Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το
Μερικές φορές δεν είναι μόνο ανάλογα με τα γούστα αλλά και με τον σωματότυπο. Αν εγώ που είμαι ένα και καθόλου επωμίσω καραμπίνα 76cm θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Κάπου είχα διαβάσει οτι ο Δε Στέφανης είπε σε κάποιον που επέμενε σε μεγάλο μήκος κάννης " δεν κοιτάς που είσαι μιά πιθαμή μου θέλεις και μακρύκαννο όπλο" . Κάποια αναλογία πρέπει να υπάρχει σχετικά με το ύψος και το μήκος της κάννης. Και μένα όλα μου τα δίκαννα είναι 71 cm αλλά μία καραμπίνα 66cm που είχα κάποτε μου ερχόταν μια χαρά. Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι λόγω μεγαλύτερου μήκους της βάσης στις καραμπίνες αντιστοιχούν 5cm κοντύτερα δίκαννα.
το επιβεβαιώνο το περιστατικο

Ο κύβος ερρίφθη!αποφάσισα να αγοράσω μια σύγχρονη καραμπίνα...με όλα τα καλούδια που αυτές υπόσχονται για κυνήγι και σκοπεύτηριο και αυτή είναι η breda 930i!

Άντε παίχτη όταν την πάρεις στα χέρια σου θα πάμε να την τουφεκίσουμε παρέα.

Καλορίζικο Ηλία,πολύ καλή η επιλογή σου !

Όχι που θα έλεγες κάτι άλλο ευτυχισμένε ιδιοκτήτη. :)

Ο κύβος ερρίφθη!αποφάσισα να αγοράσω μια σύγχρονη καραμπίνα...με όλα τα καλούδια που αυτές υπόσχονται για κυνήγι και σκοπεύτηριο και αυτή είναι η breda 930i!
Παει η fabarm σε επιασε κ εσενα το μαρκετινγκ think.yelling.

Νικόλα είδα φοβερά πράγματα από αυτό το όπλο

μη τα μαρτυράς βρε άσε να γίνει και κάποιος οικολόγος .sarcastic.

η τιμή που πήρε ο Ηλίας το όπλο δεν υπάρχει και δεν νομίζω να υπάρξει,,,λαχείο με όλη τη σημασία και σε κατάσταση βιτρίνας

Αι άι άι και το πρόβλημα παααααει.yel..καλοριζικη και καλοτουφεκη ευχομαι

Νικόλα είδα φοβερά πράγματα από αυτό το όπλο...συν ότι σκέφτομαι να έχω ένα όπλο για κυνήγι σκοπεύτηριο....θα δείξει!άσχετο αλλά xlr ο τουρης δεν έχει!
Λιακο σε πειραζω φιλε αμα σου αρεση κ το εχεις δοκημαση τα λογια ειναι περιτα τωρα για τους ελληνες αντιπρωσοπους τι να πει κανει .threat.
εγω παλι τι να σου πω δεν τα εχω βρει με τα αδρανιας βεβαια με το συγγεκριμενο σεν εχω ριζει πολυ ομως θα ηθελα να δω αν κανει κ αυτο το φορυβο τις αδρανιας το μονο αδρανια που μου εκατσε κ δε με ενοχλουσε ο θοριβος ειναι η Α5

Τελικά αυτός ο Παύλος είναι κακή επιροη
.sarcastic.
εγώ δεν ξέρω τίποτα,,,στη βαλίτσα το πήγα σκοπευτήριο και είπα κάντε το ότι θέλετε,,,μόνοι τους το έδεσαν μονοι τους το έριξαν μόνο τους το ξανα έβαλαν μέσα .sarcastic.
Άστα ήταν να μην την χαιδεψω...και να μην την ρίξω...τώρα την σκέφτομαι όλη την ώρα μέχρι να έρθει στα χέρια μου!

Status
Not open for further replies.
Back