Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
στην Αμερική δεν νομίζω να μπορεί να περάσει σε πωλήσεις κάποια άλλη εταιρεία την Benelli,,δύσκολο εώς ακατόρθωτο μου ακούγεται το Browning Winchester

όλα τους τα κυνήγια τα κάνουν με αδράνεια ως επί το πλείστον για την απλότητα συντήρηση,εδώ καλά καλά remi δεν αγοράζουν ή μάλλον να το πω καλύτερα δεν επιλέγουν που είναι και "ντόπιο" προιόν

στην Αμερική δεν νομίζω να μπορεί να περάσει σε πωλήσεις κάποια άλλη εταιρεία την Benelli,,δύσκολο εώς ακατόρθωτο μου ακούγεται το Browning Winchester

όλα τους τα κυνήγια τα κάνουν με αδράνεια ως επί το πλείστον για την απλότητα συντήρηση,εδώ καλά καλά remi δεν αγοράζουν ή μάλλον να το πω καλύτερα δεν επιλέγουν που είναι και "ντόπιο" προιόν
Σωστος ,και το μονο οπλο τουρκικο που εχει πουλησει και πουλαει τρελα αμερικη ειναι μονο η stoger m3000, m3500.

Σωστος ,και το μονο οπλο τουρκικο που εχει πουλησει και πουλαει τρελα αμερικη ειναι μονο η stoger m3000, m3500.
Αυτη η stoeger να ειναι τοσο αξιοπιστη οσο γραφουν τα Αμερικανικα site; Γιατι εκτος απο τον εξολκεα που τον αλλαζουν με εξολκεα Benelli δεν εχω δει να λενε για αλλο προβλημα....

Παιδια η Benelli στην Αμερικη εχει δυνατο δυκτιο πωλησεων την Benelli USA και επιθετικο marketing καθως με τους exhibitions Knapp και Bradley και τα δυο κορυφαια της μοντελα την SBE και την Μ2 εφθασε σε ψηλους αριθμους πωλησεων και μεγαλο ποσοστο στο συνολο της αγορας .Τωρα για μας ποιος ειναι 1ος η 2ος ποσως μας ενδιαφερει το ζητουμενο ειναι οτι Βenelli ειναι και θα ειναι η εταιρεια που μας προσφερει προιοντα υψηλης ποιοτητας και λειτουργικοτητας.

Κατά τύχη όπως χάζευα στο YouTube βίντεο με παπιά έπεσα στο κανάλι ενός Αμερικανού ο οποίος κυνηγούσε με μια Franchi Affinity... Έκανε παρουσίαση μιας Retay Masai Mara που είχε πάρει θυμάμαι σε παραλλαγή Bottomland...Όταν μπήκα στο κανάλι του ξανά μετά από καιρό είδα ότι είχε κάνει ένα βίντεο με παράπονα για το συγκεκριμένο όπλο και θυμάμαι ότι είχε αναφέρει πολλές εμπλοκές και προβλήματα... Χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την συγκεκριμένη αγορά του και είπε ότι ποτέ ξανά δεν θα έπαιρνε Τούρκικο όπλο

Κατά τύχη όπως χάζευα στο YouTube βίντεο με παπιά έπεσα στο κανάλι ενός Αμερικανού ο οποίος κυνηγούσε με μια Franchi Affinity... Έκανε παρουσίαση μιας Retay Masai Mara που είχε πάρει θυμάμαι σε παραλλαγή Bottomland...Όταν μπήκα στο κανάλι του ξανά μετά από καιρό είδα ότι είχε κάνει ένα βίντεο με παράπονα για το συγκεκριμένο όπλο και θυμάμαι ότι είχε αναφέρει πολλές εμπλοκές και προβλήματα... Χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την συγκεκριμένη αγορά του και είπε ότι ποτέ ξανά δεν θα έπαιρνε Τούρκικο όπλο
Μην ανησυχείς τα αγοράζουν οι δικοί μας... .sarcastic.

Πεδες ο μεσος αμερηκανος δεν δηνει πανο απο 800 το πολυ 1000$ για shotgun εχω κανει πολα κυνηγια εκει τα περησοτερα υδροβια οι μαρκες που κυριαρχουν ειναι Remington Mossberg τωρα ολλα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Πολυ λοιγοι δυνουν 2000$ για μπενελι μπερετα

Παιδια η Benelli στην Αμερικη εχει δυνατο δυκτιο πωλησεων την Benelli USA και επιθετικο marketing καθως με τους exhibitions Knapp και Bradley και τα δυο κορυφαια της μοντελα την SBE και την Μ2 εφθασε σε ψηλους αριθμους πωλησεων και μεγαλο ποσοστο στο συνολο της αγορας .Τωρα για μας ποιος ειναι 1ος η 2ος ποσως μας ενδιαφερει το ζητουμενο ειναι οτι Βenelli ειναι και θα ειναι η εταιρεια που μας προσφερει προιοντα υψηλης ποιοτητας και λειτουργικοτητας.
Το ξερεις οτι καποια μπενελι κριο ξεκολαγανε οι κανες απο το δαχτυλιδη εχω δει σε μαγαζι στο new jersey τρεια τετοια οπλα αφηστε λοιπον για την αξιοπηστια γιατι συμβενουν παντου τα ασχημα

