Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Απάντησα κ πιο κάτω.. Είναι θέμα υγείας, έχω αποκτήσει μια ευαισθησία στα μάτια γι αυτό κοιτάζω για a400 unico ή a400 Light. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας☺️
Εγω προτεινω 20αρι εφοσον τιθετε θεμα υγειας ρωτα τον Nikws7 να δεις οτι στα κυνιγια σου δεν υστερει καθολου

Εγω προτεινω 20αρι εφοσον τιθετε θεμα υγειας ρωτα τον Nikws7 να δεις οτι στα κυνιγια σου δεν υστερει καθολου
Σωστά το σκέφτεσαι αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξω διαμετρημα.. Θα μείνω πιστός στο 12άρι προς το παρον☺️αν αλλάξει κάτι στο μέλλον τόσο πολύ ίσως τότε να το ξανασκεφτω

Καλημέρα κ ευχαριστώ για την απάντηση.Τις benelli δεν τις δίνω για κανένα λόγο... Είναι καθαρά θέμα υγείας. Έχω αποκτήσει μια ευαισθησία στα ματια κ πρέπει να βρω όπλο που να κλωτσάει λιγότερο από μια benelli. Θα μου πεις τώρα γιατί δεν κοιτάς κάτι άλλο έκτος από beretta... Έριξα κ με sx4 κ maxus αλλά δεν μου κάθονται σαν όπλα... Γι αυτό κοιταζω για a400 unico ή a400 Light.
Τότε ψηφίζω Α400 με kick off,έχει λάκτισμα Φλομπερ....

Φίλε Βλάση προπερσι πούλησα τηνBreda xanthos που είχα ακριβώς 10 χρόνια και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Λόγω αυχενικού λοιπόν κατέληξα στην Α400 uniko kick off. Σου λέω εγγυημένα ότι δεν θα καταλάβεις ότι τουφεκας. Το όπλο είναι πολύ καλό σε όλα του

Το είδαμε κι αυτό! Toύρκικο "Perazzi"...;(!) Ο ορισμός της "απομιμήσεως" από τους γείτονες...! (Το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια άλλωστε...)
Tι έχετε να πείτε, λοιπόν, για το Τούρκικο oρθόκαννο, Υildiz Pro...;
Βέβαια, δεν το λες και φθηνό, κι ας είναι από τα "φθηνά" τούρκικα χέρια... Η τιμή του αρχίζει από τις περίπου 2.500 ευρώ! Αλλά σίγουρα σε σχέση με ένα original Perazzi είναι... σχεδόν "τζάμπα" και μάλλον συμφέρει...!
Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στα μεταλλικά του μέρη από το ατσάλι 4140 και με ξύλα... "ποίημα" από τη ξακουστή, ποιοτικότατη ρίζα τούρκικης καρυδιάς...!
Εάν δεν κάνω λάθος, αντιπρόσωπος των Yildiz στην Ελλάδα είναι η Diamanco sport (Δ.Διαμαντόπουλος & Σία Ι.Κ.Ε.) στον Ταύρο Αττικής.
Ορίστε και δύο σχετικά, κατατοπιστικότατα βιντεάκια από την Αγγλία, η οποία το υποδέχτηκε "μετά βαϊων και κλάδων" (και οι Εγγλέζοι κατέχουν πολύ καλά το θέμα "καλό όπλο", έχουν παράδοση σ' αυτό, δεν είναι μια "τυχαία" αγορά λειόκαννων):
www.youtube.com/watch?v=Yix_o57xxwY
www.youtube.com/watch?v=kuS8sX6DAbk
Πάντως, απ' όσο μπορώ να διακρίνω, διαθέτει αρκετά υψηλή ποιότητα κατασκευής (άψογα σχηματισμένες και φινιρισμένες επιφάνειες σε μονομπλόκ, κάννες, βάση και μηχανισμό)...! Αρκετά έως πολύ καλή δουλειά από τους Τούρκους εδώ...!

Last edited:
Νικόλα σε εμφάνιση είναι όντως πολύ ωραίο. Το θέμα ειναι σε αντοχή στον χρόνο τι λένε; μπορεί όντως να είναι πολύ καλά, μπορεί όμως και σε 3,4 χρόνια με πολλές τουφέκιες να παίζουν όλα τα σωθικά.

