Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Teo δεν λεω κατι μεμπτο για σενα προσωπικα δηλωνω μονο οτι το ακουω πρωτη φορα τιποτα παραπανω αλωστε εξηγησα πως ολα μπορουν να συμβουν καποια στιγμη σε ενα βιομηχανικο προιον πιστευω με τον καλιτερο τροπο.Ευχομαι μη μου κατσει και μενα καμμια τετοια αναποδια.
Εμένα μου φαίνεται περίεργο ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα/αναφορά στο διαδίκτυο. Καμία ανάκληση, καμία προειδοποίηση?
Για να μη παρεξηγηθώ, δεν το αμφισβητώ.

Σημερα στον πρωινο καφε φιλος μου αποφασισε να παρει καινουργιο οπλο και μου εθεσε το ερωτημα V3 η Beretta Lite; 1η ερωτηση πλαστικα μου λεει ναι και 2η το κυνηγι σου εκτος τα υδροβια.Μπορεις να το μελετησεις λιγο και να μου προτεινεις ηταν το ερωτημα του.Βαζω ενα νεο θεμα προς συζητηση αλλα επειδη δεν ειναι προσωπικο μου εαν θελετε μπορω να εχω καποια συμβουλη.
Beretta lite για μενα ,καλυτερα πλαστικα ,καλυτερο κοντακι,καλυτερο ζυγισμα.

Εγω θα σου πω v3 με κληστα ματια
Teo μήπως έχεις δοκιμάσει ,δει, επωμίσει την Famarm L4S ; Την αγόρασα πρόσφατα την κυνήγησα πολύ λίγο αλλά πριν την πάρω ήμουν ανάμεσα σ' αυτήν και την V3 και θα ήθελα την άποψη κάποιου που τις είδε και τις δύο. Εγώ την V3 μόνο την επώμισα και (ισως λόγω μεγάλου κοντακιού και μαύρων πλαστικών) μου φάνηκε βαριά,κάπως δισκίνητη και λίγο ασχημη . Δεν μου έκατσε που λέμε με την πρώτη όπως η L4s. Παρ' όλα αυτά επειδή εκτιμάω πολύ τις Remi (και γενικά τις Αμερικάνες ) είναι πάντα σε μία γωνία του μυαλού μου.

Teo μήπως έχεις δοκιμάσει ,δει, επωμίσει την Famarm L4S ; Την αγόρασα πρόσφατα την κυνήγησα πολύ λίγο αλλά πριν την πάρω ήμουν ανάμεσα σ' αυτήν και την V3 και θα ήθελα την άποψη κάποιου που τις είδε και τις δύο. Εγώ την V3 μόνο την επώμισα και (ισως λόγω μεγάλου κοντακιού και μαύρων πλαστικών) μου φάνηκε βαριά,κάπως δισκίνητη και λίγο ασχημη . Δεν μου έκατσε που λέμε με την πρώτη όπως η L4s. Παρ' όλα αυτά επειδή εκτιμάω πολύ τις Remi (και γενικά τις Αμερικάνες ) είναι πάντα σε μία γωνία του μυαλού μου.
Η fabarm ειναι το μονο οπλο που μου εκατσε με τη μια γενηκα ειμαι παραξενος με τα κοντακια

Εριξα χθες μια l4s.
Τρομερη σκοπευτικη γραμμη! Σχεδον ερωτευσιμη οπως και η γραμμη της h38.
Ανακρουση μηδενικη, ωραιο ζυγισμα, κοφτη σκανδαλη.

Οχι εντονο swing ομως που μου αρεσει μιας και το εχω συνηθισει.Το μπουτον απαιτει εξοικειωση και τελος δεν μου εβγαλε αισθηση στιβαροτητας.
Τα τελευταια καθαρα υποκριμενικα.

άντε τέτοια λέγε τώρα Τόλη και εκεί που είμαι ψημμένος και περιμένω την Remi V3 Pro να με πάρει η κατρακύλα και να πάω στην XLR5 Waterfowler

ρε θα σας στείλω τρελάδικο εγώ δεν σας το είπα ; .sarcastic.
Παυλαρα έχεις φαμπαρμ πάρε κανένα αλλο ντουφεκι....

άντε τέτοια λέγε τώρα Τόλη και εκεί που είμαι ψημμένος και περιμένω την Remi V3 Pro να με πάρει η κατρακύλα και να πάω στην XLR5 Waterfowler

Μη μασάς φίλε Pavlos. Εσύ πήγαινε εκεί που λαχταράς. Όλοι εμείς δικά μας απωθημένα πάμε να βγάλουμε επάνω σου.

εσύ πρεπει να αφήσεις αυτά τα διλήμματα και να πάρεις κάνα Zoli που το είχες κάψα.

Σταύρο εδώ λέμε να μειώσουμε το σκοπευτήριο κατα το ήμισυ και λίγο περισσότερο,,πολλά τα έξοδα πλέον φίλε,,φεύγουν τα €€€€ αεροπορία,,μια προπονησούλα να κρατιόμαστε σε φόρμα και μου φτάνει !

...Το μπουτον απαιτει εξοικειωση και τελος δεν μου εβγαλε αισθηση στιβαροτητας.
Τα τελευταια καθαρα υποκριμενικα.
.shake hands.
Το μπουτόν το συνηθίζεις αλλά η αίσθηση μη στιβαρότητας ... θα είναι πάντα σε μια γωνιά του μυαλού μου ...

Status
Not open for further replies.
Back