Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τα 800 είναι μεγάλη υπόθεση, είναι ένα όπλο ακόμα. Αν δεν τα σκέφτεσαι χτύπα την beretta. Και μια λεπτομέρεια, για μένα η 7αρα ριγα είναι πλεονέκτημα , μακάρι να ήταν και 6αρα και 5άρα....το κυνηγητικό θέλει λεπτή ρίγα ;)

Γιώργο είναι πως θα με βρει η φάση την Παρασκευή και πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα από Τουρή για το Fabarm,,,επίσης πρέπει να βρω συμφέρουσα ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο αν πάω στο Beretta :D

Γιώργο είναι πως θα με βρει η φάση την Παρασκευή και πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα από Τουρή για το Fabarm,,,επίσης πρέπει να βρω συμφέρουσα ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο αν πάω στο Beretta :D
https://www.yava.gr/
Εδώ παίζεις μπάλα Παύλο!!! 79 ευρουλάκια και καθάρισες!!!;)

Εχθές έκανα μια βόλτα να χαζέψω τα όπλα και το πόρισμα είναι ότι θέλω να τα αγοράσω όλα! .sarcastic.
Πέρα από την πλάκα μου άρεσε ιδιαίτερα η XLR 5 Waterfowler Western σαν αίσθηση,ζύγισμα και σκοπευτική γραμμή αλλά δεν μου άρεσε η παραλλαγή.Στην Α400 XP κάτι με ξένιζε όταν το επώμιζα μου άρεσε περισσότερο η Unico!Πολύ ωραία η Ethos Sport,πολύ ωραία επίσης η Α5 με πολύ καλή σκοπευτική γραμμή.Πολύ άνετη η V3 με τα πλαστικά και αρκετά συμπαθητική η Impala για τα λεφτά της!
Τελικά νομίζω ότι με την Maxus έκανα την καλύτερη επιλογή! :cool:;)

Εχθές έκανα μια βόλτα να χαζέψω τα όπλα και το πόρισμα είναι ότι θέλω να τα αγοράσω όλα! .sarcastic.
Πέρα από την πλάκα μου άρεσε ιδιαίτερα η XLR 5 Waterfowler Western σαν αίσθηση,ζύγισμα και σκοπευτική γραμμή αλλά δεν μου άρεσε η παραλλαγή.Στην Α400 XP κάτι με ξένιζε όταν το επώμιζα μου άρεσε περισσότερο η Unico!Πολύ ωραία η Ethos Sport,πολύ ωραία επίσης η Α5 με πολύ καλή σκοπευτική γραμμή.Πολύ άνετη η V3 με τα πλαστικά και αρκετά συμπαθητική η Impala για τα λεφτά της!
Τελικά νομίζω ότι με την Maxus έκανα την καλύτερη επιλογή! :cool:;)
Γιώργο πριν 2 μήνες είχα επομείση στο Σ. Βένδρα την Browning Α5 Grand Pasage max5.....
Ωραία σχετικά σκοπευτική γραμμή (δν μου έκατσε τόσο καλά λόγο χαμηλής ρίγας) και με ωραίο ζύγισμα....
Με ωραία ποιασήματα κ ωραία παραλλαγή....Αλλά ρε φίλε Cerakote σε εργοστασιακό όπλο.......no.

το μυαλό δεν μπορεί να ηρεμήσει Fabarm - Beretta και Beretta - Fabarm ξέρετε φαντάζομαι πώς είναι να έχεις το κασέρι για αγορά και να τρώγεσαι !!!

τα έβαλα όλα κάτω και σκέφτηκα

Beretta Α400 XP
+νέα κάννη κλπ κλπ κλπ
+Kick off ( για κάποιους καλό να υπάρχει για κάποιους όχι,προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει στα τυφλά θα το έκανα )
+ καλά εργοστασιακά τσοκ Black Edition
-βάρος ( 71εκ 3.571kg & 76εκ 3.611Kg ) επίτηδες την κράτησα 4-5 λεπτά στο κατάστημα χωρίς να την αφήσω και άρχισε να γίνεται αντιληπτό το βάρος της
-ρίγα 7x7
-τιμή
-η ποιότητα της δεν είναι η ποιότητα της Xtreme Unico,μου φάνηκε ελαφρώς κατώτερη