Νικόλα σε εμφάνιση είναι όντως πολύ ωραίο. Το θέμα ειναι σε αντοχή στον χρόνο τι λένε; μπορεί όντως να είναι πολύ καλά, μπορεί όμως και σε 3,4 χρόνια με πολλές τουφέκιες να παίζουν όλα τα σωθικά.
Σίγουρα θα κριθεί στο διηνεκές Μάνο... Όπως το κάθε τι άλλωστε... Θα φανεί σε λίγα χρόνια (εάν όχι από τώρα ήδη) η πραγματική του αξία σαν τουφέκι...

Το είδαμε κι αυτό! Toύρκικο "Perazzi"...;(!) Ο ορισμός της "απομιμήσεως" από τους γείτονες...! (Το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια άλλωστε...)
Βέβαια, δεν το λες και φθηνό, κι ας είναι από τα "φθηνά" τούρκικα χέρια... Η τιμή του αρχίζει από τις περίπου 2.500 ευρώ! Αλλά σίγουρα σε σχέση με ένα original Perazzi είναι... σχεδόν "τζάμπα" και μάλλον συμφέρει...!
Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στα μεταλλικά του μέρη από το ατσάλι 4140 και με ξύλα... "ποίημα" από τη ξακουστή, ποιοτικότατη ρίζα τούρκικης καρυδιάς...!
Εάν δεν κάνω λάθος, αντιπρόσωπος των Yildiz στην Ελλάδα είναι η Diamanco sport (Δ.Διαμαντόπουλος & Σία Ι.Κ.Ε.) στον Ταύρο Αττικής.
Ορίστε και δύο σχετικά, κατατοπιστικότατα βιντεάκια από την Αγγλία, η οποία το υποδέχτηκε "μετά βαϊων και κλάδων" (και οι Εγγλέζοι κατέχουν πολύ καλά το θέμα "καλό όπλο", έχουν παράδοση σ' αυτό, δεν είναι μια "τυχαία" αγορά λειόκαννων):
Πάντως, απ' όσο μπορώ να διακρίνω, διαθέτει αρκετά υψηλή ποιότητα κατασκευής (άψογα σχηματισμένες και φινιρισμένες επιφάνειες σε μονομπλόκ, κάννες, βάση και μηχανισμό)...! Αρκετά έως πολύ καλή δουλειά από τους Τούρκους εδώ...!
Ναι κάπου το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το όπλο.Για αρχή θα το φέρει σε 76εκ.στα 3000Ε Το ατσάλι δεν παίζεται.Το κλείσιμό του από τα video φαίνεται στιβαρό.Αν το ζύγισμα του είναι καλό και είναι ευθύβολο πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον.

Ωραίο όπλο αλλά στα 3000€ προσωπικά θα αγόραζα ένα ενα blaser.

Ναι κάπου το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το όπλο.Για αρχή θα το φέρει σε 76εκ.στα 3000Ε Το ατσάλι δεν παίζεται.Το κλείσιμό του από τα video φαίνεται στιβαρό.Αν το ζύγισμα του είναι καλό και είναι ευθύβολο πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον.

Το έχω αναφέρει στα..τούρκικα όπλα....καθαρή αντιγραφή σχεδιαστικά ...και τέλος....στα χρήματα αυτά υπάρχει ανταγωνισμός με βαρύ όνομα ιστορία κλπ......δεν νομίζω οτι εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν...στην Αγγλία ναι υπάρχει ανταπόκριση διότι τα όπλα που πωλούνται εκεί μπορούν να παραχθούν με το όνομα του ...αντιπροσώπου και γι' άυτό τα προωθούν σύν βέβαια το οικονομικό όφελος που έχουν από το κέρδος της πώλησης που είναι μεγάλο... σημειωτέον...το όπλο εκεί κοστίζει 2100 ευρώ....εδώ θα είναι 3000;;;; αυτά είναι

Last edited:
Εγώ πάντως έχω πεθάνει στο γέλιο με τα αγγλικά του παππού στο πρώτο βίντεο ολλα τα λεφτά τον άκουσα τρεις φορές φοβερός μιλάμε το γέλιο της αρκούδας ρίξαμε μετά παιδιά
Eίναι πολύ γλυκούλης όμως ο καημένος...! :)

Eδώ και μια πολύ ωραία αντιγραφή του SO.

