Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που θα συνεχιστεί και θα πάει και χειρότερα δεν βλέπω να βγαίνουν περισσότερες από 100-120 χιλιάδες άδειες του χρόνου μην λέω και πολλές
Λοιπόν το σκέφτηκα...Και τα κυνήγια μας θα κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και θα ράβουμε τσέπες!

Θα μας περάσουν για παράνομη παραστρατιωτική οργάνωση αμα γεμισουμε το πούλμαν με τα χακί
.terror.
Θα θυμηθούμε αυτά που κάναν οι δικοί μας τα παλαιότερα χρόνια πούλμαν και τα σκυλιά μαζί μέσα ωραίο είναι και αυτό έχει και τη πλάκα του .Τελικά από τίποτε δεν απέχεις μακριά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να ζήσεις τα πάντα και όταν καμιά φορά λέω τα δικά μου με κοιτάνε κάποιοι δικοί μου καλά καλά ,όπως γεννήθηκες ξεβρακωτος και με ελάχιστους γύρω γύρω και να θεωρείς δεδομένο ότι μπορεί ίσως να ξαναθρεθεις στην ίδια θέση απλά βρισκόμενος σε κάποια άλλη ηλικία ,καλό είναι να σου περνάει από το μυαλό ώστε όταν συμβεί να μπορείς να αντέξεις ,όλα για μας είναι και από εμάς προκαλούνται.

...έρχονται χρόνια δύσκολα αλλά δεν μας φοβάμαι εμάς τους Έλληνες..... το μόνο που φοβάμαι είναι μη κοπεί το fecebook και γεμίσουν τα ψυχιατρεία και τα νεκροτομεία χαχαχαχα.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα σου κοψουν την καταστολη?
Ολα τα αλλα θα κοπουν, ψωμι δεν θα εχεις να φας, αλλα ιντερνετ θα εχεις παντα!!
Θα πεθαινεις, και θα γαφεις , πεθαινω!!!
Και θα σου γραφουν, ποσο λυπαμαι!!
Κριμα για τα νεα παιδια που φεραμε στον κοσμο να ζησουν δυσκολες καταστασεις.....

Θα θυμηθούμε αυτά που κάναν οι δικοί μας τα παλαιότερα χρόνια πούλμαν και τα σκυλιά μαζί μέσα ωραίο είναι και αυτό έχει και τη πλάκα του .Τελικά από τίποτε δεν απέχεις μακριά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να ζήσεις τα πάντα και όταν καμιά φορά λέω τα δικά μου με κοιτάνε κάποιοι δικοί μου καλά καλά ,όπως γεννήθηκες ξεβρακωτος και με ελάχιστους γύρω γύρω και να θεωρείς δεδομένο ότι μπορεί ίσως να ξαναθρεθεις στην ίδια θέση απλά βρισκόμενος σε κάποια άλλη ηλικία ,καλό είναι να σου περνάει από το μυαλό ώστε όταν συμβεί να μπορείς να αντέξεις ,όλα για μας είναι και από εμάς προκαλούνται.
Αν είναι να γυρίσουμε στα πάλια τα κυχλοκοτσιφα και τα πάπια θα είναι πολλά λεμε

Τα οπλα σε χαμηλες τιμες ata baikal franchi stoeger θα εχουν την τιμητικη τους απο εδω και περα και ετσι οπως παει κατασταση χθες διαβαζα σε γνωστη σελιδα κυνηγιου οτι αυτο που συμβαινει φετος δν εχει ξαναγινε με την ληξη της σεζον εχει γεμισει το facebook με αγγελιες οπλων και τα καταστηματα με μεταχειρισμενα οπλα που τα ειχαν σαν δευτερα ακομα και πρωτα ακριβα λογο οικονομικης κρισης επισης ιδιοκτητης καταστηματος ελεγε οτι ερχονται νεες ανατιμησεις στους καταλογους που θα ειναι απαγορευτικες ...μαλιστα λενε και για μειωση των αδειων γιατι μετακινησεις πλεον ειναι ασυμφορες δν ξερω που θα μας βγαλει αυτο παντος για το κυνηγι δν τα βλεπω καλα τα πραγματα μελλοντικα!!
Καλησπέρα φίλε, μπορείς να μου πεις κάποια σελίδα στο fb για μεταχειρισμένα; Σε ευχαριστώ.

Κριμα για τα νεα παιδια που φεραμε στον κοσμο να ζησουν δυσκολες καταστασεις.....
Είδα στην tv μια Ρωσίδα ινφλουενσες(αν το λεο καλά)..και έκλεγε με μαύρο δάκρυ που της έκοψε ο Πούτιν το ινστα . Φώναζε ότι αυτό είναι η ζωή της (ΤΡΑΓΙΚΟ) για ένα κορίτσι 25 χρόνον…

Τους έχω γραμμένους αδελφέ όλους μαζί και έναν έναν και να γράψω ότι πεθαίνω αποκλείεται γιατί θα αποθαρρύνω αυτούς που θα το διαβάσουν να γράψω σηκωθείτε να τους ξεκολιασουμε μου είναι πιο εύκολο εξαλου όπως λέει η φωτεινή Μαυράκη στο τραγούδι ,(μουσαφιραιοι είμαστε),του χάρου το γραμμάτιο όλοι θα το ξοφλησουμε τι σήμερα τι αύριο τη στράτα μας θα κλείσουμε.Σημασια έχει πως ζήσαμε αυτό μένει και αυτό δίνει την αξία η μη στο ανθρώπινο γένος.

