D
DrV
Δεν βγαίνει άλλο η urika2;;Ε μπορεί να έχει ξεμείνει καμιά 391 καινούρια....![]()
Δεν βγαίνει άλλο η urika2;;Ε μπορεί να έχει ξεμείνει καμιά 391 καινούρια....![]()
Εαν θελει μονο αδρανεια και οικονομικο,benelli montefeltro extra light.Θέλει οπωσδήποτε καινούριο να είναι ο πατέρας μου, ό,τι κι αν πάρει
Γιατί, την αξιοπιστία της παλιάς την έχει ????όχι τα τσοκάκια είναι για 18,4 αυλό
η καινούργια σειρά προσωπική μου γνώμη δεν έχει την στιβαρότητα της παλιάς![]()
Όχι γιατρέ μου, αλλά και η urica 391 είναι. Γιάυτο σου είπα γενικότερα 391.Δεν βγαίνει άλλο η urika2;;
Βάλε ταβάνι στα 1.500€ και αυτά αφού εκποιησω περιουσίαΓιατρέ για τι μπάτζετ μιλάμε,στο περίπου;
Αν ήταν η παλιά θα σου λεγα με κλειστα τα μάτια,για την καινούργια δεν ξέρω αλλά βλέπε 930Για τη καινούρια σειρά λέω εγώ και αγορά επίσης καινούριο
Βασίλη στα χρήματα αυτά ας κάνει τη καρδιά του πέτρα και πάει σε δεύτερο χέρι....Benelli super sport......Βάλε ταβάνι στα 1.500€ και αυτά αφού εκποιησω περιουσία![]()
Βάλε ταβάνι στα 1.500€ και αυτά αφού εκποιησω περιουσία![]()
Μπα είναι μακρυκαννη αφενός και αφετέρου θέλει πιο κλασική γραμμήΒασίλη στα χρήματα αυτά ας κάνει τη καρδιά του πέτρα και πάει σε δεύτερο χέρι....Benelli super sport......![]()
Ωραία η V3 φιλαράκι εεε!!!Καλύτερα Βασίλη να επωμίσει όσο πιο πολλές μπορεί να βρει στα μαγαζιά.
Εγώ θα αγόραζα την V3 πρώτη επιλογή.
Ναι ρε φίλε .... τι όπλο !Ωραία η V3 φιλαράκι εεε!!!
Τι επωμιση..........![]()