αναλογα τον τοπο και παιζεις και με τα φυσιγγια.Δλδ μονο για φερμα? Γιατί εγω το σκεφτόμουν να το περνω και στην φασσα και στα γουρούνια
αναλογα τον τοπο και παιζεις και με τα φυσιγγια.Δλδ μονο για φερμα? Γιατί εγω το σκεφτόμουν να το περνω και στην φασσα και στα γουρούνια
Τι C ακου ωμως όταν είχα την A και κουμπωνα στο κοντάκι στον πινακα ήταν οκ αλλά όταν το σηκωνα στο ποτλια εβλεπα όλη τη ρίγα οποτε εβαλα τι c κ όλα καλα το θέμα είναι ότι άμα είσαι μαθημενος να πατας καλά το κεφάλι δε βλεπεις στόχαστρο κοιτας το σκαλοπατι μονο... γνώμη μου είναι μη ζοριζεσε και σου μείνει κάνα κουσουρι δωστή και παρε μια montefeltro comfort αλλιως αλλαξε καννη με μια ισια ριγα απλα θελει αποθηκη παπια πακετο να αλλαχτουν μη τρελενεσε δεν αξειζει να ταλαιπόρισε και να στεναχοριεσε το οπλο πρεπει να το κοιτας και να χαιρεσε όχι να θες να το πεταξεις στο γκρεμοΕσυ τι κληση έχεις πανω?
Κοίταξε τα χαρακτηριστικά του παραθέτουν σε όπλο για περπατητο και κοντινές γρήγορες τουφεκιές. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και αλλά είδη κυνηγίου, για φασσα και γουρούνια όπως είπες, απλά δεν είναι αυτός ο προορισμόςτου συγκεκριμένο όπλου. Παράδειγμα εγώ δεν μπορώ να κυνηγήσω μπεκατσα στα πυκνά και κακοτράχαλα με το σκοπευτικό μου που έχει μήκος 81 εκ και βάρος 3650 κιλά, δεν μου προσφέρει την άμεση μπηχτη τουφέκια που θα χρειαστώ και την ευκηνησια μέσα στα πυκνά, το έχω δοκιμάσει και απλά δεν.......Αλλος είναι ο βασικός προορισμός του όπλου αυτού.. κάπως έτσι το βλέπω για το συγκεκριμένη δική σου περίπτωση αλλά και πάλι λέω ότι αυτά είναι δικά μου πιστεύω.Δλδ μονο για φερμα? Γιατί εγω το σκεφτόμουν να το περνω και στην φασσα και στα γουρούνια
Ετσι σωστός τι να χαρώ που μου ρχετε να το σπασω και αμα σου κατσει στραβα παει μετα δεν αλλάζεις γνώμη με τπτΤι C ακου ωμως όταν είχα την A και κουμπωνα στο κοντάκι στον πινακα ήταν οκ αλλά όταν το σηκωνα στο ποτλια εβλεπα όλη τη ρίγα οποτε εβαλα τι c κ όλα καλα το θέμα είναι ότι άμα είσαι μαθημενος να πατας καλά το κεφάλι δε βλεπεις στόχαστρο κοιτας το σκαλοπατι μονο... γνώμη μου είναι μη ζοριζεσε και σου μείνει κάνα κουσουρι δωστή και παρε μια montefeltro comfort αλλιως αλλαξε καννη με μια ισια ριγα απλα θελει αποθηκη παπια πακετο να αλλαχτουν μη τρελενεσε δεν αξειζει να ταλαιπόρισε και να στεναχοριεσε το οπλο πρεπει να το κοιτας και να χαιρεσε όχι να θες να το πεταξεις στο γκρεμο
Εχεις ένα δικιοΚοίταξε τα χαρακτηριστικά του παραθέτουν σε όπλο για περπατητο και κοντινές γρήγορες τουφεκιές. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και αλλά είδη κυνηγίου, για φασσα και γουρούνια όπως είπες, απλά δεν είναι αυτός ο προορισμόςτου συγκεκριμένο όπλου. Παράδειγμα εγώ δεν μπορώ να κυνηγήσω μπεκατσα στα πυκνά και κακοτράχαλα με το σκοπευτικό μου που έχει μήκος 81 εκ και βάρος 3650 κιλά, δεν μου προσφέρει την άμεση μπηχτη τουφέκια που θα χρειαστώ και την ευκηνησια μέσα στα πυκνά, το έχω δοκιμάσει και απλά δεν.......Αλλος είναι ο βασικός προορισμός του όπλου αυτού.. κάπως έτσι το βλέπω για το συγκεκριμένη δική σου περίπτωση αλλά και πάλι λέω ότι αυτά είναι δικά μου πιστεύω.
