Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους!! εχω στο μυαλο μου να παρω ενα δευτερο οπλο για αποκλειστικη χρηση σε καρτερι τσιχλας. το μονο χαρακτηριστικο που θετω, να ειναι οσο πιο καταλληλο γινεται για μακρινες βολες αφου η χρηση του στην πλειοψηφια θα ειναι πουλια στα 35+ μετρα.. καινουριο η μεταχειρισμενο, αυτογεμες η δικανο, αδρανειας η αεριων ολες οι αποψεις ειναι ευπροσδεκτες, απο τιμες λογικες.. η εμπειρια ολων σας θα μου φανει χρησιμη στο να καταληξω σε 4-5 διαφορετικα ωστε να τα βρω για δοκιμη απο κοντα και να επιλεξω οποιο θεωρησω πως με βολευει και μου αρεσει πιο πολυ. σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει προς πώληση, μια Beretta 390 με 71 πόντους κάννη, αυλό 18,3, σε εξαιρετική κατάσταση. Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης πριν από δύο μήνες και πουλιούνται τα όπλα του. Η κάννη μεταξύ άλλων φέρει σφραγίδα Beretta USA. Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ μερακλής. Τιμή γύρω στα 600€.
Το απόλυτο καρτεροντούφεκο.

Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει προς πώληση, μια Beretta 390 με 71 πόντους κάννη, αυλό 18,3, σε εξαιρετική κατάσταση. Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης πριν από δύο μήνες και πουλιούνται τα όπλα του. Η κάννη μεταξύ άλλων φέρει σφραγίδα Beretta USA. Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ μερακλής. Τιμή γύρω στα 600€.
Το απόλυτο καρτεροντούφεκο.
σε ευχαριστω για την απαντηση!!το 390 θα το δοκιμασω την επομενη εβδομαδα για 1η φορα, αν αργοτερα το αποφασισω θα επικοινωνησω μαζι σου...

αν και μου αρέσουν τα lanber ,αυτό το βρίσκω πολύ άκυρο οπλάκι.. Με μία κάνη σταθερή φουλ και η άλλη με τσοκάκια;; 76αρι χωρίς κεντρική ρίγα και χωρίς δαχτυλίδι στο ένωμα των κανών; χμ...
Πέτρο άκυρο δεν το βρίσκω σε θέμα με τα τσόκ αν σκεφτείς ότι προορίζεται για τραπ οπως λέει η εταιρεία για να μην το κάνει με σταθερες και περιορίζει κρατισε μια καν η σταθερή και την άλλη για να την κανει όπως θέλεις αν το σκεφτείς και στο σπορτινγκ μπορεί να χρισημοποιησης ποσοι θα αλλάξουν και τα 2 τσόκ σε κάθε τερρεν

Συνεχίζω το θέμα για την ποιότητα εδώ...για μην χαλάμε το μπενελι...

Σε μεσαία χρηματική κατηγορία οι μάρκες που δίνουν προσοχή στην ποιότητα λεπτομέρια και φινίρισμα είναι η Fabarm και η guerrini

Αν τα παρατηρήσεις λίγο και τα χαιδεψεις το καταλαβαίνεις

Εφτασε ο αγιος Βασιλειος νωριτερα για εμενα φιλοι μου...
LANBER 2087 IMPERIAL HUNTER με αριστερο κοντακι. Οι πρωτες επωμισεις αριστες με φοβερη σκοπευτικη γραμμη και καταπληκτικο ζυγισμα. Πολυ ομορφα ξυλα και γενικα πολυ προσεγμενο οπλο. Τα υπολοιπα στο κυνηγι για πιο ασφαλη συμπερασματα...

LANBER 2087 IMPERIAL HUNTER με αριστερο κοντακι. Οι πρωτες επωμισεις αριστες με φοβερη σκοπευτικη γραμμη και καταπληκτικο ζυγισμα. Πολυ ομορφα ξυλα και γενικα πολυ προσεγμενο οπλο. Τα υπολοιπα στο κυνηγι για πιο ασφαλη συμπερασματα...

καλο ντουφεκο Πετρο να το ευχαριστηθεις!

Πέτρο καλοντούφεκο, νά'σαι γερός να το χαρείς.

Πέτρο, καλορίζικο καλοτούφεκο, με γεια να το χαίρεσαι !!! .well done.

Μπραβο καλες τουφεκιες θα εισαι τωρα..... Φαβλαααα

Σας ευχαριστω ολους παιδια, το οπλο το ειχα στο μυαλο μου πολυ καιρο, το εχω δει σε ντουφεκιες απο το ξαδερφο μου που το εχει και ξερω τις επιδοσεις του, ειχα ψαχτει και σε σαιτ για εντυπωσεις και ειδικα ενα αρθρο στο κυνηγησια με ειχε ενθουσιασει...

Πέτρο όμορφο όπλο! Καλορίζικο! Εύχομαι να σου χαρίσει πολλές κι αξέχαστες τουφεκιές!

Πέτρο καλορίζικο και Καλοντουφεκο!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back