html
αν και μου αρέσουν τα lanber ,αυτό το βρίσκω πολύ άκυρο οπλάκι.. Με μία κάνη σταθερή φουλ και η άλλη με τσοκάκια;; 76αρι χωρίς κεντρική ρίγα και χωρίς δαχτυλίδι στο ένωμα των κανών; χμ...

Άρη, θα βοηθήσει τους συναδέλφους αν αναφέρεις τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις για την αγορά όπλου.
γυρω στα 1000 ομως αν καποιος εχει να προτεινει καποιο με 1500π.χ. θελω να διαβασω την γνωμη του, δεν βιαζομαι να αγορασω και θελω κατι καλο για να το κρατησω χρονια

Καλησπέρα. Προ λίγου έριξα μια ματιά στο ένθετο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΚΥΝΗΓΙ ... (από την Τετάρτη που το πήρα δεν το είχα ανοίξει) και έχει διαφήμιση του Κύργια , έβγαλε προσφορά τη Benelli Montefeltro, 890 ευρώ τη συνθετική και 950 την comfort !!!
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η μονοκόμματη βάση της Montefeltro, (αλλά μάλλον την καταργούν γι'αυτό και η προσφορά ... ??? )
Καλή περίπτωση πιστεύω, αν σκόπευα να πάρω κι άλλο όπλο, θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά ... .threat.

Δεν πειράζει, τη βγάζει και σε κλήρωση το ένθετο με 4 κουπόνια, θα τα στείλω και θα την κερδίσω από εκεί !!! .sarcastic. .sarcastic. .my man.

Status
Not open for further replies.
Back