Το παιδί που το έχει είναι πολύ καλό και πολύ ψαγμενος .. σα αυτά που γραφή έχει δίκιο πρέπει να ξέρει ο καθένας τι αγωραζη….Μόνο όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν....
"Η τιμή είναι "χώμα" , μην παίρνετε τηλέφωνο αν δεν ξέρετε για τι όπλο μιλάμε....!"
Ειναι αγενης. Δε θα επαιρνα τηλεφωνο ποτε. Μας κανει και χαρη που το πουλαει?
Ασε που χει μαλλον μαμησει και το κοντακι
Στην περιγραφη του οπλου συμφωνω σε ολα. Ο τροπος που θελει να τα τονισει ειναι λαθος. Χανει πιθανους αγοραστες. Αφου τον γνωριζεις μηπως θα επρεπε να σβησει αυτα που επισημανα?Το παιδί που το έχει είναι πολύ καλό και πολύ ψαγμενος .. σα αυτά που γραφή έχει δίκιο πρέπει να ξέρει ο καθένας τι αγωραζη….
Πάρτον τηλ να του το πεις…. Δεν είναι η δουλειά μου να ανακατεύομαι σε πωλήσεις αλλουΣτην περιγραφη του οπλου συμφωνω σε ολα. Ο τροπος που θελει να τα τονισει ειναι λαθος. Χανει πιθανους αγοραστες. Αφου τον γνωριζεις μηπως θα επρεπε να σβησει αυτα που επισημανα?
Το μαμά κοντάκι τι να έχει γίνει άραγε , αυτό θα βοηθαγε να φύγει γρήγορα.
Επειδη τυχαινει να εχω ενα οπλο προς πωληση...Θα μου αρεσε να μπορει ο υποψηφιος αγοραστης να το δοκιμασει στην πραξη αν και εφοσον το επιθυμει. Το θεμα ειναι θα μπορουμε να κανουμε αυτη την δοκιμη η πρεπει να εχουμε τα απαραιτητα χαρτια ; (δελτιο σκοπευτη κλπ).Πώληση όπλου μόνο σε σκοπευτήριο γίνεται.
2 φίλοι που ο ένας αγόρασε και ο άλλος πούλησε πήγαν σε σκοπευτήριο για δοκιμή.
Όχι οπτική αξιολόγηση ούτε φωτογραφική.
Επίσης το όπλο γίνεται (σχεδόν) βίδες.
Κανονικά ο ένας από τους 2 πρέπει να έχει ...Επειδη τυχαινει να εχω ενα οπλο προς πωληση...Θα μου αρεσε να μπορει ο υποψηφιος αγοραστης να το δοκιμασει στην πραξη αν και εφοσον το επιθυμει. Το θεμα ειναι θα μπορουμε να κανουμε αυτη την δοκιμη η πρεπει να εχουμε τα απαραιτητα χαρτια ; (δελτιο σκοπευτη κλπ).
Καλό αυτό αλλά τις περισσότερες φορές είναι μη εφικτό είναι σαν να θες να μεταχειρισμένο αμάξι και να πεις έλα μαζί να πάμε σκ μέχρι το χωριό να δω τι καίει πως συμπεριφέρεται και αν δε γυρίσουμε με την οδική το παίρνω.Αν το όπλο λυθεί στα εξ ων συνετέθη 2 τινά μπορεί να συμβούν.
Ή θα δεις όλες τις π@παριές που έχουν γίνει σε αυτό ή δεν θα δεις τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι ή το όπλο είναι κομπλέ ή ο μάστορας γάτος.
Ρίχνεις και καμιά 50αριά - 100 φυσίγγια και είσαι σίγουρος κατά 99% ότι δεν θα τρέχεις μετά.
Του λες όμως, πάμε να το δει ένας μάστορας σε ένα συνεργείοΚαλό αυτό αλλά τις περισσότερες φορές είναι μη εφικτό είναι σαν να θες να μεταχειρισμένο αμάξι και να πεις έλα μαζί να πάμε σκ μέχρι το χωριό να δω τι καίει πως συμπεριφέρεται και αν δε γυρίσουμε με την οδική το παίρνω.
Και να το ήθελα το όπλο Ηλία δε θα τηλεφωνούσα. Εύχομαι όμως να το πουλήσει γρηγορα και να πάρει τα λεφτά που θέλει.Πάρτον τηλ να του το πεις…. Δεν είναι η δουλειά μου να ανακατεύομαι σε πωλήσεις αλλου
Αυτός που θα ρίξει πρέπει σίγουρα σύμφωνα με το νόμο.Κανονικά ο ένας από τους 2 πρέπει να έχει ...
Αν δεν έχει κανένας πας σε κάνα ξεχασμένο νταμάρι ή παρακαλάς ή κουβαλάς μαζί κάποιον που έχει ...