Και εσύ με το καλό φίλε!την maxus,σωστά?Με το καλό Ηλία!! Σήμερα έδωσα και εγω τα χαρτια αστυνομία οπότε μάλλον αύριο πάμε για καπάρωμα![]()
Και εσύ με το καλό φίλε!την maxus,σωστά?Με το καλό Ηλία!! Σήμερα έδωσα και εγω τα χαρτια αστυνομία οπότε μάλλον αύριο πάμε για καπάρωμα![]()
Καλορίζικο λιακο πάντα κεντα !Ο κύβος ερρίφθη!αποφάσισα να αγοράσω μια σύγχρονη καραμπίνα...με όλα τα καλούδια που αυτές υπόσχονται για κυνήγι και σκοπεύτηριο και αυτή είναι η breda 930i!
Με το καλο Κωστα!Με το καλό Ηλία!! Σήμερα έδωσα και εγω τα χαρτια αστυνομία οπότε μάλλον αύριο πάμε για καπάρωμα![]()
Ο κύβος ερρίφθη!αποφάσισα να αγοράσω μια σύγχρονη καραμπίνα...με όλα τα καλούδια που αυτές υπόσχονται για κυνήγι και σκοπεύτηριο και αυτή είναι η breda 930i!
Αντε να τα πάρετε στα χέρια σας συντομα και εύχομαι να τα καταευχαριστηθείτε.Με το καλό Ηλία!! Σήμερα έδωσα και εγω τα χαρτια αστυνομία οπότε μάλλον αύριο πάμε για καπάρωμα![]()
Θα σ βγει καλο ρε φιλε?thinkΟ κύβος ερρίφθη!αποφάσισα να αγοράσω μια σύγχρονη καραμπίνα...με όλα τα καλούδια που αυτές υπόσχονται για κυνήγι και σκοπεύτηριο και αυτή είναι η breda 930i!
Θα σ βγει καλο ρε φιλε?think
δεν βλεπω να κυκλοφορανε πολλα απο δαυτα![]()
μυρωδιας μεγαλος!