Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γιατί, την αξιοπιστία της παλιάς την έχει ???? ;) Γενικά για τα Breda λέω ... .xm.
Να το πω ... να μην το πω ??? ... .xm.Απόψε στο σκοπευτήριο για αυτό το θέμα συζητούσαμε, έμαθα από πρώτο χέρι το πάθημα ενός παιδιού, που καψουρεύτηκε την 930i ... Πραγματικά τον λυπήθηκα, είναι καλό φιλαράκι ... Κρίμα !!! Ελπίζω να βρεθεί και να λυθεί το πρόβλημα, και να την ευχαριστηθεί ...
Στέλιο άσχετο με το θεμα αλλα αν καταλαβα καλα για ποιον μιλάς τα θελε και τα παθε.απο κει που την πήρε του ζήτησε τα λεφτά μπροστα και του την έφερε μετα απο 6 ή 7 μηνες.πρώτον αυτο δεύτερον κάποιος κοινός γνωστός μας του ειπε για τα προβληματα της 930 και οτι έχουνε γραφτεί πολλα και η απάντηση ηταν οτι έτσι κι αλλιως θα την έπαιρνε γιατι του αρεσε.οποτε ας προσεχε

Την ειδες απο κοντα Αρι?
Είχα ανέβει Αθήνα στα πεθερικά και είχα πρόταση από τον φίλο Μάκη για καφέ και αφού η παρέα έγινε πιο πλούσια από την παρουσία του Νικολή,.shake hands. ο Μάκης μας έκανε βόλτα από Καλκατζακο και από ότι επωμισαμε ήταν η καλύτερη με διαφορά πραγματικά... ένα κλείστρο πούπουλο και στην 930 που είδα σε σχέση με την 155 που είναι ζορικο!!!
Αυτά φίλε Τάσο....

Στέλιο άσχετο με το θεμα αλλα αν καταλαβα καλα για ποιον μιλάς τα θελε και τα παθε.απο κει που την πήρε του ζήτησε τα λεφτά μπροστα και του την έφερε μετα απο 6 ή 7 μηνες.πρώτον αυτο δεύτερον κάποιος κοινός γνωστός μας του ειπε για τα προβληματα της 930 και οτι έχουνε γραφτεί πολλα και η απάντηση ηταν οτι έτσι κι αλλιως θα την έπαιρνε γιατι του αρεσε.οποτε ας προσεχε
Ας ειναι καλα οι διαφημίσεις -παρουσιασεις..Για εμενα δεν λενε απολυτως τιποτα αυτα..Δοκιμες της στιγμης..
Ολα τα οπλα φαινονται μετα απο καποιο διαστημα..

Ας ειναι καλα οι διαφημίσεις -παρουσιασεις..Για εμενα δεν λενε απολυτως τιποτα αυτα..Δοκιμες της στιγμης..
Ολα τα οπλα φαινονται μετα απο καποιο διαστημα..
Πολύ σωστά φίλε Τάσο μην πω και χρόνια εκεί φαίνονται τα (μεγάλα) όπλα και ειδικά τα αυτογεμη, απροβλημάτιστη λειτουργία, βλητικη απόδοση και όσο γίνεται θετικές κριτικές από κατόχους μετά από χρόνια δοκιμής στον κυνηγοτοπο.

Δεν βγαίνει άλλο η urika2;;
Στον Καλκατζακο νομίζω υπάρχει διαθέσιμη η gold τιμή δεν λέει με 61 και 66εκ μήκος καννης.
Βασίλη στο ποσό που διαθέτεις παίζουν πολλά όπλα από πολλές εταιρείες, συμβουλή μου ψάξτε το καλά τώρα στις γιορτές αν έχεις διάλειμμα παρε τον πατέρα παρέα και πάρτε σβάρνα τα κυνηγομαγαζα σίγουρα θα βρει κάτι που θα ταιριάξει και στον ωμό και στο μάτι.
Την urica την έχω και γω αλλά οι τουφεκιές λίγες που έχω κάνει και δεν μπορώ να σου πω κάτι ακριβέστατα. Για μένα όμως είναι ο τελευταίος των μοικανων της σειράς α300 με καλύτερη γεωμετρία καννης και ποιο κομψό και εργονομικό, μείον στο δικό μου όπλο τουλάχιστον τα ψεύτικα νερά στο κοντακι και η επίστρωση που φαίνεται πολύ πλαστικια.

Status
Not open for further replies.
Back