Εγω περισι με την sbe πουδέ τη βολευτικα καθόλου και μετά με τη m2 εχασα την καλύτερη εποχη στις φασσες ακου εκεί τουφεκουσα στα 25 μετρα και ούτε που τρομαζανεΕτσι σωστός τι να χαρώ που μου ρχετε να το σπασω και αμα σου κατσει στραβα παει μετα δεν αλλάζεις γνώμη με τπτ
Ετσι οπως παθαινω εγω τωρα λες και δεν ριχνω καν τουφεκια και κάθομαι και κοιταω και λεω τωρα τι έγινε πλάκα μας κάνει δεν γίνεταιΕγω περισι με την sbe πουδέ τη βολευτικα καθόλου και μετά με τη m2 εχασα την καλύτερη εποχη στις φασσες ακου εκεί τουφεκουσα στα 25 μετρα και ούτε που τρομαζανε
Έλα να σε δώσω την remi μπας και χτυπήσεις καμία χεχεΕγω περισι με την sbe πουδέ τη βολευτικα καθόλου και μετά με τη m2 εχασα την καλύτερη εποχη στις φασσες ακου εκεί τουφεκουσα στα 25 μετρα και ούτε που τρομαζανε
Έλα να σε δώσω την remi μπας και χτυπήσεις καμία χεχε![]()
Δεν γίνεται φίλε μου με τα αλλα οπλα να πέφτουν τα θυραματα ενα πισω το αλλο και με αυτό λες και δεν ακουν την τουφεκια διαφορετικά δεν κάθεται το οπλο οπως πρέπει τι να πωΠαιδιά με αυτά που γράφετε, δεν φταίνε τα όπλα. Ακόμα κι ένα "κακό" όπλο στα 25 μέτρα σκοτώνει και παπί, έστω ένα φτερό που λέει ο λόγος θα το βγάλει. Δείτε τα μέτρα σας και τις σκοπευτικές σας ικανότητες, φιλικά πάντα.
Δεν γίνεται φίλε μου με τα αλλα οπλα να πέφτουν τα θυραματα ενα πισω το αλλο και με αυτό λες και δεν ακουν την τουφεκια διαφορετικά δεν κάθεται το οπλο οπως πρέπει τι να πω
αυτο λέμε συναδελφε τα μέτρα πανω μαςΠαιδιά με αυτά που γράφετε, δεν φταίνε τα όπλα. Ακόμα κι ένα "κακό" όπλο στα 25 μέτρα σκοτώνει και παπί, έστω ένα φτερό που λέει ο λόγος θα το βγάλει. Δείτε τα μέτρα σας και τις σκοπευτικές σας ικανότητες, φιλικά πάντα.
φασσες να χτυπάνω θέλω όχι το κεφάλι μου που δεν ρίχνει το οπλο λόγο θεμάτωνΈλα να σε δώσω την remi μπας και χτυπήσεις καμία χεχε![]()
Όλα έχουν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους φίλε Τόλη τι να κάνουμε....φασσες να χτυπάνω θέλω όχι το κεφάλι μου που δεν ρίχνει το οπλο λόγο θεμάτων
Για αυτο πηρες Benelli αλλωστεΌλα έχουν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους φίλε Τόλη τι να κάνουμε....
Ο πατέρας μου την πήρε αλλά και εγώ benelli θα έπερνα!!!!Για αυτο πηρες Benelli αλλωστε
Αντε με το το καλό και μια sbe3Ο πατέρας μου την πήρε αλλά και εγώ benelli θα έπερνα!!!!![]()