Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γιαννη ειναι νεος και δε ξερει.θα κανει τις λαλακιες του και θα μαθει.εγω δε λεω τίποτ αλλο.ας παει σ ενα πινακα να δει τουφεκιες και να συγκρίνει.αυτές οι κανες εχουν κανει πολλους να κλαψουν και στο πινακα και σε τεστ διατρησης.φαντασου οτι θελει να πάρει μπενελι.αυτο τα λεει ολα
ha haaa
Απαξιεις να απαντήσεις καν σε μένα???

Απαξιεις να απαντήσεις καν σε μένα???
Τι να σου πω ρε ηλια?αυτες οι κανες δεν ξαναβγαινουν.περυσι το καλοκαίρι μιλουσα σε μαγαζατορα απ τα χανια ο οποιος ειχε ζητήσει απο αντιπρόσωπο της μπερετα να βγάλει οπλο οπως της σειρας 300 για ελλαδα και ο ανθρωπος έβαλε τα γελια.απάντησε οτι για να βγάλει η μπερετα τέτοιο οπλο παλι θα της κοστισουν κοντα στα 2000 τα υλικα και τους βλεπω να πουλανε 302 303 304 για 500+600 ευρω και να σκοτωνουν τις κανες για να παρουνε οπλα προβληματικα και νεροσωληνες βλεπε breda 930 Vinci και αλλα πολλα.τι αλλο να πω?

Τι να σου πω ρε ηλια?αυτες οι κανες δεν ξαναβγαινουν.περυσι το καλοκαίρι μιλουσα σε μαγαζατορα απ τα χανια ο οποιος ειχε ζητήσει απο αντιπρόσωπο της μπερετα να βγάλει οπλο οπως της σειρας 300 για ελλαδα και ο ανθρωπος έβαλε τα γελια.απάντησε οτι για να βγάλει η μπερετα τέτοιο οπλο παλι θα της κοστισουν κοντα στα 2000 τα υλικα και τους βλεπω να πουλανε 302 303 304 για 500+600 ευρω και να σκοτωνουν τις κανες για να παρουνε οπλα προβληματικα και νεροσωληνες βλεπε breda 930 Vinci και αλλα πολλα.τι αλλο να πω?
Τα είπες όλα συντεκνε!!!

Θες να σου πω και για μπενελι?βρες μια παλια με st ettiene κανη και σύγκρινε τη με οποια σημερινή θες.οι σημερινές θα κλαψουνε πικρα
Πλάκα κάνω για τις benelli....είχα benelli και προτίμησα την 302....

170€ πούλησα εγώ την δικιά μου απο την 390 71 πόντους 2 άστρα σταθερό. Κ πήρα καινούργια 71 πόντους 320€ μαζί με 2 τσοκ απο τον Αβραμίδη
Για καινούργια τζαμπα την πήρες.αποθεμα είχε?

Πλάκα κάνω για τις benelli....είχα benelli και προτίμησα την 302....
Βρε ας προτιμουσες και τη μπενελι.το θεμα ειναι οτι ετοιμαζεσαι να κανεις κατι που αργότερα θα μετανοιωσεις.για μενα ο Μάκης σου ειπε το πιο σωστο.κρατα τη κανη αστη στην άκρη για μια δυο φορες το χρονο και παρε μια αλλη με τσοκ αλλα οχι breda beretta ψαξε

Πεστα ρε ευρηπιδη που εχουν τρελαθει ολοι με το μαρκετηνκ εχουν ατερια και τα πουλαν τζαμπα για να παρουν νεροσοληνες οπος το πες και πιστςψε με ειναι πολοι οι νεροσοληνες οποις ξερει τετοια οπλα δεν τα αφηνει μα φυγουν εγω εχω αρχησει να πηηενω στα σταθερα τσοκ ασε που καθε τρεις και λιγο σε τρωει ο διαολος να αλαξεις τσοκ και σου φτενε ολλα και περναν τα πουλια απανω σου και εσυ ακομα βιδονεις

