Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει άμεσα η αλλαγή... ειδικά εαν ψαχτω για 76cm κάνες οπως μου πρότειναν ο Σταύρος και ο Ηλίας , αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αναζήτηση... θα ρίξω στο σκοπευτήριο με το 76αρι και θα το δω το οπλο πως βγαίνει πανω μου ...
Το δικό μου 525 ειναι όντως σε άριστη κατάσταση και θα ψάξω για αντίστοιχης κατάστασης 682 ...δεν εννοώ απο θέμα αντοχής, αυτό το θεωρώ δεδομένο , αλλά κυρίως απο θέμα εμφάνισης...

Δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει άμεσα η αλλαγή... ειδικά εαν ψαχτω για 76cm κάνες οπως μου πρότειναν ο Σταύρος και ο Ηλίας , αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αναζήτηση... θα ρίξω στο σκοπευτήριο με το 76αρι και θα το δω το οπλο πως βγαίνει πανω μου ...
Το δικό μου 525 ειναι όντως σε άριστη κατάσταση και θα ψάξω για αντίστοιχης κατάστασης 682 ...δεν εννοώ απο θέμα αντοχής, αυτό το θεωρώ δεδομένο , αλλά κυρίως απο θέμα εμφάνισης...
Μένιο ένα σκοπευτικο όπλο σπάνια υστερεί από θέμα εξωτερικής εμφάνισης...αυτά τα όπλα αντέχουν στον χρόνο και στην χρήση γιατί το σέρβις του είναι πολύ εύκολο ώστε να μπορεί να το κάνει και ένας από μας άμα έχει λίγες παραπάνω γνώσεις!Το θέμα 76αρες καννες θεωρώ θα σε δυσκολέψει αρκετά δεν κυκλοφορούν και πολλά όπλα και δύσκολα πωλούνται κιολας!Συμφωνω σε όλα όσα σου είπε ο αρις απλά δεν τα έγραψα για να μην φανώ προκατηλημενος επειδή κατέχω το εν λόγω όπλο!

Δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει άμεσα η αλλαγή... ειδικά εαν ψαχτω για 76cm κάνες

Παιξε κ κανενα τζοκερ πατριδα γιατι το να το πιασεις ειναι πιο πιθανο απο το να βρεις 682 με 76αρες... Εχω καποτε περιμενα 6 μηνες αλλα δεν βρηκα πουθενα περα φυσικα απο Trapοτουφεκα, θελει πολυ τυχη....

Αν το βρεις που δύσκολο είναι, εννοείται είναι μια κατηγορία επάνω. Άλλωστε και η τιμή τους είχε μεγάλη διαφορά ως καινούρια...Μιλάμε για το 682 κι όχι για το 686 που ήταν ίδια κατηγορία με το 525.

Με τρώει εδώ και καιρό να αλλάξω το 525 που εχω με ενα 682 sporting ....μεταχειρισμένο εννοείται πληρονοντας την όποια διαφορά .... Δεν μου φταίει τίποτα το Bro αλλά το 682 μου αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά και νομίζω οτι ειναι μια κατηγορία παραπάνω ... εννοείται με ρυθμιζόμενο κοντάκι κλπ ...
Απο την άλλη λέω στον εαυτό μου δεν κάθεσαι στα αυγά σου, μια χαρά δικαννάκι εχεις, που να ψαχνεις πάλι μέτρα τσοκ κλπ ...
Τους μονούς μήνες λέω έτσι και τους ζυγούς αλλιώς χαχα :D:D
Τι λέτε , αξίζει τον κόπο η αλλαγή ?
Τιποτα δεν εχει μεγαλυτερη αξια στην ζωη, απο το να κανεις ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.
Μην σκεπτεσαι τιποτα αλλο, προχωρα!!!

Γενικά πάντως στο βωμό του κέρδους άρχισαν και οι οπλοβιομηχανιες να αλεθουν τα παντα 15 μοντέλα η καθεμία,άλλο για τσίχλα άλλο για μπεκατσα άλλο για φάσσα.Περνουν τα εντόσθια από το ένα τα βάζουν στο άλλο βγάζουν κάθε χρόνο και κάνα δύο επετειακά. Και που, καταλήγουμαι να λέμε βρες καμία 302 σε καλή κατάσταση, βρες καμία με κάννη σεντετιεν, κτλ.Βρες κάνα 682.Και οι περισσότεροι μαζί και γω αυτά τα όπλα είχαμε και τα πουλήσαμε για τα κικ οφ τα φτιασιδωματα αλλά η ουσία είναι ότι τα πραγματικά όπλα και οι γνώστες τα φυλάνε και τα προσέχουν σαν θησαυρό. Γιατί αυτά τους έχουν χαρίσει συγκινήσεις που δεν μπορούν να προσφέρουν οπλα εκατονταπλασιας αξιας

Status
Not open for further replies.
Back