Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν μπορέσω το απόγευμα θα κάνω δοκιμές να δούμε . V3 vs A5 . Ελπίζω να έχω κανα 34 γρ ....αλλιώς με 36 . Έχει κι συννεφιά σήμερα δεν έχει τόσο ζέστη πιστεύω
Απόγευμα, άρα πολύ ζέστη (εδώ Θεσσαλονίκη έχει 35 βαθμούς) , με 36 γρ ... ωχ , καλή δύναμη.

για εμένα το swing και η αίσθηση στιβαρότητας ( δεν μιλάω για ποιότητα αν αυτό εννοείτε,αλίμονο αν δεν είχε ποιότητα ) συγκεκριμένα στην L4S έχει να κάνει καθαρά με το βάρος του όπλου,,είναι ελαφρύ γενικά όπλο και πολύ ζυγισμένο,,αν έχεις συνηθίσει στα βαριά όπλα λογικό να φευγεις αρκετά στο swing,θέλει συνήθεια και εγώ το πάλεψα στην αρχή ερχόμενος από βαριά όπλα 3460/3670 αλλά αν το βρείς το ελαφρύ κάνεις παπάδες

για εμένα το swing και η αίσθηση στιβαρότητας ( δεν μιλάω για ποιότητα αν αυτό εννοείτε,αλίμονο αν δεν είχε ποιότητα ) συγκεκριμένα στην L4S έχει να κάνει καθαρά με το βάρος του όπλου,,είναι ελαφρύ γενικά όπλο και πολύ ζυγισμένο,,αν έχεις συνηθίσει στα βαριά όπλα λογικό να φευγεις αρκετά στο swing,θέλει συνήθεια και εγώ το πάλεψα στην αρχή ερχόμενος από βαριά όπλα 3460/3670 αλλά αν το βρείς το ελαφρύ κάνεις παπάδες
Συμφωνώ απόλυτα με Παυλο

Όταν πήγα από τις γριές α5 και 1100 στα ελαφριά πήγε το νταούλι σύννεφο! Μετά το βρίσκεις σιγά σιγά.

άντε τέτοια λέγε τώρα Τόλη και εκεί που είμαι ψημμένος και περιμένω την Remi V3 Pro να με πάρει η κατρακύλα και να πάω στην XLR5 Waterfowler

ρε θα σας στείλω τρελάδικο εγώ δεν σας το είπα ; .sarcastic.
Η φουλ max κυκλοφορεί με 90αρα κάννη... Τρέλανε μας!

με κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler Παναγιώτη

το σκεφτόμουν και για την V3 αλλά θα έρθουν όπλα κατα πάσα πιθανότητα προς Χριστούγεννα αν ευαισθητοποιηθεί ο εισαγωγέας,θα ήμουν στο όριο με την άδεια αγοράς γιατί την έχω στα χέρια μου και αν δεν φέρει όπλα τότε θα έπρεπε να πάω πάλι από την αρχή στην καλύτερη και με χάλια διάθεση οπότε το ακύρωσα

είμαι ήδη ευχαριστημένος κάτοχος Fabarm,μου αρέσει πολύ η τουφεκιά της και το πόσο γλυκιά είναι στην ανάκρουση,η XLR είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών,είναι στα κιλά που έχω θέσει σαν όριο για πλαστικό σε 76 κάννη συν όλα τα υπόλοιπα που είχα περιγράψει σε κάποιο μήνυμα πιο πίσω

Last edited:
ο κύβος ερρίφθη Μάριε ;) περιμένω τον άνθρωπο να ετοιμαστούν τα χαρτιά του να γίνει η μεταβίβαση και να προχωρήσω και εγώ στην αγορά μου,,,όπλα ήρθαν ;)
Ότι πρέπει να το εγκαινιάσεις στην έναρξη! Με το καλό!

με κέρδισε το Fabarm XLR5 Waterfowler Παναγιώτη

το σκεφτόμουν και για την V3 αλλά θα έρθουν όπλα κατα πάσα πιθανότητα προς Χριστούγεννα αν ευαισθητοποιηθεί ο εισαγωγέας,θα ήμουν στο όριο με την άδεια αγοράς γιατί την έχω στα χέρια μου και αν δεν φέρει όπλα τότε θα έπρεπε να πάω πάλι από την αρχή στην καλύτερη και με χάλια διάθεση οπότε το ακύρωσα

είμαι ήδη ευχαριστημένος κάτοχος Fabarm,μου αρέσει πολύ η τουφεκιά της και το πόσο γλυκιά είναι στην ανάκρουση,η XLR είναι δοκιμασμένη επί σειρά ετών,είναι στα κιλά που έχω θέσει σαν όριο για πλαστικό σε 76 κάννη συν όλα τα υπόλοιπα που είχα περιγράψει σε κάποιο μήνυμα πιο πίσω
Aκου λοιπον τωρα για να σου περασω μια συνομιλια που ειχα τελευταια αναζητωντας πληροφοριες για την αγορα που ειχες θεσει ως επιλογες τα δυο οπλα την Βερεττα και την Φαμπαρμ.Καταληκτικα της κουβεντας εφοσον αναλυσαμε τα υπερ και τα κατα και γνωριζοντας οτι εζησα 14 χρονια με την Η 368 ο συνομηλητης μου λεει :Παναγιωτη εσυ που εχεις ζησει την τουφεκια της Φαμπαρμ να επιλεξεις την Φαμπαρμ διοτι καλο, πυροβολο οπως το αποκαλεσε τον Βερεττα το Plus αλλα δεν το εχουμε αποτυπωμενο στα ισια και εαν κατσει αλλιως θα στεναχωρηθεις .Παρε τηλεφωνο να σου πω εαν θελεις τις λεπτομερειες .Παντως με το καλο να το παρεις και ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει την καλιτερη επιλογη σε ολα τα σημεια που γνωριζεις οτι εγω προσωπικα λαμβανω σοβαρα και αλλες παραμετρους πολυ σοβαρες οπως και η αντιπροσωπια της εταιρειας αυτης εδω στην Ελλαδα.Με το καλο.

Σήμερα είχε πολύ ζέστη αλλά κατά της 6:30 έριξε γερή βροχή . Ευκαιρία λοιπόν για το τεστ που λέγαμε . Α5 vs V3 . Το έκανα στα 36 μέτρα . Τα τσοκ για την Α5 είναι Mod clarsons και Kicks IC smoke. Για την V3 τα τσοκ είναι Mod μαμά , IC Seminole και anaconda mid . Φυσίγγια 34γρ B&P . Αποτέλεσμα .... η Α5 ούτε καν πλησιάζει την V3 . Το mod της μαμά remi έβαλε τα περισσότερα σκάγια στην διάμετρο των 75cm.

αναμενόμενο Νίκο τις περίμενα αυτές τις τουφεκιές,θέλει δουλειά η κάννη της Α5,δεν ξέρω τί έχουν κάνει εκεί στην Browning πάντως Maxus δεν θα γίνει,κρίμα γιατί είναι από τα ωραιότερα όπλα της αγοράς

η Remington σίγουρα πολύ καλύτερη αλλά είναι αυτό που είχα δει προσωπικά από δύο όπλα και αναφέρει εδώ , πώς με εμπορικά φυσίγγια (ακόμα και στην περίπτωση σου με 2 αφτερ ) δεν είναι αυτό που βλέπουμε και παρουσιάζει ο Τόλης με ιδιογόμωση με ραμμένο φυσίγγι όπως το θέλει να αποδώσει

Status
Not open for further replies.
Back