Επησεις αν ρωτισεις οπλουργους αμερηκανους για το ποιο θεωρουν το ποιο αξηοπηστο οπλο 8 στους 10 θα σου πουν το Remington spartan που ειναι αν σεν κανω λαθος το Baikal 153

Επησεις αν ρωτισεις οπλουργους αμερηκανους για το ποιο θεωρουν το ποιο αξηοπηστο οπλο 8 στους 10 θα σου πουν το Remington spartan που ειναι αν σεν κανω λαθος το Baikal 153
Αμα ρωτησης ιταλους οπλουργους η ελληνες οπλουργους τι θα σου πουνε?

Το ξερεις οτι καποια μπενελι κριο ξεκολαγανε οι κανες απο το δαχτυλιδη εχω δει σε μαγαζι στο new jersey τρεια τετοια οπλα αφηστε λοιπον για την αξιοπηστια γιατι συμβενουν παντου τα ασχημα
Δεν ξέρουμε την ιστορία πίσω από το ξεκολλημένο δαχτυλίδι όμως...

3 όπλα μόνο σε ένα κατάστημα? Ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα με χιλιάδες (αναλογικά πάντα) όπλα θα έπρεπε να είχε ακουστεί. Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα, αν έχεις κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα βάλε ένα link να διαβάσω.

Πιστεύω ότι για όλα τα προϊόντα είναι νόμος το ότι πληρώσεις παίρνεις. Δεν πληρώνεις μόνο την μάρκα όταν αγοράζεις beretta benelli browning κλπ... Πληρώνεις μια ποιότητα και αξιοπιστία που αυτά φτιάχνουν τα ονόματα στα όπλα. Δεν πιστεύω ούτε σε φθηνά εργατικά χέρια ούτε σε λιγοτερους φόρους κλπ. Υπάρχει ποιότητα που φαίνεται μόνο και υπάρχει και ποιότητα που φαίνεται και πραγματικά είναι...
Θυμήθηκα ένα τζιπ κινέζικο κάποτε αντιγραφή της χ5. Αν το έβλεπες έλεγες αυτό το αμάξι είναι τζάμπα. Όταν έγινε crash test έγινε χαλκομανια. Όπως και κάποιο άλλο τύπου σμαρτ που καινούρια έμεναν στο δρόμο. Ποιότητα που φαίνεται αλλά δεν ήταν πραγματική...

Το χω δει live στο δέλτα του εβρου

Παιδια στα βιομηχανικα προιοντα συμβαινει να βγαζουν καποια σειρα η μεμονομενα κομματια που παρουσιαζουν προβληματα και αυτο ωφειλεται ειτε απο αστοχια υλικου ειτε στην συγκεκριμενη περιπτωση των οπλων απο ελλειψη σωστης εφαρμογης του μαστορα σε μεμονωμενες περιπτωσεις.Κολλοσοι εχουν κανει ανακληση για βελτιωση προβληματος στο προιον χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι παυει η εταιρεια αυτη να ειναι ποιοτικη στα προιοντα της.Στην περιοχη μου εχουμε πανω απο 10 Βενελλι και με κυνηγια χοντρα και μη αλλα πρωτη φορα το ακουω αυτο που αναφερει ο Τeo χωρις βεβαια να αμφισβητω τον λογο του.Tι να πω.Αν εχεις τυχη διαβαινε και ριζικο περπατα............καλα τα ελεγε ο αειμνηστος Ακης Στεας.

Δεν το αναφερα μονο εγω
Teo δεν λεω κατι μεμπτο για σενα προσωπικα δηλωνω μονο οτι το ακουω πρωτη φορα τιποτα παραπανω αλωστε εξηγησα πως ολα μπορουν να συμβουν καποια στιγμη σε ενα βιομηχανικο προιον πιστευω με τον καλιτερο τροπο.Ευχομαι μη μου κατσει και μενα καμμια τετοια αναποδια.

Σημερα στον πρωινο καφε φιλος μου αποφασισε να παρει καινουργιο οπλο και μου εθεσε το ερωτημα V3 η Beretta Lite; 1η ερωτηση πλαστικα μου λεει ναι και 2η το κυνηγι σου εκτος τα υδροβια.Μπορεις να το μελετησεις λιγο και να μου προτεινεις ηταν το ερωτημα του.Βαζω ενα νεο θεμα προς συζητηση αλλα επειδη δεν ειναι προσωπικο μου εαν θελετε μπορω να εχω καποια συμβουλη.

Status
Not open for further replies.
Back