Fabarm XLR5 Waterfowler Western
+καλύτερο βάρος και πιο ζυγισμένο σε 76εκ ( 3.430kg) που θέλω να πάρω πλαστικό όπλο
+καλύτερη σκοπευτική γραμμή με 10x8 σφηνοειδή ρίγα η οποία ξεκινά από την βάση σε σχέση με της Beretta την 7x7
+Kicks chokes τα οποία έχω από την Fabarm L4S και έχει άριστη βλητική
+τιμή ,γλιτώνω €800 το οποίο είναι μεγάλο και σημαντικό ποσό
-το μόνο αρνητικό σε αυτό το όπλο,καθαρά προσωπική μου γνώμη,είναι πώς τα τσοκ θα μπορούσαν να είναι το ίδιο ποιοτηκά σε τουφεκιά με της Beretta και κρατάνε την απόδοση της κάννης λίγο πίσω

η ζυγαριά κύριοι όπως φαίνεται γέρνει περισσότερο προς Fabarm μεριά και μιας και θέλω αποκλειστικά 76 σε πλαστικό δεν μου αφήνει επιλογή

Παυλο την Xtreme Unico δεν την σκεφτεσαι? Εγω δεν ειδα διαφορες εμφανεις και ουσιαστικες για να ειμαι απολυτα ειλικρινης σε σχεση με την plus περα απο την υπερηψωμενη ριγα που εγω τη γουσταρω...
Τα τσοκ δεν με πολυνοιαζουν μιας κ γενικα ο καθενας εχει τα δικα του γουστα κ οι επιλογες πολλες...

Γιατί βρε Παναγιώτη :cool: στο τέλος SBE θα πάρει ;). Βγαίνει και σε παραλλαγή MAX5.... και ετοιμοπαράδοτο... τέλεια .sarcastic.
Μη το γελας καθολου γιατι η SBE ειναι απο τις κορυφαιες επιλογες των βαλτοκυνηγων στην αμερικη και δεν ειναι καθολου τυχαιο κατι ξερουν και αυτοι.Η Βενελλι στο μοντελο αυτο εχει εξαντλησει ολη την ποιοτητα και την τεχνολογια της μεχρι τουλαχιστιον στα οσα θελει να προσφερει μεχρι σημερα για ενα οπλο super magnum και ειναι αυτο που θα μπορουσε να πει καποιος οτι εγω αγορασα αυτο το οπλο και εδεσα τον γαιδουρο μου και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Μη το γελας καθολου γιατι η SBE ειναι απο τις κορυφαιες επιλογες των βαλτοκυνηγων στην αμερικη και δεν ειναι καθολου τυχαιο κατι ξερουν και αυτοι.Η Βενελλι στο μοντελο αυτο εχει εξαντλησει ολη την ποιοτητα και την τεχνολογια της μεχρι τουλαχιστιον στα οσα θελει να προσφερει μεχρι σημερα για ενα οπλο super magnum και ειναι αυτο που θα μπορουσε να πει καποιος οτι εγω αγορασα αυτο το οπλο και εδεσα τον γαιδουρο μου και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
παναγιωτη καλημερα μην συγκρινεις τους αμερικανους και το κυνηγι τους με εμας.....εκεινοι ριχνουν στα 30 μετρα max με 3 1/2 και ατσαλια

Παναγιώτη από την αρχή ήθελα πλαστικό σε 76εκ και στην περίπτωση μου η διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτά όπλα σε 76εκ είναι 181γρ παραπάνω για την Beretta,η οποία είναι πολύ εμπροσθόβαρο και για να ζυγίσει θέλει αρκετό βάρος πίσω,,,δεν θέλω να καταλήξω να έχω όπλο για κυνήγι πάνω από 3700,,οκ νέοι είμαστε έχουμε ακόμα αντοχές αλλά πρέπει να βάλω και ένα όριο ώστε αυτό που θέλω να κάνω να γίνεται όσο πιο αβίαστα,ομαλά και όχι να με δυσκολεύει

και θα φέρω ένα παράδειγμα από φίλο σκοπευτή που ρίχνουμε μαζί,,έχει perazzi mxs 81εκ με τσοκ το οποίο από μαμα είναι θεόβαρο,,για να το ζυγίσει έχει βάλει βαρύδια στο κοντάκι και έχει φτάσει κοντά στα 4100,,,,αυτό τον κρατάει πίσω και δεν μπορεί να ρίξει,,,κάτι ανάλογο με την περίπτωση μου δηλ.
Ρωτησα τον Randy Wakeman για το βαρος της V3 pro και μου ειπε 7 1/4 λβ ή 3.288. Ειναι πολυ κοντα σε αυτό που είχα ζυγίσει στον καλκατζακο 3.310
Ξερω δεν εισαι της αμερικανικης σχολής αλλά .......

