Έχει έρθει, και από ότι έμαθα σημερα που πήρα και εκλεισα την δικιά μου ο Καρασαβιδης Θεσαλονικη έχει μια σίγουρα.... τιμή δεν ξέρω γιατι δεν με ενδιέφερεΚαλημέρα! Μήπως ξέρετε ποτε θα έρθει maxus gold black στην Ελλάδα και σε τι τιμή περίπου?
Πανεμορφη η ρουυυυυφιανα!!!
Γιάννη το δοκίμασα το όπλο πριν το πάρω.....εντωμεταξυ....μόνο στην Ελλάδα έχουν αναφερθεί προβλήματα!Κώστα ,Ηλία με το καλό να πάρετε τα νέα σας όπλα! Πολυ καλές επιλογές και οι δυο.η Breda 930 έχει κάποια θέματα,αλλα ποια σύγχρονα όπλα δεν έχουν θέματα.θεμα τύχης ειναι τελικά.
Δεν θα έχεις τότε κανένα θέμα πιστεύω.εδω τα προβλήματα που είχε ενα παιδί ξεκίνησαν απο την αρχή που την πήρε..και απο ότι βλέπω και σε αλλα απο την αρχή ξεκινούν αν υπάρχει κάποιο θέμα..ειναι πολυ ωραίο όπλο.Γιάννη το δοκίμασα το όπλο πριν το πάρω.....εντωμεταξυ....μόνο στην Ελλάδα έχουν αναφερθεί προβλήματα!
Γιάννη θέλω να ελπίζω πως θα πάνε όλα καλά!Δεν θα έχεις τότε κανένα θέμα πιστεύω.εδω τα προβλήματα που είχε ενα παιδί ξεκίνησαν απο την αρχή που την πήρε..και απο ότι βλέπω και σε αλλα απο την αρχή ξεκινούν αν υπάρχει κάποιο θέμα..ειναι πολυ ωραίο όπλο.
Έχουμε ρίξει με το παιδί που την έχει εδώ μερικές πουλες δίπλα-δίπλα και έκανε τρομερά σπασίματα..μάλιστα τον ρώτησα τι τσοκ έχει στο τέλος μιας πουλάς ,και μου είχε πει 4 άστρα..
ΦυσικάΧαίρεται,
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα S/P 76εκ για καρτέρι, μάλλον προς 686 silver pigeon κατευθυνόμουν ή browning. Στο ψάξιμο μου έτυχε μία περίπτωση 690 sporting σε αρκετά καλή τιμή. Απευθύνομαι σε συνάδελφους που έχουν εμπειρία από όπλα sporting, πιστεύετε ότι αξίζει να το αγοράσω σαν κυνηγετικό και μόνο;
Ανδρέας
Φυσικά!εξαιρετική κίνηση!Χαίρεται,
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα S/P 76εκ για καρτέρι, μάλλον προς 686 silver pigeon κατευθυνόμουν ή browning. Στο ψάξιμο μου έτυχε μία περίπτωση 690 sporting σε αρκετά καλή τιμή. Απευθύνομαι σε συνάδελφους που έχουν εμπειρία από όπλα sporting, πιστεύετε ότι αξίζει να το αγοράσω σαν κυνηγετικό και μόνο;
Ανδρέας