Πλάγιο ψαχνεις;Σε ποζε έννοεις?
Πλάγιο ψαχνεις;Σε ποζε έννοεις?
Και από τα δύο ψάχνω απλά να αξίζει και να είναι ελαφρυΠλάγιο ψαχνεις;
Μπήκα το είδα και είναι ενδιαφέρον μπορώ να πωΕχει ενα πλαγιο franchi highlander το volosguns με αγγλε κοντακι και 66 ποντους καννη με εναλλασομενα τσοκ στα 1200..πολυ καλη ευκαιρια αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο
Εχει ωραια οπλακια αυτη την εποχη..εγω στα σκοπευτικα ζαχαρωνω ορισμενα αλλα αν εψαχνα μπεκατσοτουφεκο ή αυτο ή το fabarm που εχει τα χτυπαγα ανεταΜπήκα το είδα και είναι ενδιαφέρον μπορώ να πω
Αν σε ενδιαφέρει για πλάγιο τσιμπα το,φαίνεται καλή περίπτωση και τιμή σούπερ..Μπήκα το είδα και είναι ενδιαφέρον μπορώ να πω
Μπήκα το είδα και είναι ενδιαφέρον μπορώ να πω
Άμα θες καινούργιο πήγαινε σε sp lanber.Μέχρι 1200
Αξίζει ο κόπος είναι αξιόπιστο?Άμα θες καινούργιο πήγαινε σε sp lanber.
Έχεις κυνηγήσει με πλάγιο; Δεν είναι για όλους.Και από τα δύο ψάχνω απλά να αξίζει και να είναι ελαφρυ
Έχω κυνηγήσει ναι και ρίχνω καλύτερα από και από καραμπίνα και ποζε είναι ένα όπλο που κάθεται άριστα πάνω μουΈχεις κυνηγήσει με πλάγιο; Δεν είναι για όλους.
Όσο και να τα γουστάρω σαν όπλα, εμένα δεν με βολεύουν
Πολύ ωραία τουφέκια κ αξιόπιστα.Άμα θες καινούργιο πήγαινε σε sp lanber.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις ξεκαθαρίσει τι είδος σε βολεύει καλύτερα, άρα προχώρα για πλάγιο μόνοΈχω κυνηγήσει ναι και ρίχνω καλύτερα από και από καραμπίνα και ποζε είναι ένα όπλο που κάθεται άριστα πάνω μου
Το πρόβλημα που έχω με τα πλάγια είναι οι πάπιες....δν μπορώ να τις κρατήσω...Έχεις κυνηγήσει με πλάγιο; Δεν είναι για όλους.
Όσο και να τα γουστάρω σαν όπλα, εμένα δεν με βολεύουν
Ειχα το 2075 σε 66 εκ μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις.για τα χρηματα του ειναι απο τα πολυ ποιοτικα ποζεΑξίζει ο κόπος είναι αξιόπιστο?
Το πρόβλημα που έχω με τα πλάγια είναι οι πάπιες....δν μπορώ να τις κρατήσω...
Όταν επώμισα του @Aristos χούφτωσα και τις κάννες μαζί....
Ειχα το 2075 σε 66 εκ μονοσκανδαλο με αυτοματους εξολκεις.για τα χρηματα του ειναι απο τα πολυ ποιοτικα ποζε
Τα Lanber πολυ ανωτερα σε ολα φιλεLanber και Bettinsoli ήταν τα δίκαννα χαμηλής τιμής που ....κονταροχτυπιόντουσαν πριν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα....αξιόπιστα για τα χρήματα τους δεν πάθαιναν κάτι....ένα τέτοιο υπάρχει για να .....μάθει ο γιος