Μην παρεξηγηθω ,δεν το είπα για εσένα Δημήτρη ,απλά το αναφέρω διότι έχει γίνει της μόδας το 38 40 gr και πάρα πολύ ρίχνουν στην μπεκάτσα τέτοιες γομωσεις ,όσο για το ξεκούραστος που λες δεν έχεις άδικο ,από την άλλη είναι και πως το βλέπεις ,εγώ να σου πω την αλήθεια μου όταν πάω για μπεκάτσα πέρδικα κυνηγάω πολλές ώρες μιας και μια φορά την εβδομάδα θα πάω οπότε γουστάρω να γυρίσω πίσω σπίτι και να είμαι χαρβαλο να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου πες το μαζοχισμό πες το όπως θες αλλά εάν δεν γυρίσω πίσω χώμα δεν το έχω ευχαριστηθεί ρε παιδί μου το κυνήγι,το χειρότερο από όλα είναι που γυρνάς σπίτι κατά τις 20:00 μέχρι να κατεβάσεις σκυλιά κούτες κτλ έχει πάει και μισή μπαίνεις στο σπίτι και σου λεει η γυναίκα ,το ευχαριστήθηκε και σήμερα έτσι άντε ετοιμάσου να πάμε για κάνα ποτάκι τώρα τόσο καιρό έχουμε να βγούμε ,μια εβδομάδα εννοεί γιατί καθε Σάββατο το ίδιο γίνεται .Φυσίγγια στην μπεκάτσα πάνω από 34 γρ δεν έχω ρίξει ποτέ και ούτε σκοπεύω να το κάνω . Αντέχω να κουβαλάω και το τωρινό μου όπλο , αλλά γιατί να μην είμαι πιο ξεκούραστος στον κυνηγότοπος .
Χαχαχαχα εγώ είμαι από τους τυχερούς που πάω αρκετές φορές τη βδομάδα για κυνήγι. Αλλά η γκρίνια είναι κοινός παρονομαστής για όλους . ΧαχαχαΜην παρεξηγηθω ,δεν το είπα για εσένα Δημήτρη ,απλά το αναφέρω διότι έχει γίνει της μόδας το 38 40 gr και πάρα πολύ ρίχνουν στην μπεκάτσα τέτοιες γομωσεις ,όσο για το ξεκούραστος που λες δεν έχεις άδικο ,από την άλλη είναι και πως το βλέπεις ,εγώ να σου πω την αλήθεια μου όταν πάω για μπεκάτσα πέρδικα κυνηγάω πολλές ώρες μιας και μια φορά την εβδομάδα θα πάω οπότε γουστάρω να γυρίσω πίσω σπίτι και να είμαι χαρβαλο να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου πες το μαζοχισμό πες το όπως θες αλλά εάν δεν γυρίσω πίσω χώμα δεν το έχω ευχαριστηθεί ρε παιδί μου το κυνήγι,το χειρότερο από όλα είναι που γυρνάς σπίτι κατά τις 20:00 μέχρι να κατεβάσεις σκυλιά κούτες κτλ έχει πάει και μισή μπαίνεις στο σπίτι και σου λεει η γυναίκα ,το ευχαριστήθηκε και σήμερα έτσι άντε ετοιμάσου να πάμε για κάνα ποτάκι τώρα τόσο καιρό έχουμε να βγούμε ,μια εβδομάδα εννοεί γιατί καθε Σάββατο το ίδιο γίνεται .
Πάρε την μπενελι σε 66 αν δεν σε βολεψει με 750 θα φύγει σαν ζεστό ψωμί.Χαχαχαχα εγώ είμαι από τους τυχερούς που πάω αρκετές φορές τη βδομάδα για κυνήγι. Αλλά η γκρίνια είναι κοινός παρονομαστής για όλους . Χαχαχα
Τι φοβάσαι στο μπαικαλ ;Το φαβαμαι πολύ το μπαικαλ . Δεν θ πω να δώσω τόσα λεφτά για να κάνω ένα όπλο που δεν είναι εργοστασιακό . Βασικά είμαι πολύ μπερδεμένος και δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω . Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κάνω κάτι για το μπεκατσοκυνηγι γιατί η 391 είναι βαρυα να την έχεις στα χέρια για πολλές ώρες κυνηγιού . Και εφόσον μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω την ζωή μου θέλω να το κάνω .
καλα δεν ειπαμε να παρει και 1100 χαχαχαΠάρτη 66 πόντους να μη φεύγει όπου να ναι.
Ενώ με τη βαριά, όταν θα φτάσεις εκεί δεν θα μπορέσεις καν να επωμισεις, όχι να ρίξεις και τρεις.
Για όλα υπάρχει η χρυσή τομή.
