Tolis SBE1
Banned
Πλάκα κάνεις.....αποφάσισε κοτζαμ brow να την βγάλει Τουρκία?????
Φιλέ Winchester δεν ειπες η sxp τουρκία βγαινει μαζι με τν impala plus απ όσο ξέρω μπωρει να κάνω και λάθος
Πλάκα κάνεις.....αποφάσισε κοτζαμ brow να την βγάλει Τουρκία?????
Νομίζω σε 76 όχι .Για την 870 σκέφτομαι απλά δεν ξερω αν βγαινει σε 76 πόντους
Με τσοκακια η ειναι φουλΑμερηκη υπαρχει κανη 76 για 870 εχω αγωρασει μια περυπου στα 200 $ αρα θα πρεπει να υπαρχει και εδω εκτος αν δεν την κανουν εισαγωγη
Τολη σκεφτεσαι να αγορασεις μια Remi;Και οταν βρω ρεμι 1100 θα προτιμησω μια 25-30 ετών πολυ καλητερες ποιτηκα
Μην το κουράζεις πάρε Benelli που τα έχει όλα.....Winchester εχω την Defender την κοντη πολυ καλο οπλο αλλα ήθελα μια με 66 η 71 πόντους με τσοκακια
Προφανώς δεν είναι στα μέτρα σου...εγώ έριχνα τα 6 πιο γρήγορα από ημιαυτόματη..όταν δεν μπλοκαρεΜην το κουράζεις πάρε Benelli που τα έχει όλα.....![]()
Καλά καλά εντάξει θεν έχει 76 πόντους που θέλεις.
Ωραία τα αστεία αλλά....
Εγώ έχω μια παλιά Maverick του πατέρα μου και το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγόραζα επαναληπτική χωρίς κάποιο σύστημα απορρόφησης όπως το πχ. Comfort. Ένας φίλος έχει Benelli επαναληπτική και την λατρεύει.
Όχι, την μεγαλύτερη διάτρηση την είχε η 303. Δεν έγραψα την μεγαλύτερη διάτρηση, έγραψα τα περισσότερα σκάγια. Με απλά λόγια το όπλο που έβαλε τα περισσότερα σκάγια, πιο βαθιά από τα υπόλοιπα, ήταν με διευρυμένο αυλό.Γιωργο νομιζω ότι η brenda δεν ειχε την μεγαλύτερη διατρηση???
Στην Ελλάδα δεν θα βρεις 76 . Μέχρι πριν λίγα χρόνια μέχρι 71 έφερναν . Ρώτησε όμως καλού κακούΑμερηκη υπαρχει κανη 76 για 870 εχω αγωρασει μια περυπου στα 200 $ αρα θα πρεπει να υπαρχει και εδω εκτος αν δεν την κανουν εισαγωγη
Μια παραδοσιακη 1100 σε λογηκη τιμή πολυ θα θέλα 76 full chokeΤολη σκεφτεσαι να αγορασεις μια Remi;
αυτές είναι τιμές ρε παιδιά όχι με τους ιταλιανους μας έχουνε τρελανει με τα 600+Αμερηκη υπαρχει κανη 76 για 870 εχω αγωρασει μια περυπου στα 200 $ αρα θα πρεπει να υπαρχει και εδω εκτος αν δεν την κανουν εισαγωγη
Φτιαξε το φυσιγγακι και θα βαρας με 4* μαμα.Αστα τα φουλ τσοκ!!Μια παραδοσιακη 1100 σε λογηκη τιμή πολυ θα θέλα 76 full choke
Γιατί παίρνεις Αμερικάνικο εδώ στα 200 €, όλα τα όπλα είναι υπερκοστολογημενα εδώ και ανεξάρτητα από χώρα προέλευσης.αυτές είναι τιμές ρε παιδιά όχι με τους ιταλιανους μας έχουνε τρελανει με τα 600+
Με το φυσιγγακι που πρωτηνες άνετα κεραυνοβωλω και καπρο γτ έχουμε καπιες συναντήσεις στο βουνό που παραδιπλα μας κυνιγανε γουρουναδες αλλά δεν ενωχλουμε κυνιγι αλλωνωνΦτιαξε το φυσιγγακι και θα βαρας με 4* μαμα.Αστα τα φουλ τσοκ!!
Benelli M2 vs H368Fabarm 36μ ντεμι τσοκ 7,5No 34gr σε τηλεφωνικο καταλογο η Fabarm περασε 48σελιδες βαθυτερα με 12 σκαγια.Αποτελεσμα δοκιμης επι πεντε και σας το προσφερω.Όχι, την μεγαλύτερη διάτρηση την είχε η 303. Δεν έγραψα την μεγαλύτερη διάτρηση, έγραψα τα περισσότερα σκάγια. Με απλά λόγια το όπλο που έβαλε τα περισσότερα σκάγια, πιο βαθιά από τα υπόλοιπα, ήταν με διευρυμένο αυλό.
Οταν πέσουν τα βρωμοπεριστερα εκοινα τα μπλε ξερετε θα σας περιμενω γέροι να μαστε αλλά δε θέλω δεντραδες ξέρετε αυτούς που καθοντε απο κάτω για καθιστες και μετά μιλάνε για βλητηκη υπεροχη δίκη τους και του οπλου τους χαχα και δε το λέω για συμφορουμιστες για γνωστούς μου το λέω που τους βλεπωΜε το φυσιγγακι που πρωτηνες άνετα κεραυνοβωλω και καπρο γτ έχουμε καπιες συναντήσεις στο βουνό που παραδιπλα μας κυνιγανε γουρουναδες αλλά δεν ενωχλουμε κυνιγι αλλωνων