ελα να σου δωσω την sx3Δεν νομίζω. Αλλά ένα τηλ στον Γιώργο θα μου λύσει πολλές απορίες. Ηρθε ο καιρός για κυνήγι κι δεν έχουμε όπλο.
ελα να σου δωσω την sx3Δεν νομίζω. Αλλά ένα τηλ στον Γιώργο θα μου λύσει πολλές απορίες. Ηρθε ο καιρός για κυνήγι κι δεν έχουμε όπλο.
Αστειεύτηκα βρε90 άρα κάνη .... δεν βρίσκω κανένα λόγο να υπάρχει σε όπλο . Τώρα ο Παύλος ξέρει αν πρέπει να πάρει V3 pro η XLR . Και τα δυο αξίζουν πάντως πιστεύω .
Μεγες παυλο καλοντουφεκο..οπλο και καννη που τα βαζει ανετα με τα αμερικανοβελγηκα...ειναι ερωταςευχαριστώ Ευριπίδη,ελπίζω αρχές της επόμενης εβδομάδας να το έχω στα χέρια μου !
Ωραία!! Πάνω δε θα μείνει τιποταΑυτή ναι με την cerakote,υπερηψωμενη είναι 11x8
Σε 76εκ θα την παρω
Οχι δεν τα βάζει και δεν είναι κακό. Εμένα και άλλους μας τα παίρνουν απ τα χέρια κάτι φαμπαρμιαριδεςΜεγες παυλο καλοντουφεκο..οπλο και καννη που τα βαζει ανετα με τα αμερικανοβελγηκα...ειναι ερωτας
Με το καλό Παύλο,σίγουρα θα την ευχαριστηθείς!με κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler Παναγιώτη
το σκεφτόμουν και για την V3 αλλά θα έρθουν όπλα κατα πάσα πιθανότητα προς Χριστούγεννα αν ευαισθητοποιηθεί ο εισαγωγέας,θα ήμουν στο όριο με την άδεια αγοράς γιατί την έχω στα χέρια μου και αν δεν φέρει όπλα τότε θα έπρεπε να πάω πάλι από την αρχή στην καλύτερη και με χάλια διάθεση οπότε το ακύρωσα
είμαι ήδη ευχαριστημένος κάτοχος Fabarm,μου αρέσει πολύ η τουφεκιά της και το πόσο γλυκιά είναι στην ανάκρουση,η XLR είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών,είναι στα κιλά που έχω θέσει σαν όριο για πλαστικό σε 76 κάννη συν όλα τα υπόλοιπα που είχα περιγράψει σε κάποιο μήνυμα πιο πίσω
Δεν καταλαβες την παρατηρηση μου.Δεν ζητησα να ξανασυγκρινεις τα δυο οπλα αλλα να δεις μεμονομενα την αποδοση της Α5 με τα ιδια φυσιγγια και μετρα του Παυλου για να δεις την αντικειμενικη διαφορα με την βελτιωμενη του Παυλου.Γιαυτο και ειπα μετα το ταξιδι για Ραφηνα.Pit, και η V3 με τα ίδια φυσίγγια έριχνε . Κι μαμά κάνη είχε . Κι μαμά τσοκ Mod έβαλε 60 σκάγια παραπάνω ...
Οχι δεν τα βάζει και δεν είναι κακό. Εμένα και άλλους μας τα παίρνουν απ τα χέρια κάτι φαμπαρμιαριδες
Ολοι το ξερουν και το εχουν ζησει οι ιδιοι η απο τους διπλανους τους οπως λεει ο φιλος Μαριος αλλα οι περισσοτεροι σφυριζουν αδιαφορα διοτι τον ειχαν απο παλαια σαν τον φτωχο συγγενη στην Ιταλια τον Fabarm.Ελα ομως που ο χρονος ειναι και γιατρος αλλα δικαιος που ερχεται καποια στιγμη που δικαιωνει τα παντα.Μην κανεις ουτε ενα βημα πισω και θελω να μου πεις εαν τα Kicks για την L4S που εχεις κανουν για την XLR.Για να σας δείξουν πως σκοτώνουν τα Fabarm μάλλον
εγώ δε θέλω να μου πεις εντυπώσεις όταν την πάρεις.ευχαριστώ Ευριπίδη,ελπίζω αρχές της επόμενης εβδομάδας να το έχω στα χέρια μου !
Η σκοπευτικη της γραμμή είναι έρωτας.Παύλο αυτή με την βαφή στην βάση εννοείς. Μου εδοσε την εντύπωση ότι η ρίγα της είναι ελαφρώς πιο υπερυψωμένη από τα άλλα μοντέλα. Με το καλό! 71?
Ε ρε έχει να πάει το 20 ευρώ συννεφοφτιάχνω τιμοκατάλογο Σταύρο του στυλ.......
-οφθαλμόλουτρο €5
-χούφτωμα €10
-χούφτωμα και ρίξιμο €20
και πάει λέγοντας
Έβγαλες ήδη 2 kicksφτιάχνω τιμοκατάλογο Σταύρο του στυλ.......
-οφθαλμόλουτρο €5
-χούφτωμα €10
-χούφτωμα και ρίξιμο €20
και πάει λέγοντας
φτιάχνω τιμοκατάλογο Σταύρο του στυλ.......
-οφθαλμόλουτρο €5
-χούφτωμα €10
-χούφτωμα και ρίξιμο €20
και πάει λέγοντας
Τα φυσίγγια του επόμενου μήνα για το σκοπευτήριο...Έβγαλες ήδη 2 kicks