Σε ευχριστω φιλε.ναι ταιριάζει το σπείρωμα Παναγιώτη, tribore hp και στα δύο όπλα
Εγω που ειμαι απο μακρυα λιγο το αναψυκτικο δωρεαν;έχουμε και έξοδα Κώστα,κάπως πρέπει να την βγάλουμε
Σωστοοόςς.....Κι εγώ μαζί σου....!!έχουμε και έξοδα Κώστα,κάπως πρέπει να την βγάλουμε
Ελα να σου δώσω ένα σοβαρό όπλο να κυνηγήσεις για φέτος .ελα να σου δωσω την sx3
Α οκ . Γιατί σήμερα έκανα με την 1100 και την Breda Astro . 186 σκάγια η 1100 και 170 η Astro .με mod . Καμία δεν ποιανει την V3 . Αλλά , όχι τα 241 της V3 ήταν τρομερή ντουφεκια ....Δεν καταλαβες την παρατηρηση μου.Δεν ζητησα να ξανασυγκρινεις τα δυο οπλα αλλα να δεις μεμονομενα την αποδοση της Α5 με τα ιδια φυσιγγια και μετρα του Παυλου για να δεις την αντικειμενικη διαφορα με την βελτιωμενη του Παυλου.Γιαυτο και ειπα μετα το ταξιδι για Ραφηνα.
πιο πιο θα μου δοσεις?βαζω μπροστα κ σε 10 λεπτα ειμαι εκειΕλα να σου δώσω ένα σοβαρό όπλο να κυνηγήσεις για φέτος .
Θα μας κάνει ο Παύλος να πάρουμε Fabarm στο τέλος όλοι .
Παύλο πριν χρόνια πήρα μια 368 να κυνηγήσω τσίχλες ένα απόγευμα από ένα φίλο . Είχα ενθουσιαστεί πολύ με την απόδοση της . Πάντα στο μυαλό μου όμως είχα της εμπλοκές που έκαναν παλιά , όταν της έφερνε άλλος εισαγωγέας που δεν υποστήριζε κι πολύ το όπλο μετά την πώληση κι δέν πήρα γ αυτό τον λόγο . Αν επερνα τώρα σίγουρα θα κοιτούσα την XLR . Η L4S δεν με ενθουσιάζει σχεδιαστικά . Η XLR είναι πολύ ποιο προσεγμένη κατασκευή πιστεύω (στα μάτια τα δικά μου βέβαια ) .έχεις πολύ καλή συλλογή Νικόλα,,,αξίζει μια θέση και στην Fabarm πιστεύω !
Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς εύχομαι !με κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler
Με το καλό Παύλο!!!με κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler Παναγιώτη
το σκεφτόμουν και για την V3 αλλά θα έρθουν όπλα κατα πάσα πιθανότητα προς Χριστούγεννα αν ευαισθητοποιηθεί ο εισαγωγέας,θα ήμουν στο όριο με την άδεια αγοράς γιατί την έχω στα χέρια μου και αν δεν φέρει όπλα τότε θα έπρεπε να πάω πάλι από την αρχή στην καλύτερη και με χάλια διάθεση οπότε το ακύρωσα
είμαι ήδη ευχαριστημένος κάτοχος Fabarm,μου αρέσει πολύ η τουφεκιά της και το πόσο γλυκιά είναι στην ανάκρουση,η XLR είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών,είναι στα κιλά που έχω θέσει σαν όριο για πλαστικό σε 76 κάννη συν όλα τα υπόλοιπα που είχα περιγράψει σε κάποιο μήνυμα πιο πίσω
Τι να το κανείς ρε πανό το όπλο στο σπίτι,μπελάς είναι για μενα,σαν όπλο μια χαρά είναι!Stoeger χραπα χρουπα για το σπιτι μονο, εχει κανεις καποια γνωμη>?
Αυτο πιστευω και εγω φιλε μου, οτι εκτος του οτι ειναι μπελας, αν ο αλλος μπει μεσα στο σπιτι σου και σε δει με την καραμπινα, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει.Τι να το κανείς ρε πανό το όπλο στο σπίτι,μπελάς είναι για μενα,σαν όπλο μια χαρά είναι!