Βρε ας προτιμουσες και τη μπενελι.το θεμα ειναι οτι ετοιμαζεσαι να κανεις κατι που αργότερα θα μετανοιωσεις.για μενα ο Μάκης σου ειπε το πιο σωστο.κρατα τη κανη αστη στην άκρη για μια δυο φορες το χρονο και παρε μια αλλη με τσοκ αλλα οχι breda beretta ψαξε
Παντως Ευριπιδη και οι παλιές κάνες Breda φημιζόταν για τρομερές βλητικα..ειδικά αυτές με τα εξωτερικά τσοκ..

Πεστα ρε ευρηπιδη που εχουν τρελαθει ολοι με το μαρκετηνκ εχουν ατερια και τα πουλαν τζαμπα για να παρουν νεροσοληνες οπος το πες και πιστςψε με ειναι πολοι οι νεροσοληνες οποις ξερει τετοια οπλα δεν τα αφηνει μα φυγουν εγω εχω αρχησει να πηηενω στα σταθερα τσοκ ασε που καθε τρεις και λιγο σε τρωει ο διαολος να αλαξεις τσοκ και σου φτενε ολλα και περναν τα πουλια απανω σου και εσυ ακομα βιδονεις
Ετσι είναι ακριβως.μας εφαγε η μοδα

Συμφωνω απόλυτα! Ευτυχώς που δεν πούλησα την beretta a304 ,τότε που ήμουν ζεστός να τη δώσω..μου το έλεγες και εσυ και άλλοι να μη την δώσω..και μιλάμε για ολοκαίνουργιο όπλο..

Παντως Ευριπιδη και οι παλιές κάνες Breda φημιζόταν για τρομερές βλητικα..ειδικά αυτές με τα εξωτερικά τσοκ..
Γιαννη ναι αλλα πρόσφατα διαβαζα ενα άρθρο ιταλικό ακριβως γι αυτες τις κανες τ οποιο κατετασε στη πρωτη θέση αυτες τις κανες της μπερετα μετα ακολουθούσαν οι κανες της Φράνκι όταν ηταν Φράνκι και μετα της Μπρέντα η οποια κατα τον ιταλό αρθρογραφο έχανε απο τις υπόλοιπες για το λογο οτι ηταν η πιο ευάλωτη σε αλλαγές θερμοκρασιας.αυτά απο τους ιταλούς γιατι οι γνωσεις μου δεν ειναι και τοσο εμπλουτισμένες σ αυτές τις συγκρισεις

Συμφωνω απόλυτα! Ευτυχώς που δεν πούλησα την beretta a304 ,τότε που ήμουν ζεστός να τη δώσω..μου το έλεγες και εσυ και άλλοι να μη την δώσω..και μιλάμε για ολοκαίνουργιο όπλο..
Καλα εσυ θα εκανες πραγματικό έγκλημα γιατι τ οπλο ειναι ατουφεκιστο σχεδον

Γιανη τετοια ειχα με θαλαμη 70αρα και εκανα τη λαλακια τοτε που βρηκα την αλλη παλι 61 με εσωτερικα αλλα 76αρα την εδωσα και τωρα κακαλα καμια σχεση βλεπω και τι κανει η κανη της Α400 και την εστειλα για γαργαλημα μπαςκαι στρωσει για να δογμε οταν την παραλαβω...

Υπάρχει κάποιος που να έχει κυνηγήσει εντατικά κάποιο όπλο με παλιά κάννη breda 70mm θαλάμης και επίσης εντατικά κάποιο όπλο με κάννη optima, ας πούμε για δέκα χρόνια το καθένα και να μας εξηγήσει τι είναι αυτό που έκανε η παλιά κάννη και που δεν κάνει η καινούρια;

Status
Not open for further replies.
Back