Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Τόλη!!!Αντε με το το καλό και μια sbe3
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Τόλη!!!Αντε με το το καλό και μια sbe3
Το γουστάρω πολύ αδερφέ.. ειδικά το αεροδρόμιο που έχει για σκοπευτική γραμμή είναι άλλο πραμα.. και η tribore απ ότι βλέπω εδώ μέσα από τους κατόχους βγάζει ωραία κεντήματα...Πολύ ωραίο όπλο σαν σύνολο... Θα το χτύπαγα άνετα... Ωραία σκοπευτική γραμμή κ πολύ καλή τουφέκια...
Λιπτον αυτό με Ην1 η με Τηγανιζολ θα σκορπίσειΠολύ ωραίο όπλο σαν σύνολο... Θα το χτύπαγα άνετα... Ωραία σκοπευτική γραμμή κ πολύ καλή τουφέκια...
Ορίστε;Λιπτον αυτό με Ην1 η με Τηγανιζολ θα σκορπίσει
Διάβασα ότι το φορτωσες παυλαρα η κάνω λάθος;να το πάρεις Γιώργο είναι σε όλα του καλό !
Ο θεός φιλέ να σ έχει καλά μασε φραγγα και χτυπα τηνΑπό το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Τόλη!!!
Έτσι φίλε αν κάποια στιγμή αξιωθω και πάρω θα πω τον θείο να μου την στείλει την sbe 3 performance shop waterfowl βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι να έρθει όπλο από Αμερική.....Ο θεός φιλέ να σ έχει καλά μασε φραγγα και χτυπα την
Παρτο απο δω και ο ψιλλακης θα στο κανει καλητερο θα σου μείνουν και ρεσταΈτσι φίλε αν κάποια στιγμή αξιωθω και πάρω θα πω τον θείο να μου την στείλει την sbe 3 performance shop waterfowl βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι να έρθει όπλο από Αμερική.....
Με τέτοια τσοκ και κάννη λίγο δύσκολο στο ελλαδισταν να γίνει+ την παραλλαγή που δεν έχω δει κάποιος να την κάνει στην Ελλάδα...Παρτο απο δω και ο ψιλλακης θα στο κανει καλητερο θα σου μείνουν και ρεστα
Ελαωρε τέλη τι έχουν πάραπάνω δες καμία που έκανε ο ψιλλακης και ταλεμε μετά θα σου πουν και οι γνωστές απο δωΜε τέτοια τσοκ και κάννη λίγο δύσκολο στο ελλαδισταν να γίνει+ την παραλλαγή που δεν έχω δει κάποιος να την κάνει στην Ελλάδα...
Ποίο πολύ θέλω την συγκεκριμένη παραλλαγή η κάννη και τα τσοκ μου είναι ψιλό αδιάφορα.... πάντως οποίος γνωρίζει ας μας πει την διαδικασία για αγορά όπλου από Αμερική και το έξτρα κόστος που μπορεί να έχει από τιμή που έχει εκεί να έχουμε μια εικόνα....Ελαωρε τέλη τι έχουν πάραπάνω δες καμία που έκανε ο ψιλλακης και ταλεμε μετά θα σου πουν και οι γνωστές απο δω
Πανε σκλαβη να στο βάψει παραγελνεις το φιλμ απο αμέρικα κ τη cerakote αυτός και όλα καλαΠοίο πολύ θέλω την συγκεκριμένη παραλλαγή η κάννη και τα τσοκ μου είναι ψιλό αδιάφορα.... πάντως οποίος γνωρίζει ας μας πει την διαδικασία για αγορά όπλου από Αμερική και το έξτρα κόστος που μπορεί να έχει από τιμή που έχει εκεί να έχουμε μια εικόνα....
Λυσάξατε όλοι με τν Ψυλάκη.....Παρτο απο δω και ο ψιλλακης θα στο κανει καλητερο θα σου μείνουν και ρεστα
το όπλο πρέπει όπωσδήποτε να συνοδεύεται από φυσικό πρόσωπο με απόδειξη αγοράς και απαλλαγμένο Φ.Π.Α.(εννοείται ο ανάλογος φόρος Αμερικής)Ποίο πολύ θέλω την συγκεκριμένη παραλλαγή η κάννη και τα τσοκ μου είναι ψιλό αδιάφορα.... πάντως οποίος γνωρίζει ας μας πει την διαδικασία για αγορά όπλου από Αμερική και το έξτρα κόστος που μπορεί να έχει από τιμή που έχει εκεί να έχουμε μια εικόνα....
Σε ευχαριστώ φίλε αδερφός του πατέρα μου είναι και έχω και ξαδέρφια οπότε αν τους πω δεν θα μου αρνηθούν.....το όπλο πρέπει όπωσδήποτε να συνοδεύεται από φυσικό πρόσωπο με απόδειξη αγοράς και απαλλαγμένο Φ.Π.Α.(εννοείται ο ανάλογος φόρος Αμερικής)
εδώ μετά εκτελωνίζεται με δασμολογική επιβάρυνση 3,2% επί της αξίας αγοράς +το Φ.Π.Α. 24% +2-3% διάφορα έξοδα τελωνείου αποθήκης αεροδρομίου κ.λ.π. και περνάει στ όνομα αυτού που το συνοδεύει
έπειτα αυτός βγάζει ΑΚΚΟ με τα γνωστά δικαιολογητικά και το μεταβιβάζει σε όποιον θέλει
μπέρδεμα πολύ αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος γιατί όλοι δεν θέλουν την ταλαιπωρία 1 ίσως και 2 ημερών της διαδικασίας εκτελωνισμού
Χαχαχα θα το ψάξω να δω πόσα γλυτώνω αν βρω δουλίτσα κανονική και όχι τα ψευτολεφτα της πρακτικής θα παρθεί σίγουρα μέχρι το επόμενο έτος.....Πανε σκλαβη να στο βάψει παραγελνεις το φιλμ απο αμέρικα κ τη cerakote αυτός και όλα καλα