Πάντως σ αυτές τις επιλογές, εφόσον υπάρχει ήδη το όπλο θα έφτιαχνα το μπαικαλ προς μπεκατσοντουφεκο
Φοβάμαι την αχρωμιωτη κάννη μην μου σκουριάσει μέσα . Και γενικά το σκέφτομαι πολύ να δώσω 1000 ευρώ που δεν θα πάρω ποτέ πίσω μετά. Νομίζω και με το λανμπερ θα κάνω μια χαρά αξιοπρεπή κυνήγια αν τελικά καταλήξω σε δίκανο . Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το μπαικαλ ανώτερο του άλλου;Τι φοβάσαι στο μπαικαλ ;
Δημήτρη τι εννοείς να τα πάρεις πίσω; Εάν σκέφτεσαι μεταπώληση οκ... Εάν το εννοείς μεταφορικά πιστεύω θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Επίσης γιατί έχεις φτάσει στα 1000€ το κόστος ανακατασκευής; Μόνο αν είναι χρεπι θα πάει τόσα πιστεύω... Μετά μισά λεφτά περίπου πιστεύω ότι γίνεται άψογοΦοβάμαι την αχρωμιωτη κάννη μην μου σκουριάσει μέσα . Και γενικά το σκέφτομαι πολύ να δώσω 1000 ευρώ που δεν θα πάρω ποτέ πίσω μετά. Νομίζω και με το λανμπερ θα κάνω μια χαρά αξιοπρεπή κυνήγια αν τελικά καταλήξω σε δίκανο . Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το μπαικαλ ανώτερο του άλλου;
Για ελαφρύ πόζε δες αν υπάρχει και Winchester select lightΦοβάμαι την αχρωμιωτη κάννη μην μου σκουριάσει μέσα . Και γενικά το σκέφτομαι πολύ να δώσω 1000 ευρώ που δεν θα πάρω ποτέ πίσω μετά. Νομίζω και με το λανμπερ θα κάνω μια χαρά αξιοπρεπή κυνήγια αν τελικά καταλήξω σε δίκανο . Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το μπαικαλ ανώτερο του άλλου;
Πρέπει να κάνω και κοντάκι γιατί με το υπάρχον έχω θέμα . Όταν πατάω την πίσω σκανδάλη η μπροστινή μου χτυπάει το δάχτυλο και ματώνει . Κοντακα που ρώτησα μου είπε πως είναι θέμα λαβής κοντακιου . Οπότε αν δώσω 400€ για κοντάκι και άλλα 600+ που θέλει ο Ήφαιστος για την διασκευή πάμε στα 1000+ . Για την μεταπωλητικη αξία λέω γιατί αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μου αρέσει και θέλω να το δώσω θα έχω χάσει αυτά τα λεφτάΔημήτρη τι εννοείς να τα πάρεις πίσω; Εάν σκέφτεσαι μεταπώληση οκ... Εάν το εννοείς μεταφορικά πιστεύω θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Επίσης γιατί έχεις φτάσει στα 1000€ το κόστος ανακατασκευής; Μόνο αν είναι χρεπι θα πάει τόσα πιστεύω... Μετά μισά λεφτά περίπου πιστεύω ότι γίνεται άψογο
Το πακέτο μαζί με ξύλα πάει 880€. Για το μόνο λόγο που σκέφτομαι για τη διασκευή του μπαικαλ είναι ότι είναι ατσάλι . Δεν θα βρω άλλο όπλο ατσάλινο με τόσο μικρό βάροςΜπορείς να κάνεις ουσιαστικές μετατροπές προς μπεκατσοντουφεκο (άνοιγμα τσοκ με λίγο κόψιμο κάννης) και σε άλλον οπλουργο και με πολύ λιγότερα χρήματα. Αν θυμάμαι καλά όμως τα 600+€ ο Ήφαιστος τα θέλει και για επεξεργασία και των ξύλινων μερών... Γενικά ψάξου σε οπλουργους...
Δεν αγοράζω τουρκικό όπλο . Συν του ότι δεν είναι ακόμη δοκιμασμένα στην αντοχή τους .Φίλε Δημήτρη 88 να δεις το ata sp woodcock.
Δείχνει ωραιότατο.
Το χω πιάσει στα χέρια μου και μου άρεσε.
Με ωραία βαλίτσα συν όλα τα παρελκόμενα
Και πάνω από όλα καλή τιμή.
Πες του υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, ψάξου κι αλλού φίλε!Το πακέτο μαζί με ξύλα πάει 880€.
θεμα λαβης κοντακιου ειχα και εγω στο toz 120 και εμενα ματωνε το δαχτυλο,δεν εφτιαξα καινουργιο κοντακι απλα ο οπλουργος γκοβας στο βραχατι εξυσε τη λαβη του κοντακιου και απο τις δυο πλευρες και πανω στο ξυσιμο εκανε ψαθες,απο τοτε κανενα προβλημα.Πρέπει να κάνω και κοντάκι γιατί με το υπάρχον έχω θέμα . Όταν πατάω την πίσω σκανδάλη η μπροστινή μου χτυπάει το δάχτυλο και ματώνει . Κοντακα που ρώτησα μου είπε πως είναι θέμα λαβής κοντακιου . Οπότε αν δώσω 400€ για κοντάκι και άλλα 600+ που θέλει ο Ήφαιστος για την διασκευή πάμε στα 1000+ . Για την μεταπωλητικη αξία λέω γιατί αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μου αρέσει και θέλω να το δώσω θα έχω χάσει αυτά τα λεφτά