παναγιωτη καλημερα μην συγκρινεις τους αμερικανους και το κυνηγι τους με εμας.....εκεινοι ριχνουν στα 30 μετρα max με 3 1/2 και ατσαλια
Προφανως δεν καταλαβες το νοημα της αναφορας μου.Εγω σημειωσα την επιλογη αυτου του οπλου απο μια τεραστια αγορα κυνηγων που με τις πωλησεις που εχει κανει αναδεικνυει την αξια αυτου του οπλου και απαντησα στο χουμοριστικο σχολιο του Δημητρη που θελουμε να κανουμε μια συζητηση για την αγορα του φιλου μας του Παυλου.Εχω υποψιν με τι ριχνω εγω στους βαλτους τους δικους μας και με τι οι αμερικανοι αλλα το σχολιο μου δεν ηταν αυτο.

Προφανως δεν καταλαβες το νοημα της αναφορας μου.Εγω σημειωσα την επιλογη αυτου του οπλου απο μια τεραστια αγορα κυνηγων που με τις πωλησεις που εχει κανει αναδεικνυει την αξια αυτου του οπλου και απαντησα στο χουμοριστικο σχολιο του Δημητρη που θελουμε να κανουμε μια συζητηση για την αγορα του φιλου μας του Παυλου.Εχω υποψιν με τι ριχνω εγω στους βαλτους τους δικους μας και με τι οι αμερικανοι αλλα το σχολιο μου δεν ηταν αυτο.
προσωπικη μου αποψη για την αγορα οπλου στην ελλαδα δεν θα λαβω υπ οψην τους αμερικανους που κυνηγανε (το φερνω σαν παραδειγμα με sbe γιατι στις αποστασεις που κυνηγανε και με τον τροπο που κυνηγανε με decoys και τα σχετικα σκοτωνεις και με σφεντονα)......το οτι ειναι ενα απο τα λιγα οπλα που κυκλοφορουν με θαλαμη 89 ναι το δεχομαι αλλα και παλι κατ εμε δεν το βαζω σαν κριτηριο για αγορα οπλου στην ελλαδα

προσωπικη μου αποψη για την αγορα οπλου στην ελλαδα δεν θα λαβω υπ οψην τους αμερικανους που κυνηγανε (το φερνω σαν παραδειγμα με sbe γιατι στις αποστασεις που κυνηγανε και με τον τροπο που κυνηγανε με decoys και τα σχετικα σκοτωνεις και με σφεντονα)......το οτι ειναι ενα απο τα λιγα οπλα που κυκλοφορουν με θαλαμη 89 ναι το δεχομαι αλλα και παλι κατ εμε δεν το βαζω σαν κριτηριο για αγορα οπλου στην ελλαδα
.shake hands.

Δεν εχεις αντιληφθει ακομα οτι ολοι μας αναφερομαστε στην αγορα του φιλου μας του Παυλου που μια απο τις επιλογες του ειναι η XP που εαν δεν το γνωριζεις ειναι 3.5αρα.Δεν εκφραζουμε την προσωπικη επιλογη που θα εκανε ο καθε ενας απο εμας για το τι οπλο θα επιλεξουμε για να κυνηγησουμε στον βαλτο. Οποτε αυτα που απευθυνεις σε εμενα ως απαντηση ας το απευθυνεις στον υποψηφιο αγοραστη στον φιλο μας τον Παυλο.Τελος προσωπικα με βρισκεις συμφωνο οτι εμεις εδω στην χωρα μας δεν εχουμε αναγκη μιας 3.5αρας για να κυνηγησουμε και αυτο αποδεικνυεται απο τα οπλα που εχουμε στα χερια μας σημεραΓνωριζεις φιλε μου ομως γιατι οι αμερικανοι κυνηγουν το βαλτο με 3,5αρια οπλα;

Status
Not open for further replies.
Back