https://connecticutshotgun.co/a10-american/
Αυτό, Άρη, το ντουφέκι, αποπνέει αισθητά μία premium quality αύρα...! Πρόκειται για μικρή, αλλά "θαυματουργή" οικοτεχνία στην Αμερική, η οποία παράγει κατά παραγγελίαν λίγα, χειροποίητα ντουφέκια ανώτατης ποιότητας...! Εξ ου και η πανάκριβη τιμή του...
Τέτοιες οπλοοικοτεχνίες χειροποίητων όπλων, φυσικά υπάρχουν και στην Ευρώπη, αλλά απευθύνονται σε στενής κλίμακας πελατολόγια (αρκετά εύπορους κυνηγούς/σκοπευτές ή και οπλοσυλλέκτες με "χρυσές" συλλογές), αφού τα όπλα τους κοστίζουν "μικρές περιουσίες"...! Η ετήσια παραγωγή τέτοιων οπλοοικοτεχνιών κυμαίνεται από 10-15 ύψιστης ποιότητος ντουφέκια, μέχρι και μερικές 10δες, αναλόγως τη ζήτηση, αλλά και το δυναμικό της εταιρείας...

Last edited:
Αυτό, Άρη, το ντουφέκι, αποπνέει αισθητά μία premium quality αύρα...! Πρόκειται για μικρή, αλλά "θαυματουργή" οικοτεχνία στην Αμερική, η οποία παράγει κατά παραγγελίαν λίγα, χειροποίητα ντουφέκια ανώτατης ποιότητας...! Εξ ου και η πανάκριβη τιμή του...
Τέτοιες οπλοοικοτεχνίες χειροποίητων όπλων, φυσικά υπάρχουν και στην Ευρώπη, αλλά απευθύνονται σε στενής κλίμακας πελατολόγια (αρκετά εύπορους κυνηγούς/σκοπευτές ή και οπλοσυλλέκτες με "χρυσές" συλλογές), αφού τα όπλα τους κοστίζουν "μικρές περιουσίες"...! Η ετήσια παραγωγή τέτοιων οπλοοικοτεχνιών κυμαίνεται από 10-15 ύψιστης ποιότητος ντουφέκια, μέχρι και μερικές 10δες, αναλόγως τη ζήτηση, αλλά και το δυναμικό της εταιρείας...
Έχω πάει Νικόλα στην έκθεση όπλων και βιοτεχνία κατασκευής τους ,βασίζονται βέβαια σε μεγάλες εταιρείες και μοντέλα αντιγράφοντας τα ,beretta ,b rizzini, model 21 winchester, και το τελευταίο επιχείρημα αλληλεπιθετο βασισμένο στο Krieghoff k80 για να πιάσει κάτι από την όλο αυξανόμενη αγορά όπλων sporting , επωμισα ένα από τα πρωτότυπα εκεί σχεδιαστικά μοιάζει πολύ δεν έχει το κλείσιμο του k 80 βέβαια ούτε το ζυγισμα αλλά ούτε και την ποιότητα φυσικά. Η έκθεση βέβαια με μεγάλη συλλογή όπλων από όλους τους κατασκευαστές, κάνοντας με εκτός από το να τα θαυμάζω κσι να αναρωτιέμαι τι χρήμα υπάρχει εκεί μέσα σε μορφή όπλων.

Από τα πολύ καλά όπλα...όντως
Kemen..Πρώην όπλο του Digweed και αφού έκανε "συμφωνία" με την perazzi, το 32άρι MX2000S το παρήγγειλε με1575gr κάννες με σταθερό τσοκάρισμα και 18,7 αυλούς για να είναι ίδιο με το kemen του και να μην φύγει από την σειρά του..
Από τότε και μετά η perazzi έβγαλε στην παραγωγή εκτός από 18.4 και μεγαλύτερους αυλούς παρότι πίστευε και υποστήριζε ότι δεν ωφελούσαν βλητικά.
Η λείανση των σωθικών - κλειδιών των kemen είναι κλάσεις ανώτερο από των perazzi!
Οπως και των Fr.Gampa(με boss κλείδωμα) ανώτερο και από των Kemen!!!!!.
Λείανση σαν του F.G δεν έχω ξαναδεί σε όπλο! Και φυσικά με Bohler Ant,. κάννες.

Status
Not open for further replies.
Back