Καλησπέρα φίλε, μπορείς να μου πεις κάποια σελίδα στο fb για μεταχειρισμένα; Σε ευχαριστώ.
Καλησπερα φιλε μου υπαρχουν πολλες ομαδες και σελιδες στο facebook αν γραψεις αγγελιες κυνηγετικες μεταχειρισμενα οπλα κυνηγιου θα σου πεταξει αρκετες μετα μπορεις να δεις στο car.gr στο gunmarket.gr στην χρυση ευκαιρια και σε ολες τις σελιδες καταστηματων γνωστες οπου επισης εχουν αφθονα μεταχειρισμενα ...προσωπικα θα σου προτεινα να δεις και τα παραπανω που ειπα σε προσιτες τιμες και καινουργια με την εγγυηση τους!

Όταν δεις τον πρώτο άστεγο
Είδα στην tv μια Ρωσίδα ινφλουενσες(αν το λεο καλά)..και έκλεγε με μαύρο δάκρυ που της έκοψε ο Πούτιν το ινστα . Φώναζε ότι αυτό είναι η ζωή της (ΤΡΑΓΙΚΟ) για ένα κορίτσι 25 χρόνον…
Ξέρει πόσα γκαφρα βγάζουν οι ινφλουενσερς περιοπής❓2-3 Μάξους 2 ΑΤ μανθ‼️

Τους έχω γραμμένους αδελφέ όλους μαζί και έναν έναν και να γράψω ότι πεθαίνω αποκλείεται γιατί θα αποθαρρύνω αυτούς που θα το διαβάσουν να γράψω σηκωθείτε να τους ξεκολιασουμε μου είναι πιο εύκολο εξαλου όπως λέει η φωτεινή Μαυράκη στο τραγούδι ,(μουσαφιραιοι είμαστε),του χάρου το γραμμάτιο όλοι θα το ξοφλησουμε τι σήμερα τι αύριο τη στράτα μας θα κλείσουμε.Σημασια έχει πως ζήσαμε αυτό μένει και αυτό δίνει την αξία η μη στο ανθρώπινο γένος.
Δεν με καταλαβες....δεν εγραφα για εσενα προσωπικα, για το συνολο γραφω παντα...
Οι μεμονομενες συμπεριφορες νομιζω δεν μας ενδιαφερουν και τοσο....

Νομιζω πως το car.gr ειναι πιο σωστη επιλογη για τους περισσοτερους τυπους αγγελιων. Δεν εχουν ολοι facebook κλπ κοινωνικα δικτια. Επεισης το insomnia.gr κατι αντιστοιχο σε αγγελιες ηλεκτρονικων ειδων (κινητα, tablet, υπολογιστες κλπ).

Νομιζω πως το car.gr ειναι πιο σωστη επιλογη για τους περισσοτερους τυπους αγγελιων. Δεν εχουν ολοι facebook κλπ κοινωνικα δικτια. Επεισης το insomnia.gr κατι αντιστοιχο σε αγγελιες ηλεκτρονικων ειδων (κινητα, tablet, υπολογιστες κλπ).
Και εγώ αυτό πιστεύω είναι προσβάσιμο από όλους και αυτό είναι ότι καλύτερο

Δεν με καταλαβες....δεν εγραφα για εσενα προσωπικα, για το συνολο γραφω παντα...
Οι μεμονομενες συμπεριφορες νομιζω δεν μας ενδιαφερουν και τοσο....
Το σύνολο είναι όπως τα λες....ζει για το θεαθηναι ‼️ Μάτριξ καταστάσεις‼️ένας σκατιαρης εδώ πούλαγε μούρη με φωτό προφίλ μέσα σε Φεράρι κ δεν έχει ούτε πατίνι....μια δυο χζ@ουνες τις διπλαρωσε...το ίδιο κ οι γκόμενες που όταν τις βλέπεις ιν ριάλ λάιφ η Βασιλειάδου η συγχωρεμενη‼️φανταζει καλλονη....έχει χαθεί η μπάλα από όλα τα γήπεδα ...όταν την κάνεις... απ' τα σοσιαλς....ηρεμεί το κεφάλι σου‼️

Καλησπερα φιλε μου υπαρχουν πολλες ομαδες και σελιδες στο facebook αν γραψεις αγγελιες κυνηγετικες μεταχειρισμενα οπλα κυνηγιου θα σου πεταξει αρκετες μετα μπορεις να δεις στο car.gr στο gunmarket.gr στην χρυση ευκαιρια και σε ολες τις σελιδες καταστηματων γνωστες οπου επισης εχουν αφθονα μεταχειρισμενα ...προσωπικα θα σου προτεινα να δεις και τα παραπανω που ειπα σε προσιτες τιμες και καινουργια με την εγγυηση τους!
Σε ευχαριστώ πολύ. Αν έχεις κανένα φίλο με beretta 304 δανεισου την να την δεις, θα εκπλαγείς. Ενώ είναι σχεδόν ίδια με την 390 ,είναι το κάτι άλλο. Τις έχω και τις 2 αλλά το 304 είναι απίστευτο. Έχοντας rem 1187 για 20 χρόνια νόμιζα ότι οι κανες σκοτώνουν, τώρα πιστεύω ότι το ζύγισμα και το κοντάκι κάνουν τη δουλειά.

Attachments

• 20220130_173059_023.jpg
    20220130_173059_023.jpg
    861,6 KB · Προβολές: 53
  • 20220130_173128.jpg
    20220130_173128.jpg
    448,4 KB · Προβολές: 54
Σε ευχαριστώ, το car το ξέρω, απλά έλεγα μήπως είναι και τίποτε άλλο που δεν γνωρίζω..

Status
Not open for further replies.
Back