Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αυτο πιστευω και εγω φιλε μου, οτι εκτος του οτι ειναι μπελας, αν ο αλλος μπει μεσα στο σπιτι σου και σε δει με την καραμπινα, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει.

Παντως θα ηθελα να διαβασω μερικες γνωμες..
Σαν όπλο μια χαρά όπλο είναι για τα χρήματα του!

Αυτο πιστευω και εγω φιλε μου, οτι εκτος του οτι ειναι μπελας, αν ο αλλος μπει μεσα στο σπιτι σου και σε δει με την καραμπινα, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει.

Παντως θα ηθελα να διαβασω μερικες γνωμες..
Εκτός και προλάβει να δει μόνο την λάμψη

Μην ονειρεύεστε οπλοχρησία σε εισβολέα στο σπίτι. Δεν υπάρχει η περίπτωση να την βγάλει κανείς καθαρή με το νόμο για να μην μιλήσω για την συνείδηση σε περίπτωση απώλειας ανθρώπινης ζωής. Για το χαβαλέ και για σκοποβολή είναι μια χαρά. Κοίτα και για maverick που είναι φθηνά και δοκιμασμένα όπλα.

Θα μας κάνει ο Παύλος να πάρουμε Fabarm στο τέλος όλοι .
Και πολύ καλά θα σας κάνει......yel..yel..yel.
σε ευχαριστώ Αλέξανδρε,,,,και να το δεις και να το ρίξεις !
Παυλάρα όπως είπαμε...... .my man.
Χούφτωμα και ρίξιμο στα 20€.....sarcastic..sarcastic..sarcastic. μη ξεχνιέσαι......big smile.

Stoeger χραπα χρουπα για το σπιτι μονο, εχει κανεις καποια γνωμη>?
Πέρνεις ένα baikal πλάγιο φτηνο...πας το κόβεις 52 ποντους.....και είσαι γάτα!!!! για μένα να ρίχνεις καοτσουκ...δεν τον σκοτώνεις κ τον διαχειρίζεσαι όπως θες....απ το να τον παραδώσεις μεχρι να τον πετάξεις στον βάλτο!!

Η αμυνα στο σπιτι ειναι γενικα ενα διφορουμενο θεμα βασει νομοθεσιας..για μενα παρε να νιωθεις εσυ σιγουρια αλλα αν χτυπα ξυλο ερθει η ωρα να το στρεψεις πανω σε διαρρηκτη 90% θα δειλιασεις..ειναι αλλο πραμα να στρεφεις οπλο σε θηραμα και αλλο σε ανθρωπο πιστεψεμε..αλλα καοτσουκ αν ριξεις πας κατηγορουμενος για επικινδυνη σωματικη βλαβη και παρανομη οπλοχρησια ή αν ριξεις κανονικα ενδεχεται να πας και για ανθρωποκτονια απο προθεση..το μονο ελαφρυντικο ειναι η αμυνα που αντε να το στοιχειοθετησεις..απο εκει και περα ο καθενας οπως νομιζει πρατει για να νιωθει οτι ειναι σφαλης ελπιζωνρας να μην ερθει εκεινη η κακια στιγμη..και στο λεω εγω που σπιτι μου εχω 3 κυνηγετικα και ενα πιστολι 9mm

Δυστηχως το κυνηγετικο οπλο εχει γινει κ οπλο αυτοαμυνας..αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα κ ειδικα σε ορισμενες περιοχες δεν μπορει να γινει διαφορετικα..και καλο ειναι να γνωριζουν κ οι γυρω οτι το ταδε σπιτι εχει οπλο μεσα...καποιος που θελει να κανει μπουκα δεν θα το ρισκαρει εφοσον ξερει οτι ο ιδιοκτητης ειναι μεσα(αν ειναι να συμβει καλυτερα να ειναι αδειο το σπιτι για πολλους λογους..)αλλα κ οι νομοι ειναι για γελια..σαν να σου λενε καλυτερα ασε το σπιτι σου ξεκλειδωτο να μπει να σου παρει οτι θελει κ να φυγει ανενοχλητος..μπηκε καποιος νυχτα μεσα μεσα στην αυλη σου να σε κλεψει κ επεσε μεσα στο πηγαδι κυνηγανε εσενα μετα γιατι δεν το ειχες σκεπασει καλα......
Τελοσπαντων........οι επιλογη σου για χραπα χρουπα ειναι το ιδανικο οπλο για αυτο το σκοπο κ εχει μονο πλεονεκτηματα..αφου ψαχνεις για κατι κ οικονομικο (και δοκιμασμενο στην προκειμενη..)βρες μια μεταχειρισμενη mossberg 500 που κατα καιρους υπαρχουν σε καλες τιμες και ευχομαι να μην την χρησιμοποιηθει ποτε για αυτο το σκοπο..

Καλύτερα να μην βρεθεί κανένας σε αυτό το δίλημμα ,ίσως όμως μια ντουφέκια στον αέρα να καταφέρει να διώξει τον επίδοξο κλέφτη ,αλλά και αυτό είναι ρίσκο γιατί δεν ξέρεις αν είναι οπλισμένος και ανταποδώσει..

πλέον υπάρχει το δεδικασμένο της Κορίνθου.
αλλά όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί , καλλίτερα να μην βρεθούμε ποτέ σε αυτή την περίπτωση.
Οπως και της Παιανιας....αν θυμαμαι καλα το 2012!! Κ η δικαιοσυνη θελω να πιστευω δεν ειναι τυφλη! Προς Θεου δεν επικροτω αυτες τις πραξεις απλα σκεφτομαι καμια φορα οτι να μπει κανεις κ να κλεψει ολο το σπιτι - υλικα αγαθα ειναι λιγο το κακο, το χειροτερο θα ειναι να προβει σε αλλες πραξεις που δεν διορθωνονται!!

Stoeger χραπα χρουπα για το σπιτι μονο, εχει κανεις καποια γνωμη>?
ενημερωσου για σεναρια αυτοαμυνας για το σπιτι,κ πως μπορεις να προφυλαξεις περιουσια κ οικογενια για αρχη κ ασε το οπλο,το οπλο αν δεν ξερεις να το χρησημοποιεις σε τετειες καταστασεις κατα πασα πιθανουιτα θα σου γυρισει μπουμεραν

Status
Not open for further replies.
Back