D
Deleted member 2
Δεν γράφουμε με greeklish Άλεξnai poli swsta![]()
Δεν γράφουμε με greeklish Άλεξnai poli swsta![]()
Για μένα χτυπά την l4s με 66αρα κάνη και είσαι σούπερ και οικονομικός. Ελαφριά (καλοζυγισμενη) για τα περπατητα σου και με καλή βλητικα κάνη για τα καρτέρια σου. Και με καλή τιμή.. Νομίζω έχει στις αγγελίες μια και ένα μέλος σε καλή τιμη. Αν θες ρίξε μια ματιά. Καλοριζικο να είναι ότι και αν επιλέξεις..nai poli swsta![]()
διορθώθηκαν ολα τα μηνύματα στα λατινικάΔεν γράφουμε με greeklish Άλεξ
απλα βλεπω ολοι την αγοραζουν και την πουλανε μετα απο 2-3 μηνες ...εχω δει αρκετες αγγελιες με δαυτηνΓια μένα χτυπά την l4s με 66αρα κάνη και είσαι σούπερ και οικονομικός. Ελαφριά (καλοζυγισμενη) για τα περπατητα σου και με καλή βλητικα κάνη για τα καρτέρια σου. Και με καλή τιμή.. Νομίζω έχει στις αγγελίες μια και ένα μέλος σε καλή τιμη. Αν θες ρίξε μια ματιά. Καλοριζικο να είναι ότι και αν επιλέξεις..
έχουν βγάλει εμπλοκές, μια επίσκεψη στον Τουρή (αντιπρόσωπος), αλλαγή γλώσσας εντός εγγύησης και μετά δουλεύουν ρολόι.απλα βλεπω ολοι την αγοραζουν και την πουλανε μετα απο 2-3 μηνες ...εχω δει αρκετες αγγελιες με δαυτην![]()
όσο μου αρέσει η εταιρία αυτή τόσο με κάνει πίσω όταν ακούω εμπλοκή .. Καινούργιο όπλο εμπλοκή , και θα είναι μονο θέμα γλώσσας ώστε να συνεχίσω την πορεία μου με αυτή η θα ψάχνω και εγώ αγοραστή σε τιμή πιο χαμηλή και από πατίνι? .... Ήμουν πιο κοντά στις L4s αλλα τελικά βγαίνει από την λίσταέχουν βγάλει εμπλοκές, μια επίσκεψη στον Τουρή (αντιπρόσωπος), αλλαγή γλώσσας εντός εγγύησης και μετά δουλεύουν ρολόι.
Maxus.....ασυζητητί!browning maxus one - 1260 e
FABARM L4S Initial Hunter - 990 e
REMINGTON VERSA MAX SYNTHETIC Sportsman - 1.185 e
BENELLI Vinci 66cm - 1.190 e
WINCHESTER SX4 CAMO WATERFOWL - 1.190 e
Καλησπερα σας, μετα απο παρότρυνση φιλων αλλα και καπιoν απο εδω μεσα να παρω καινούργιο όπλο αντί μεταχειρισμενου εκατσα και βρήκα τα παραπανω οπλα σιμφωνα με τα χρηματα που μπορω να διαθεσω..Το αν ειναι ξυλο η πλαστικο δεν με πολιενδιαφερει αυτο θα κριθεί μονο αν το δω απο κοντα . Το πιο σημαντικο ειναι η αξιοπιστια τον οπλων αυτων και η βλιτικες τους ικανότητες .. Σιγουρα ολα ειναι καλα οπλα απλα συζήτηση να γινετε
Οπτικά απο το ίντερνετ μου αρεσε η maxus και η sx4 kai h vinci ..υπάρχει κατι που θα πρεπει να προσέξω σε ενα απο τα παραπάνω οπλα?
Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει μια εμπλοκή κάθε 100 το μοναδικό που με ενδιαφέρει πλέων είναι η κανηδεν είναι ακριβώς αλλαγή γλώσσας και δεν βγάζουν όλες πρόβλημα,,,είναι μια μικρορύθμιση που γίνεται σε κάποια βιδούλα και άλλη μια βίδα κοντά στην σκανδάλη αν έχει ξεσφύξει θέλει βγάλσιμο και εκ νέου κόλλα σπειρωμάτων και ξανά βίδωμα
η δική μου L4S το έβγαλε μετά απο 4000 φυσίγγια την πήγα Τουρή μου ρύθμισαν αναστολέα σε μισή ώρα ήταν έτοιμη με δοκιμή και από τότε έχω ρίξει άλλα τόσα και κιχ δεν έκανε
εμπλοκή πλέον μπορεί να πάθεις με οποιοδήποτε αυτογεμές όπλο και με Benelli ακόμα και αν πας με το σταυρό στο χέρι !
για τις παπιες θες μακρια κανη και κανονικό βαρος,Αγαπημένο κυνήγι οι πάπιες , κυνηγάω όμως και με σκυλιά φέρμας διότι κατέχω δυο από αυτά ..Συγγνώμη για τους λατινικούς χαρακτήρες αλλα το "πρικτρολογιο" δεν διαθέτη ελληνικά αυτή την στιγμή.. ΣΕ γενικές γραμμές φτερωτά θηράματα
Maxus με διαφοράΠοια κανη είναι καλύτερη από maxus η sx4 ;
Βλητικα από αυτές τις δύο ποια θεωρείτε ανώτερη?Αν και με χαλάει παρά πολύ η πάπια της από αυτές που είπες θα επέλεγα πρώτα την maxus και μετά την l4s
Πολύ καλές και οι δυο προσωπικά δεν κατάλαβα διαφορά...μειονέκτημα της μαξους για μενα η πάπια της και πιο χοντροκομμένη και κουνάει που εμενα αυτό με χαλάει σε καινούργιο όπλο,η φαμπαρμ φαίνεται να βγάζει μια αμελητέα παιδική ασθένεια που διορθώνεται πανεύκολα!Λογω πιο δοκιμασμένου μοντέλου πρότεινα την μαξους,καθαρά υποκειμενικά της fabarm!αποψη μου να πας μα τις χουφτωσεις όλες και οποία σου κάνει εσένα το κλικ!τα όπλα είναι σαν τις γυναικες Πρέπει να τα γουστάρουμε κιολας και να μην λειτουργούμε με την λογική!Για αυτό και πήρα την 930 και ας είχαν ακουστεί για ένα σκασμο προβλήματα!οτι σου λέει η καρδιά σου κάνε!Ολα τα ντουφεκια που έβαλες καλά είναι,η μπενελι μετά τα 40 μέτρα ίσως υστερεί λίγο βλητικα όταν είναι μαμά!Βλητικα από αυτές τις δύο ποια θεωρείτε ανώτερη?